reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

Aby nastrój Świąt Wielkanocnych przybranych wiosenną radością i beztroską utrwalił się w waszych sercach na długi, długi czas i pozostał z wami także w po świątecznej codzienności.

reklama
może gdzieś na innych forach są....ja nie znalazłam

więc mam nadzieję, że może ta garstka mam babyboomowych się uaktywni ;)

fajnie by było poznać kogoś kto mieszka blisko
biggrin.gif

napiszę może coś o sobie
mam jednego synka - Michałka

jeżeli chodzi o lekarza to sama chodzę do pediatry - do dr Krygel i tam też zapisałam małego

z ginekologów to ciążę prowadził mi Wolanin - byłam bardzo zadowolona
a poród odebrał Michał Michalski - ostry lekarz (taki ciut nieprzyjemny) ale dobrze szyje
biggrin.gif

mieszkam na liburni w wieżowcach...

Ja też mam syna, Kuba ma na imię i też chodzimy do dr Krygel, jest fantastyczna choć czasem tak pozytywnie zakręcona ;)
A mieszkamy na dolnym Bobrku, obok cegielni.

Rodowitą Cieszynianką nie jestem, w Cieszyniaku się zakochałam na studiach no i tu zamieszkaliśmy co sobie chwalę. Choć jest jeden minus, jestem tu zupełnie sama, bo znajomi ze studiów już wyemigrowali, a najbliższa moja rodzina też poza Cieszynem. I zaczynam powoli budować grono znajomych, zaczynam oczywiście od piaskownicowych mam :)

Ja też mam syna, Kuba ma na imię i też chodzimy do dr Krygel, jest fantastyczna choć czasem tak pozytywnie zakręcona ;)
A mieszkamy na dolnym Bobrku, obok cegielni.

Rodowitą Cieszynianką nie jestem, w Cieszyniaku się zakochałam na studiach no i tu zamieszkaliśmy co sobie chwalę. Choć jest jeden minus, jestem tu zupełnie sama, bo znajomi ze studiów już wyemigrowali, a najbliższa moja rodzina też poza Cieszynem. I zaczynam powoli budować grono znajomych, zaczynam oczywiście od piaskownicowych mam :)

no widzisz
od czegoś trzeba zacząć
ciekawe czy kiedyś się spotkałyśmy?

ja mieszkam w Cieszynie od urodzenia ...

w sumie to całymi dniami jestem sama bo mąż do wieczora robi
czasem w domu fioła dostaję i chodzę z Miśkiem pół dnia po polu

mojego też w domu niema całymi dniami... no ktoś zarabiać musi;)

a ja pół dnia w piaskownicy albo na spacerach

w domu jak najmniej czasu spędzamy bo faktycznie można dostać fioła :)

reklama
no jeszcze teraz jak tak ciepło

to na pewno jakieś znajomości masz z piaskownicy

my ten etap mamy przed sobą, na razie większość spacerku spędza w wózku

ma dopiero 4 i pół miesiąca więc jeszcze nawet siedzieć nie może

Do góry