reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Aneczka - nas jutro rano też nie będzie, bo o 12 oddajemy tekst, więc cały ranek w pracy... Ale może w czwartek? Bo piątek znowu nie, bo idę do fryzjera, wreszcie!

reklama
Animacja zabaw dla dzieci na weselach
Oferujemy profesjonalną opiekę nad dziećmi podczas wesel.
Pracę z dziećmi rozpoczynamy zaraz po wejściu Państwa Młodych na salę, jak również godzinę po rozpoczęciu wesela- do wyboru.
Zapewniamy:

- opiekę i pomoc małym gościom podczas jedzenia posiłków przy stoliku dziecięcym
- czynne uczestnictwo wraz z dziećmi w zabawie weselnej ( taniec)
- organizację gier i zabaw dla dzieci- zabawy integracyjne, ruchowe i twórcze (także na świeżym powietrzu)
- organizacja zajęć plastycznych, (jeśli pozwalają na to warunki)
- układanie dzieci do snu (opcjonalnie, jeśli pozwalają na to warunki)
Mamy najniższe ceny w Częstochowie, oto nasze pakiety:
Pakiet "S"
od 2,5 h do 3h - 300 zł
Pakiet "M"
od 3,5h do 4h - 400 zł
Pakiet "L"
od 4,5 do 5h - 500 zł
Pakiet "XL"
od 5,5h do 6h - 600 zł
Pakiet "XXL"
6h + układanie dzieci do snu - 650 zł, (koszt każdej kolejnej godziny wynosi 60 zł).

Scenariusz zajęć i warunki lokalowe oraz wszelkie sprawy organizacyjne omawiamy i uzgadniamy na osobistym spotkaniu. Istnieje możliwość negocjacji cen.

Aneczko, dla pierwszej młodej pary duży upust w ramach autopromocji

Dziewczyny, korzystacie z ronda lub specjalnego kubka do mycia włosów? Moja mała płacze jak jej woda leci na buzię, i chcę coś takiego kupić, ale nie wiem co lepsze

Lili- głos oddany :)

Ostatnia edycja:
Ja na chwilke przyszłam powiedziec , jutro ide na spotkanie w sprawie pracy
smile.png
trzymac kciukasy o 18

Lili - dzisiaj jednak nie byliśmy na placu ale jutro może nam się uda wyskoczyć :) więc może w końcu uda się spotkać

Nulini - i jak tam 2 etap przeszdł ??

BetiPola - my używaliśmy ronda ale nie bardzo się sprawdzało :) a też są płacze przy myciu głowy - u nas najlepiej pomaga jak ja wskakuje z Nikosiem do wanny i wtedy zajęty nie zawsze się zorientuje że myjemy głowę :) A odnośnie wesel popytam się jak coś to się odezwę

Aleksandra - gratulacje i trzymamy kciuki :)

Aleksandra - trzymam kciuki, daj znac, jak poszło!

Nulini - a jak u Ciebie po rozmowie?

Beti_Pola - my tez mieliśmy rondo, Marcel średnio je lubił, ale jednak w tym najbardziej kryzysowym okresie się przydało i dzieki niemu udało się opanwac mycie włosków.

Aneczka - my może jutro ok. 9-10 wyjdziemy, o ile nic niespodziewanego się nie wydarzy...

Mój Marcelek skończył dziś 3 latka :-) Miły dzien był, choć imprezka przełozona na później.

Na teście poległam na całej linii. Było jedno zadanie z Worda i jedno z Excela. W Wordzie trzeba było przepisać z załączonej kartki całą stronę tekstu, przy czym trzeba było zgadywać jaka czcionka, jaki rozmiar, jaka interlinia, etc. No ale się trochę pobawiłam i nie wyszło najgorzej, chociaż nie tak, jak na wzorze.
Za to w Excelu - masakra... Załączone były 3 faktury i trzeba było porobić obliczenia, procenty, a ja z matmy noga jak stąd tam, więc z trzech podpunktów zrobiłam jeden :/ No i koniec kariery na stanowisku asystentki zarządu...

reklama
Czesc dziewczyny :-)

Aneczka852 bardzo chętnie możemy jakos umowic sie na spacerek :) ja jak jest cieplo to tez tak ok 9:00 wychodze na 1-2h i po poludniu po 16:00. Moze uda nam sie spotkac rowniez z lili213 Tylko, ze moze planujmy to po 3 czerwca, bo ja jutro wyjezdzam z synkiem na tydzien na wies do dziadkow :)
Co do wlosow to pare dni temu zauwazylam,ze rzeczywiscie juz mi tak nie wychodza :) uffff

Lili213 tak jak pisalam wyzej na spacerek umowimy sie dopiero za tydzien, ok? ps glos na Kaje oddany :-)

Aleksandra87 jak tam spotkanie w sprawie pracy? dostalas sie?

Ja stwierdzilam,ze juz jak wrócę do Częstochowy,czyli po tym 2 czerwca to tez juz wysylam swoje cv hurtowo. Bo dziewczyny nie orientujecie sie czasem czy bedac na urlopie wychowawczym mozna pracowac dodatkowo na 1/2 etatu badz 3/4 chyba bez problemu? Bo tak planuje ;)

pozdrawiam wszystkie mamy-forumowiczki :*

Do góry