reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

BETI wiem wiem:tak:ale narazie poki was jeszcze tak nie znamto tak mi latwiej,b pozniej zapomne co ktorej chcialam odpisac i jakie macie niki;-),ale juz sie wdrazam do was wiec mysle ze dam rade nie cytowac:tak:.

Wiec kochane ja juz w domu:tak:,dzieci spia,ide sie poprzytulac:-D.MILEJ NOCKI

reklama
Nocka nawet nie była najgorsza a 23 dostał czopek o 2 w nocy jadł mleko i nie mial gorączki rano sie obudził miał 37,6 wiec jest jeszcze ok , ale jest ochrypniety nie za bardzo do mowy ;/
Do lelarza musze zadzwonić oby miejsc byly ;/ jak nie to do innej pojde .

dorota, cieszymy się na to spotkanie z Kubusiem :) Jeszcze jesteśmy w całkowitym proszku ale na szczęście blisko mieszkamy :)

Ola, mam nadzieje że Kacperkowi szybko przejdzie.

A u nas maaaaaaaaaaasakra! Angina powoli odpuszcza, ale żeby nie było za słodko- pojawił się kaszel i katar:confused:. Niedługo zwariuję od wiecznego marudzenia!!!!!!!!! ratunku!!!!!!!!

Ola, nie jestem pewna, ale z tego co pamiętam to chyba nie podaje się mleka przy gorączce, ale sprawdź to. Ja nie dawałam. Obyśmy się szybko uporały z chorobami bo sezon dopiero przed nami :szok:

Zycze zdrowka dzieciaczkom. niech Kacperkowi i Poli szybko przechodzi, bo i die dzieci umecza i mamy...
my wlasnie mamy drzemke, pozniej zjemy dobie nalesniczki i idziemy na dwor az do wieczora.
Asia z mila checia odwiedze Cie i Kubusia. Tylko ustalmy termin

BETI no to niedobrze u was z tymi chorobskami,3 maj sie jakos,jestem z Toba,:tak:
ASIU dzieki za mile spotkanie bylo naprawde bardzo fajnie,fajnie jest poznac kogos kto mieszka niedaleko,ja to taki wluczykij jestem i lubie poznawac ludzi hihihi:-D.To do nastepnego szybkiego spotkania,;-).
KACZUCHA moze i ja sie moge dolanczyc do was????????;-).

Wiec spotkanie z Asia bardzo fajne,dzieci sie pobawily,my pogadaly,alanek spi,oli sie bawi ja koncze robic obiad ,zaraz zjem sobie na spokojnie poki maly spi bo pozniej to spokojnego obiadu juz nie bedzie hihihi.A pozniej wybywamy na dwor.

Ja dzis szoku doznalam bo moja mama ogolnie jest bardzo obrazona na mnie ze mieszkam w czestochowie,teraz oni sa na wakacje,u nas jest pies niby tomoj pies ale mieszka w rrybniku z moja mama:tak:i oby tak juz pozostalo bo ja sie do psow nie nadaje:-p,i dzis mama nagle zadzwonila ze skrucaja urlop i jutro wieczorem przyjezdzaja do nas do czestochowy nas odwiedzic:tak:szok,ale dobrze niech przyjada dzieci sie uciesza a i psa wezma hihihih

reklama
Zdrówka dla naszych chorowitków.
Mam na zbyciu siatkę do wózka, która z Was chce? Niestety do mojego się nie nadaje. Jedynym warunkiem otrzymania jest przybycie na Promenadę:-)

torba.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry