reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Ooo, to o tej policji, że dzwonią, to nie słyszałam... Wiem tylko, że kradzione telefony ciężko sprzedać, bo na Allegro zaraz się rzucają w oczy (bez pudełka, kabli, płyt, etc.), a i w komisach niechętnie kupują gołe aparaty... Zwłaszcza, jeśli są to nowe modele, często drogie...

Dzisiaj z nudów zrobiłam przemeblowanie i tak posprzątałam, że ostatni raz tak czysto było po remoncie. Nie dałam rady tylko odsunąć szaf i kanapy, a tak to wszystkie meble poodsuwałam, pomyłam podłogi i poodkurzałam. Ja jednak muszę do pracy, bo zwariuję w domu...

Z tą firmą Foxberg nie wyszło, napisali łaskawie maila, że zdecydowali się na inną osobę. Z jednej strony - super doświadczenie i duma, że przeszłam aż 3 etapy, ale z drugiej - żal, że tyle wysiłku na nic...

hej kobitki
Beti szkoda telefonow , moze sieznajda ?
Niulini umnie też lipa , ale dalej waczymyz pracą :)

Jutro mamy szczepienie ciekawe ile młody waży ?!
Dawno z nim nie byłam u pediatry:)

Dziewczyny, pytanie za 100 punktów - wybiera się jutro któraś oglądać Wenus na tle słońca? Bo mam zamiar się przejechać, a jakoś nikomu nie chce się ze mną wstać o 5 rano :p Ja jadę na Kamieniołomy :)

Nie uwierzycie!!! Wczoraj wieczorem dostarczono mi zagubione telefony wprost do domu!!! Puściłam na wsi famę że we wtorek idę zgłosić na policję i poskutkowało hahaha. To jest plus wiejskiej inwigilacji :D

Nulini jak tam Wenus?

Beti, no w szoku jestem!!! W życiu bym się nie spodziewała, że ktoś może oddać komórki :D A Wenus - super! Byłam na kamieniołomach od 5 rano, a słońce zza chmur wyszło dopiero po 6, ale było warto :D

reklama
Jak tam u Was z remontami? My szykujemy się właśnie do małej rewolucji w domu...możecie polecić jakąś dobrą farbę akrylową i lateksową do ścian? Lateks do zmywania kredek i jedzenia ze ścian ;)

Do góry