reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

A my na spacerek potem może pójdziemy
na razie mały musi ćwiczyć
matka sadystka mu nie przepuści

magda miłego pobytu u rodziców
gdzie mieszkają??

reklama
a myśmy niedawno wrócili do domu na obiad. Od 9 rano byliśmy na spacerku :) taką pogodę trzeba wykorzystać! Teraz coś zjemy i znowu pójdziemy połazić, może o piaskownicę zahaczymy. Pozdrawiam Mamunie i Dzieciaki :*

my dzisiaj też już zaliczyliśmy spacer...
od 11 :00 na dworze do 13:30

teraz mały śpi na balkonie sobie ja już po obiadku i chyba będziemy już siedzieć w domu
bo jakoś samej mi się nie chce wychodzić drugi raz...

hej, my wrocilismy o 19. Jeszcze po drodze do tesciów wstąpiliśmy wiec troche nam zeszło. Mała prawie cały dzień na polku:) teraz śpi jak zabita:) a rodzice mieszkają w Gumnach z resztą do miesiąca molicy też będziemy tam mieszkać:) Kisielów stolicą?? :D:D:D

Mysza hehe to fakt mieszkasz w stolicy :-D
może wrzucisz suwaczek co??

Magda a gumna..

a kurde mój mały nie spał całą noc
zasnął po kąpieli 19:30 obudził się o 20:00 i potem do 21:30 stawałam na głowie aż zaśnie

wstał o północy na cyca, zjadł i do 3:00 nie spał
do tej 3:00 chyba z 5 razy go karmiłam , a jak fest marudził to go daliśmy na brzuszek i się uspokoił, ale nadal zagadywał i zaczepiał
potem spał do 4:00 zjadł, potem wstał jeszcze o 5:00 i zaś zjadł
wzięłam go do siebie ale przez katar to się do 8:00 kręcił kurde....

nie wyrabiam czasem

pogoda na razie nieciekawa jest i chyba nam zepsuje dzień dziecka , szkoda :-(

Klaudia no to miałaś niefajną noc. To jak tylko Mały zaśnie Ty też się kładź i odpoczywaj.

A pogoda rzeczywiście beznadziejna i przez to na rynek nie pójdziemy bo jak zacznie po drodze padać to nawet nie ma się gdzie schować. No niestety, Dzień Dziecka spędzimy w domu, może na chwilę pójdziemy na spacer ale tylko po osiedlu. Szkoda.

A ja jestem taki osioł że ani suwaczka ,ani zdjęcia tu nie umiem wstawić:eek:

zaraz ci pomogę

więc tak SUWACZEK

1.wejdź tu Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
2.zgodnie z instrukcjami stwórz suwaczek( na końcu wyskoczą ci kody)
3.otwórz w nowej karcie twój profil - panel kontrolny( na górze po prawej)
w moje ustawienia(po lewej stronie w zakładkach) jest opcja edytuj sygnaturę
wyświetli ci się puste pole jak na tekst
4.w tym polu wklej BBCode
5.pod okienkiem masz opcję zapisz sygnaturę
i już

reklama
hejka:) Klaudia moja mała tez miała paskudną noc. Budziła się co chwile i w koncu o północy przeniosłam ją do naszego łóżka. Budziła się tak samo często ale przynajmniej wstawać nie musiałam. Koszmar!!
Na rynku byliśmy wszyscy całą rodzinką:) mąż nie pracował więc mogliśmy iść razem:) w sumie to wszystko za darmo ale kolejki ogromneeeee!!!!!! Lena zobaczyła trampoline i koniecznie chciała iść skakać ale stałybyśmy chyba ze 2 godz i same starsze dzieciaki skakały więc mogłaby być rozdeptana. Koniec końców dzień dziecka zakończyłyśmy w classicu bo mają przerewelacyjny plac zabaw i trampoline która była tylko dla Leny i jej dwóch kuzyneczek:D

Do góry