reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

NZOZ Nasza Przychodnia ul. Wolności 46 tel: (34) 3651844
to jest przychodnia jak dobrze kojaze w weekendy i swieta czynna taka duza zolta .

Niestety teraz taka pogoda ;/ dzieci chorują mój jeszcze z kaszlem meczy go ale jest dobrze .

reklama
Dorota, zadzwoń do swojej przychodni i Ci powiedzą. Tych całodobowych jest kilka ale obowiązuje rejonizacja.

Moja Pola w ciągu ostatnich kilku dni przerobiła już większość pozycji z Podręcznika Młodego Wyjca ;) Mam DOSYĆ!!!
Dziś w nocy usnęła dopiero o 4.00 rano, a my razem z nią...z tym że Tatuś musiał wstać już o 7.00...mam nadzieję że teraz nie leży głową w projektach...

Wczoraj kupiłam "katarek"- rewelacja :), otrivin i lacidofil i zostawiłam w aptece 77zł...a dziś muszę dokupić drugą butelkę antybiotyku za 18zł- miej tu człowieku dzieci....najlepiej trójkę!
Żeby było ciekawiej to od wczoraj zdycham też ja i małżon.

Ostatnia edycja:
OLA dzieki:tak:.
BETI kochana jutro mijaja 3 tygodnie ja mieszkam tutaj,na szczescie nie mialam jeszcze okacji isc z dziecmi do przychodni ,dlatego nie mam gdzie dzwonic bo nie mam swojej przychodni jeszcze.Tak szczerze to zabardzo sie nawet nie orientuje gdzie tu kolomnie jest przychodnia ale Asia mowila ze kolo niej jest przychodnia wiec w tygodniu chcialam tam pojsc obadac,Mam nadzieje ze w weekend nie bede musiala korzystac z lekarza.

Alan raz z temp raz nie,Ja to chyba wyrodna jestem bo jak alan bez goraczki to wybywamy z domu,zaraz idziemy do zyzgzaka z dziecmi bo w nim jeszcze nie byly ,dziadki stawiaja :tak:.

czesc dziewczyny w końcu udało mi się odezwać ostatnie 1,5 tygodnia też miałam szpital w domku :/ całe szczęście że mnie omineło ale mąż i Niko na antybiotyku. Obydwoje mega katar,chrypa, ból gardła gorączka :/ mam dość już się cieszę że się skończyło. Ja was systematycznie podczytywałam ale wieczorem jak miałam chwilę to od razu padałam ze zmęczenia. A do tego od zeszłego piatku robią mi z oknami ulicę i od 8 rano młoty i maszyny hałasujące jeżdżą już się nie mogę doczekać jak będę mogła wyjść z domku.
Muszę się pochwalić że Niko już prawie bez pampersa tylko na noc i jak na dłużej wychodzimy w domku, a że ostatnio siedzieliśmy w domku cały czas więc zaprzyjaźnil się z majteczkami :)
Beti Pola mam nadzieję że już kończy Ci się też marudzenie i choróbsko bo maluszki się strasznie męczą. My mamy fridę i jestem bardzo zadowolona z tego co prawda Niko na ogól sam wyciera nosek.

Aneczko, gratuluję wyjścia z pieluch! Moja to raz w pieluchę- raz ściągnie gacie i siada na nocnik bez mojego gadania, zależy jaki ma humor :/ np dzisiaj 3 razy siadła sama na nocnik i mnie wołała że jest "upa", a wczoraj koncertowo zwaliła się w pieluchę
Nie ma nic gorszego od chorego dziecka...

Ostatnia edycja:
reklama
Ola, my nie mamy żadnych ubranek bo wszystkie regularnie daje mojej kuzynce. Dobrze ma ze mną :p Też mi nikt nie daje ubranek, i wszystkie ciuszki musimy kupować sami :/ A to kosztuje sporo :baffled:
Ola, jakiej powierzchni chcecie kupić mieszkanie?
Dorota, załatwiłam Nutramigen dla Kubusia.

Do góry