reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

hej dziewczyny:) faktycznie cos zaczyna sie dziac na tym naszym forum:) mam nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej:) sama dawno nie zagladalam ale faktycznie cierpie na brak czasu. Jak jest pogoda to caly dzien na placu zabaw a jak leje to wszedzie tylko nie w domu bo mala dostaje bialej goraczki:) Jeśli macie czas 01.06 czyli w dzien dziecka to na rynku w Cieszynie CALA POLSKA CZYTA DZIECIOM!! malowanie buziek, wystepy i ponoc bardzo duzo atrakcji dla maluszków (przyajmniej tak pisza na stronce) my bedziemy na pewno bo moja mala uwielbia ksiazki i czytamy ile sie da:D

reklama
to fajnie że jest coś na rynku, mój mały hmm nie czyta jeszcze :-D

ale zajrzeć można na rynek

i tak bym byłą sama z Michałkiem bo mąż będzie pracował

w tym tygodniu zapowiedział mi , że bierze dodatkową robotę i będzie siedział gdzieś do 23:00 :-(

ale kasę trzeba to nie ma co narzekać

my pewnie będziemy na rynku :)

a właśnie wróciliśmy od dziadków :) Kuba dostał swój mini odkurzacz i jest w siódmym niebie :D uwielbia szurać odkurzaczem.
Po drodze w aucie się wyspał więc pewnie dzisiaj pójdzie o wieeeeele później spać. A jutro zapowiadają fajowską pogodę więc tu zajrzę dopiero wieczorem :) no chyba, że rano znajdę czas...

ja szukam jakiegoś zajęcia dla nas na te dni kiedy będziemy sami...

na pewno spacerki się szykują samotne :-)

a tak to nie wiem.....

pochwalę się synkiem, a co ;-)

Mały jest cudny:) nie chce sie wierzyć że był tak bardzo chory... udał się Wam Michaś oj udał:D
A tak nawiasem mówiąc to możemy sie spotkać na rynku, poznamy się przynajmniej:)

My w sobote kupiliśmy fotelik na rower i plany są ambitne:D czekam tylko na kask bo zamówiłam na allegro:)

Magda fajnie możemy się umówić w jakimś konkretnym miejscu i o konkretnym czasie

a może masz w któryś dzień czas przyjechać tu do Cieszyna?

ja mam tam gdzie Ty mieszkasz teściową może ją odwiedzę kiedyś i się też umówimy
tyle, że nie jeżdżę po tej chorobie z małym autobusami
pełno chorych ludzi i sporo bakterii- rozumiesz, boje się

Magda fajnie możemy się umówić w jakimś konkretnym miejscu i o konkretnym czasie

a może masz w któryś dzień czas przyjechać tu do Cieszyna?

ja mam tam gdzie Ty mieszkasz teściową może ją odwiedzę kiedyś i się też umówimy
tyle, że nie jeżdżę po tej chorobie z małym autobusami
pełno chorych ludzi i sporo bakterii- rozumiesz, boje się

jasne:) jeśli chcesz przyjechac to polecam pociąg:) jezdzimy z mala bardzo czesto. Nie ma ludzi i bilet tańszy:) a wsiąść zawsze pomaga konduktor czy kim on tam jest:D zapraszam:)

reklama
a co tu dzisiaj taka cisza?? wszyscy na wczasach czy co??:) my dzisiaj do rodzicow jedziemy na caly dzien wiec bede dopiero wieczorkiem. W tych blokach wytrzymac sie nie da- cienia zero, dzieci zero bo wszyscy w domach siedza.

Do góry