dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU ja praktycznie na promenadzie jestem codziennie,ja mieeszkam w tym wierzowcu na przeciwko tego parku jak jest to centrumhandlowe promenada i obok jakis bar ,to ja zaraz w tym zoltymwierzowcu na przeciwko baru,ten plac zabaw oktorym mowisz to mam do niego najblizej.Jak masz ochote jak bedzie pogoda fajna to moze na srode mozemy sie umowic na tymplacu zabaw??????Niestety dopiero w srode bo od dzis do wtorku jestesmy umojej mamy w rybniku,mama wyjezdza na urlop i psa musimy do siebie wziasc wracamy we wtorek wieczorem ,wiec na srode mozemy sie umowic ,a ty mieszkasz t gdziesz tam tez niedaleko? bo ja na romera;-),Moze wyslij mi swoj nr tel napriva to sie ugadamy dokladnie telefonicznie,ja sie bardzo chetnie spotkam.Beti dzięki za info odnośnie imprezy w niedzielę. W konkursie nie będę uczestniczyć bo do wygrania wózek głęboki z gondolką a z takiego mój łobuz już dawno wyrósł Gdyby była spacerówka to bym się skusiła
Będziemy w niedzielę na placu Biegańskiego, co do dzisiaj to jeszcze nie wiem czy pójdziemy.
Dorota witaj na forum! Często bywasz na promenadzie? Bo my prawie codziennie? Często bywamy na placu zabaw tym pierwszym za cetrum handlowym promenada, albo na tym za "Malagą". Przykro mi z powodu choroby Twojej córeczki
My powinniśmy być dopiero wieczorem, bo z małym na 18:00 do kardiologa musimy jechać
super ze spotkanie udane.Ach dziewczyny dzieki za miłe spotkanie
Potem wrzuce jakieś zdjęcie
he ja ide ogarniać mlodego i sluchamy Grzeszczak która jeszcze sie spóźnia
Zobacz załącznik 493775
tomilego wyjazdu,z tego co wyczytam to wakacje????/Dziewczyneczki, ja się już żegnam Ostatnie pakowanie przed nami, nerwówka się wszystkim udziela... Za jakieś 2 godziny wyjeżdżamy Życzę wszystkim spokojnego tygodnia! :*
Witam sie sobotnio juz od mamy z rybnika,wogolenie chcialo mi sie tutaj przyjezdzac,wracamy we wtorek ,psaod mamy musimy nakilka dni do siebie zabrac,u nas wszystko ok,zycze udanego weekendu.Aha my tez wczoraj bylismy na Grzeszczak ale tylko chwilebo dzieci marudne.