reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

dzięki elizz, oby Kubie szybko ten ząb wyszedł
i zachęcam do głosowania - a nawet PROSZĘ

ja rodziłam w Cieszynie i też nie narzekam...

mój mały też zaś ma katar...
a ledwo już lepiej było..

reklama
Kurcze, fajnie że piszecie, że porodówka w Cieszynie jest niezła - jakbym nie zdażyła pod Kraków, to w ostateczności mogę tu urodzić ;-) Oczywiście jak to juz będzie mnie dotyczyło :-D Przyznam jednak, że wolałabym rodzić tam gdzie Synka, bo związana jestem ze służba zdrowia, będę pracować w szpitalu w Cieszynie i nie bardzo chciałabym, zeby personel widział mnie w tak intymnej sytuacji jak poród :zawstydzona/y:
Z resztą, póki co te dywagacje mnie nie dotyczą - może za miesiąc? :-D

Claudia - katarku współczuję, wiem jak Maluszki to męczy.. Sama czuję sie tragicznie jak mam katar, a taki mały bąbelek to w ogóle sobie z tym radzić sam nie może :-( Trzymam kciuki, zeby katar poszedł sobie jak najszybciej! No i gratuluję tak w ogóle zdolności - kołysanka prześliczna :-)

Elizzz - łączę się w bólu, bo mój mały Mężczyzna też cierpi przez ząbki - i to juz od kilku dni :-( Najgorsze jest to, ze jak ida Mu zabki to prawie nic nie chce jesć nasze małe biedaczysko.. Ale profilaktycznie dajemy Bufenik i póki co wydaje się, ze działa :-D

dzięki kochane może wejdę do trójki i wygram kołyskę , łóżeczko turystyczne lub karuzelkę

tylko sama nie dam rady dlatego proszę o głosy

witajcie dziewczyny w niedzielne popołudnie
Mały mój zaczął rysować więc trochę siadłam
Mój mały chodzi do 20 jest to fajne przedszkole dużo miejsca oraz na polku też mają fajnie
Gorzej z chorobami bo ciągle chory ale takie są uroki przedszkolaka początkującego heheh
Życzę miłej niedzieli Pozdrawiam

iwa ja chodziłam do 20 :-)

pogoda piękna to i na forum cisza jak makiem zasiał....

szkoda że weekend się kończy .

do nas Dziadkowie przyjechali i Kuba z nimi urzędował :) niezłe było szaleństwo!
pogoda rzeczywiście rewelacyjna :)

wpadnę później

hej dziewczynki, my dzisiaj standarwodo u rodziców:) Godzine temu wróciliśmy do domku. W sobote czeka nas prawdopodobnie przeprowadzka wiec ciezko moge teraz byc na forum.
Ja rowniez rodzilam w cieszynie i polecam z czystym sumieniem. Opieka super, lekarz ktory prowadzil moja ciaze odbieral porod i baardzooooooo mi pomogl. Nie wyobrazam sobie urodzic w innym szpitalu i przy innym lekarzu. Polozne tez rewelacyjne. Bol niestety okropny bo mialam krzyzowe i 50 min. samego parcuia...

Klaudia zdrowka dla Misia:)

Elizzz, phoenix u nas tez sabki caly czas aktywne.... wiem co czujecie!!

reklama
Witajcie mamuśki i bobaski !
Jak tam poniedziałkowo Mam do Was pytanko
Jakie relacje są miedzy dziadkami czy chętnie bawią i zajmują się waszymi maluszkami
My dzisiaj w domku bo choróbsko nas łapie
Pozdrawiam

Do góry