reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

hej dziewczyny:) faktycznie cos zaczyna sie dziac na tym naszym forum:) mam nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej:) sama dawno nie zagladalam ale faktycznie cierpie na brak czasu. Jak jest pogoda to caly dzien na placu zabaw a jak leje to wszedzie tylko nie w domu bo mala dostaje bialej goraczki:) Jeśli macie czas 01.06 czyli w dzien dziecka to na rynku w Cieszynie CALA POLSKA CZYTA DZIECIOM!! malowanie buziek, wystepy i ponoc bardzo duzo atrakcji dla maluszków (przyajmniej tak pisza na stronce) my bedziemy na pewno bo moja mala uwielbia ksiazki i czytamy ile sie da:D

reklama
to fajnie że jest coś na rynku, mój mały hmm nie czyta jeszcze :-D

ale zajrzeć można na rynek

i tak bym byłą sama z Michałkiem bo mąż będzie pracował

w tym tygodniu zapowiedział mi , że bierze dodatkową robotę i będzie siedział gdzieś do 23:00 :-(

ale kasę trzeba to nie ma co narzekać

my pewnie będziemy na rynku :)

a właśnie wróciliśmy od dziadków :) Kuba dostał swój mini odkurzacz i jest w siódmym niebie :D uwielbia szurać odkurzaczem.
Po drodze w aucie się wyspał więc pewnie dzisiaj pójdzie o wieeeeele później spać. A jutro zapowiadają fajowską pogodę więc tu zajrzę dopiero wieczorem :) no chyba, że rano znajdę czas...

ja szukam jakiegoś zajęcia dla nas na te dni kiedy będziemy sami...

na pewno spacerki się szykują samotne :-)

a tak to nie wiem.....

pochwalę się synkiem, a co ;-)

Mały jest cudny:) nie chce sie wierzyć że był tak bardzo chory... udał się Wam Michaś oj udał:D
A tak nawiasem mówiąc to możemy sie spotkać na rynku, poznamy się przynajmniej:)

My w sobote kupiliśmy fotelik na rower i plany są ambitne:D czekam tylko na kask bo zamówiłam na allegro:)

Magda fajnie możemy się umówić w jakimś konkretnym miejscu i o konkretnym czasie

a może masz w któryś dzień czas przyjechać tu do Cieszyna?

ja mam tam gdzie Ty mieszkasz teściową może ją odwiedzę kiedyś i się też umówimy
tyle, że nie jeżdżę po tej chorobie z małym autobusami
pełno chorych ludzi i sporo bakterii- rozumiesz, boje się

Magda fajnie możemy się umówić w jakimś konkretnym miejscu i o konkretnym czasie

a może masz w któryś dzień czas przyjechać tu do Cieszyna?

ja mam tam gdzie Ty mieszkasz teściową może ją odwiedzę kiedyś i się też umówimy
tyle, że nie jeżdżę po tej chorobie z małym autobusami
pełno chorych ludzi i sporo bakterii- rozumiesz, boje się

jasne:) jeśli chcesz przyjechac to polecam pociąg:) jezdzimy z mala bardzo czesto. Nie ma ludzi i bilet tańszy:) a wsiąść zawsze pomaga konduktor czy kim on tam jest:D zapraszam:)

reklama
a co tu dzisiaj taka cisza?? wszyscy na wczasach czy co??:) my dzisiaj do rodzicow jedziemy na caly dzien wiec bede dopiero wieczorkiem. W tych blokach wytrzymac sie nie da- cienia zero, dzieci zero bo wszyscy w domach siedza.

Do góry