reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Beti dzięki za info odnośnie imprezy w niedzielę. W konkursie nie będę uczestniczyć bo do wygrania wózek głęboki z gondolką a z takiego mój łobuz już dawno wyrósł :p Gdyby była spacerówka to bym się skusiła ;)
Będziemy w niedzielę na placu Biegańskiego, co do dzisiaj to jeszcze nie wiem czy pójdziemy.

Dorota witaj na forum! Często bywasz na promenadzie? Bo my prawie codziennie? Często bywamy na placu zabaw tym pierwszym za cetrum handlowym promenada, albo na tym za "Malagą". Przykro mi z powodu choroby Twojej córeczki :(
ASIU ja praktycznie na promenadzie jestem codziennie:tak:,ja mieeszkam w tym wierzowcu na przeciwko tego parku jak jest to centrumhandlowe promenada i obok jakis bar ,to ja zaraz w tym zoltymwierzowcu na przeciwko baru,ten plac zabaw oktorym mowisz to mam do niego najblizej:tak:.Jak masz ochote jak bedzie pogoda fajna to moze na srode mozemy sie umowic na tymplacu zabaw??????Niestety dopiero w srode bo od dzis do wtorku jestesmy umojej mamy w rybniku,mama wyjezdza na urlop i psa musimy do siebie wziasc wracamy we wtorek wieczorem ,wiec na srode mozemy sie umowic :tak:,a ty mieszkasz t:tak: gdziesz tam tez niedaleko? bo ja na romera;-),Moze wyslij mi swoj nr tel napriva to sie ugadamy dokladnie telefonicznie,ja sie bardzo chetnie spotkam:-D:tak:.
My powinniśmy być dopiero wieczorem, bo z małym na 18:00 do kardiologa musimy jechać:(

Ach dziewczyny dzieki za miłe spotkanie :)
Potem wrzuce jakieś zdjęcie :)
he ja ide ogarniać mlodego i sluchamy Grzeszczak która jeszcze sie spóźnia:D
Zobacz załącznik 493775
super ze spotkanie udane:tak:.
Dziewczyneczki, ja się już żegnam :) Ostatnie pakowanie przed nami, nerwówka się wszystkim udziela... Za jakieś 2 godziny wyjeżdżamy :) Życzę wszystkim spokojnego tygodnia! :*
tomilego wyjazdu,z tego co wyczytam to wakacje????/

Witam sie sobotnio juz od mamy z rybnika,wogolenie chcialo mi sie tutaj przyjezdzac,wracamy we wtorek ,psaod mamy musimy nakilka dni do siebie zabrac,u nas wszystko ok,zycze udanego weekendu.Aha my tez wczoraj bylismy na Grzeszczak ale tylko chwilebo dzieci marudne.

reklama
Ja po wizycie u Aleksandry (dzięki za kawkę :) ) przechodziłam obok koncertu Grzeszczak, ale po całym dniu miałam już dosyć hałasu.. i poszłam dalej. Młoda ma gorączkę 38,4 i boli ją żołądek. Dałam jej nurofen i smectę- może się ogarnie do jutra. Jeśli nie, to niestety nie przyjedziemy na biegana... :(

Wrzuciłam trzy fotki :)

Ostatnia edycja:
BETI oj to niedobrze ze mala ma goraczke:no:,3 mam kciuki aby jej przeszlo,moze to tylko chwilowe cos:dry:.Widze ze twoja Pola i moj alanek to w podobnym wieku sa,alanek o jakies 3 miesiace mlodszy :-p.

A ja jak widzicie o tej godzinie jeszcze nie spie bo jakos nie umiem u mamy zasnac,troche mamy klopoty techniczne ze spaniem bo warunkow nie ma na nas 4 hihih,no ale mam nadzieje ze jak zaraz sie znow poloze too tym razem usne :-p.

Ostatnia edycja:
Idź spać bo dzieci litości nie mają, szczególnie rano...
Z Młodą już lepiej, wieczorem nawet rozrabiała więc nie jest źle, zobaczymy co noc przyniesie :/

Niestety noc przyniosła haftowanie... i ciągłą gorączkę więc zostajemy w domu. Dajcie znać jak było na biegana

Ostatnia edycja:
Idź spać bo dzieci litości nie mają, szczególnie rano...
Z Młodą już lepiej, wieczorem nawet rozrabiała więc nie jest źle, zobaczymy co noc przyniesie :/

Niestety noc przyniosła haftowanie... i ciągłą gorączkę więc zostajemy w domu. Dajcie znać jak było na biegana

BETI i jakteraz mala? to ty tez widze ze sie nie wyspalas ,ja to padamna twarz,prawie wcale nie spalam.Wogoledziewczyny mam dzis sondny dzien,nic mi sie dzisiaj nie udaje,wszystko i wszyscy mnie wkurzaja,mam juz dosc tego dnia i marze aby juz isc spac i aby dzieci ladnie noc przespaly co u nas to zadkosc,No nic czasem i takie dni zle bywaja,oby nie predko sie taki zly okres pojawil hihihih.

zycze milej nocy mamuski

Doroto, niestety wczoraj skończyło się szpitalem... bo ponad dobę zmagaliśmy się z gorączką 38,4- 39,7 i nawet chłodne kąpiele niewiele dawały. Myślałam że Młoda ma problem z żołądkiem a okazało się że to angina. Dostała kroplówkę i po 2h pojechaliśmy do domu. Od tego czasu nie ma gorączki :)

Dużo zdrówka dla Poli.
U Oskara z sercem wszystko dobrze, ma niewinne szmery (szmer brzęczącej struny) kontrola za ok. 2 lata.
Na Dniach Częstochowy byliśmy wieczorem, mały zaliczył Grzeszczak, na Korze już spał:)
Teraz zbieramy się na spacer.
Witamy Dorotę i dzieciaki.

reklama
dorota chętnie się z Tobą spotkam i z dzieciakami ale szczegóły już omówimy na priva ;) Twój Alanek jest tylko tygodnie młodszy od mojego, więc powinny się chłopaki dogadać :p

Beti, faktycznie musiało być ostro skoro aż szpitalem się skończyło. Byłam wczoraj na biegana, nie było nic ciekawego dla takich małych dzieci w naszym wieku, może jedynie wielkie bańki mydlane które puszczali a dzieciaki łapały. Wrzuciłam los by wygrać wózek i spóźniłam się na losowanie.. :sorry2: Jakby mnie wylosowali to bym sobie nie darowała...

dorota chciałam Ci wysłac prywatną wiadomość ale się nie da, wyskoczyło mi takie powiadomienie
"dorota123456789 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space." Może Ty wyślij mi swojego maila na priva a ja napisze Ci maila :)

Ostatnia edycja:
Do góry