reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

A my na spacerek potem może pójdziemy
na razie mały musi ćwiczyć
matka sadystka mu nie przepuści

magda miłego pobytu u rodziców
gdzie mieszkają??

reklama
a myśmy niedawno wrócili do domu na obiad. Od 9 rano byliśmy na spacerku :) taką pogodę trzeba wykorzystać! Teraz coś zjemy i znowu pójdziemy połazić, może o piaskownicę zahaczymy. Pozdrawiam Mamunie i Dzieciaki :*

my dzisiaj też już zaliczyliśmy spacer...
od 11 :00 na dworze do 13:30

teraz mały śpi na balkonie sobie ja już po obiadku i chyba będziemy już siedzieć w domu
bo jakoś samej mi się nie chce wychodzić drugi raz...

hej, my wrocilismy o 19. Jeszcze po drodze do tesciów wstąpiliśmy wiec troche nam zeszło. Mała prawie cały dzień na polku:) teraz śpi jak zabita:) a rodzice mieszkają w Gumnach z resztą do miesiąca molicy też będziemy tam mieszkać:) Kisielów stolicą?? :D:D:D

Mysza hehe to fakt mieszkasz w stolicy :-D
może wrzucisz suwaczek co??

Magda a gumna..

a kurde mój mały nie spał całą noc
zasnął po kąpieli 19:30 obudził się o 20:00 i potem do 21:30 stawałam na głowie aż zaśnie

wstał o północy na cyca, zjadł i do 3:00 nie spał
do tej 3:00 chyba z 5 razy go karmiłam , a jak fest marudził to go daliśmy na brzuszek i się uspokoił, ale nadal zagadywał i zaczepiał
potem spał do 4:00 zjadł, potem wstał jeszcze o 5:00 i zaś zjadł
wzięłam go do siebie ale przez katar to się do 8:00 kręcił kurde....

nie wyrabiam czasem

pogoda na razie nieciekawa jest i chyba nam zepsuje dzień dziecka , szkoda :-(

Klaudia no to miałaś niefajną noc. To jak tylko Mały zaśnie Ty też się kładź i odpoczywaj.

A pogoda rzeczywiście beznadziejna i przez to na rynek nie pójdziemy bo jak zacznie po drodze padać to nawet nie ma się gdzie schować. No niestety, Dzień Dziecka spędzimy w domu, może na chwilę pójdziemy na spacer ale tylko po osiedlu. Szkoda.

A ja jestem taki osioł że ani suwaczka ,ani zdjęcia tu nie umiem wstawić:eek:

zaraz ci pomogę

więc tak SUWACZEK

1.wejdź tu Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
2.zgodnie z instrukcjami stwórz suwaczek( na końcu wyskoczą ci kody)
3.otwórz w nowej karcie twój profil - panel kontrolny( na górze po prawej)
w moje ustawienia(po lewej stronie w zakładkach) jest opcja edytuj sygnaturę
wyświetli ci się puste pole jak na tekst
4.w tym polu wklej BBCode
5.pod okienkiem masz opcję zapisz sygnaturę
i już

reklama
hejka:) Klaudia moja mała tez miała paskudną noc. Budziła się co chwile i w koncu o północy przeniosłam ją do naszego łóżka. Budziła się tak samo często ale przynajmniej wstawać nie musiałam. Koszmar!!
Na rynku byliśmy wszyscy całą rodzinką:) mąż nie pracował więc mogliśmy iść razem:) w sumie to wszystko za darmo ale kolejki ogromneeeee!!!!!! Lena zobaczyła trampoline i koniecznie chciała iść skakać ale stałybyśmy chyba ze 2 godz i same starsze dzieciaki skakały więc mogłaby być rozdeptana. Koniec końców dzień dziecka zakończyłyśmy w classicu bo mają przerewelacyjny plac zabaw i trampoline która była tylko dla Leny i jej dwóch kuzyneczek:D

Do góry