reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Tez byLam na biegana ale za ciekawie to nie bylo... tyle co sobie zuzia pomalowala troche... a tak to ni szczegolnego. nie jestem pewna ale Asia chyba mi mignelas w niedziele. ale za to w tesco na 100% cie widzialam. gdyby nie to ze akurat Zuzia kupsko zrobila przy cytrynach i musialam leciec ja przebrac podeszlybysmy sie przywitac:-)

reklama
kaczucha, zgadza się, byłam dziś w Tesco ;) Niestety Cię nie zauważyłam, bo ta moja marudera źle się zachowuje w marketach, i migiem staram się zrobić zakupy i nie rozglądam się za bardzo ;)
Kaczucha wpadnij do mnie albo na promenadę ;)

Doroto, niestety wczoraj skończyło się szpitalem... bo ponad dobę zmagaliśmy się z gorączką 38,4- 39,7 i nawet chłodne kąpiele niewiele dawały. Myślałam że Młoda ma problem z żołądkiem a okazało się że to angina. Dostała kroplówkę i po 2h pojechaliśmy do domu. Od tego czasu nie ma gorączki :)
Ojej kochana to niestety az tak bylo:-(,biedna mala ale ciesze sie ze jest juz lepiej a to co ty opisujesz ze marudzi itp to ja mam tona codzien i to bez choroby u moich dzieci heheheh:-D.zdrowka dla malej :tak:
Dużo zdrówka dla Poli.
U Oskara z sercem wszystko dobrze, ma niewinne szmery (szmer brzęczącej struny) kontrola za ok. 2 lata.
Na Dniach Częstochowy byliśmy wieczorem, mały zaliczył Grzeszczak, na Korze już spał:)
Teraz zbieramy się na spacer.
Witamy Dorotę i dzieciaki.
ciesze sie ze z sercemOskarka wszystko ok :tak:.
dorota chętnie się z Tobą spotkam i z dzieciakami ale szczegóły już omówimy na priva ;) Twój Alanek jest tylko tygodnie młodszy od mojego, więc powinny się chłopaki dogadać :p

Beti, faktycznie musiało być ostro skoro aż szpitalem się skończyło. Byłam wczoraj na biegana, nie było nic ciekawego dla takich małych dzieci w naszym wieku, może jedynie wielkie bańki mydlane które puszczali a dzieciaki łapały. Wrzuciłam los by wygrać wózek i spóźniłam się na losowanie.. :sorry2: Jakby mnie wylosowali to bym sobie nie darowała...

dorota chciałam Ci wysłac prywatną wiadomość ale się nie da, wyskoczyło mi takie powiadomienie
"dorota123456789 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space." Może Ty wyślij mi swojego maila na priva a ja napisze Ci maila :)

ja wogole wczoraj mialam caly dzien klopot z zalogowaniem sie na bb,moze dlatego nie dalo sie nic wyslac ale poczekaj kochana mamjakies 2 wiadomosci,zaraz wejde,moze jednakcos doszlo a jak nie to jakos cos na to zaradzimy:tak:.Jutro wracamdo czestochowysie w srode jak ci pasuje to spokojnie mozemy sie spotkac,juz sie ciesze :tak:.

Wiec ja z dziecmi dalszy ciag u mojej mamy w rybniku,dzis ccaly dzien w zorach z kolezankami spedzilaam,dzieci sie pobawily,ja wygadalam hihi,jutro rano sprawy tu pozalatwiac i kolo poludnia wyjazd na czestochowe do domu:tak:.Milej nocy mamuski.

asiu wyobraz sobie ze ja do ciebie na priva tez widomosci nie umiem wyslac,albo ja jakas tepa jestem ale kiedys wysylalam hihi albo u mnie jest cos nie tak ale podam ci i ta ktora chce to nr gg ,napisz do mnie asiu i tam wymienimy sie nr tel :tak:
gg moje to 43737767

Olu, witam w gorączkowym klubie :/ Kacper pewnie ząbkuje, ale lepiej to sprawdzić. Ja u mojej stawiałam na zatrucie pokarmowe a jest angina ropna- nigdy nie wiadomo...

Wczoraj wieczorem Młoda znowu miała 39,6. Jeśli dzisiaj się to powtórzy to znowu czeka nas szpital....przy antybiotykach nie powinno być gorączki

Taka piękna pogoda, a Wasze szkraby z gorączką, dużo zdrówka!
Ja się zastanawiam kiedy u nas zaczną pojawiać się zęby, bo jak na razie ani widu ani słychu.
Oby nie szły wszystkie na raz i mały nie cierpiał, wszystko przed nami.
Miłego dnia.

Beti tylko problem w tym , że nie mamy tylko 5 a piatki późno wychodzą ? ale moze juz ma jakies objawy tego ? będę go obserwowała i zobaczymy .
Patrycjo - wlaśnie chyba jak do tej pory cisz to wyjda na raz ale nie martw sie moze nie byc zle kazde dziecko inaczej pzechodzi . a jak po badaniu my mamy miec to no tkg czy cos takiego (zapomniałam ( :>
Zaliczylismy sklep , wzielam sobie skierowanie na badania :)

Hej Kacper rano 38,3 hmmm ;/ mam nadzieje , że nic mu się nie rozwinie , ale strasznie się slini? Ciekawe dlaczego ...
Kurcze co te wasze dzieciaczki takie goraczkowe:-(,zdrowka dla Kacperka,moze serio te zeby,ale jakmowisz ze ma wiekszosc to sama nie wiem,trzymamkciuki aby szybko minelo i nie bylo to nic strasznego
Olu, witam w gorączkowym klubie :/ Kacper pewnie ząbkuje, ale lepiej to sprawdzić. Ja u mojej stawiałam na zatrucie pokarmowe a jest angina ropna- nigdy nie wiadomo...

Wczoraj wieczorem Młoda znowu miała 39,6. Jeśli dzisiaj się to powtórzy to znowu czeka nas szpital....przy antybiotykach nie powinno być gorączki
kurcze was tez ta goraczka sie 3 ma juz ktorys dzien:-(,Kochana moj alanek jak skonczyl rok tzn na przelomie troche przed rokiem i troche po roczku to caly czas przez 3 miesiace byl chory,zjadla chyba z 5 antybiotykow iiszpital na swieta bozego narodzenia tez zaliczylismy,podejzenie mial astmy ,infalowany bylka tygodni i nagle jak reka odjal minelo.Tez myslalam ze goraczkaprzy antybiotyku nie moze byc ale my tez mielismy i to tak jak u was prawie 40 stopni,zycze zdrowka i 3 mam kciuki aby obeszlo sie bez szpitala.
Taka piękna pogoda, a Wasze szkraby z gorączką, dużo zdrówka!
Ja się zastanawiam kiedy u nas zaczną pojawiać się zęby, bo jak na razie ani widu ani słychu.
Oby nie szły wszystkie na raz i mały nie cierpiał, wszystko przed nami.
Miłego dnia.
moim dzieciom bardzo szybko zeby powychodzily ale syn przyjaciolki,ma teraz 14 miesiecy i dopiero zeby zaczely wychodzic ale niestety wszystkie razem.

Witam sie dziewczyny wtorkowo,ja z dziecmi juz w pociagu do katowic ,tam przesiadka na czestochowe ,wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:tak:

reklama
Aleksandra, mojej jeszcze 5 nie wyszły, nie wiem kiedy jest na nie czas. Najlepiej wymasuj Młodemu dziąsełka i zobaczysz czy ma spuchnięte

Dorotko, nie ma potrzeby cytować bieżących postów, wystarczy imię/nick przed wypowiedzią :) szkoda fatygi

Do góry