reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

melduje sie po weekendzie .Wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem .Pol dnia w parku i pol dnia u znajomych ,sie czlowiek troche odmulil .A dzis spalam do 9:30 :zawstydzona/y:.Troszeczke sie rozleniwilam jak G.jest w domu .Ciezko bedzie wrocic do normalnosci .
M0205..- pytalas juz kiedys ,a ja zapomnialam odpisac ,a wiec Jasmina wazy 9 kg.ale ona jest wielka babka .
Sylwia - co tam ze sie chlop spil ,wazne ze sie impreza udala ,bo sie udala ,tak sadze .
Graziul - jak tam Eryk ? musialas wstawac w nocy ?
Doris - to co w koncu David nauczyl sie jezdzic na dwoch kolach ?
Asiunia - ale sie porobilo u ciebie .Blizny moze nie bedzie miala duzej ,bo taka mloda skorka to potrafi sie zregenerowac ,ale reki sobie obciac nie dam ze tak bedzie ,bo moze lekarz wie lepiej :-p.
Dobra zmykam na sniadanie ,niestety musze sobie robic sama ,tego G. za mnie juz nie zrobi :-D

reklama
WITAJCIE LASECZKI Z RADA SORKI ŻE TAK NIE PISZE CZĘSTO ALE NIE MAM KIEDY NAWET A JAK MAM TO LAPTOP ZAJĘTY:-):-D:wściekła/y:U NAW WEEKEND NAWET ZLECIAŁ W SOBOTE MIELIŚMY CHRZEST CÓRECZKI OD BRATA A WCZORAJ URODZINKI SYNUSIA OD DRUGIEGO BRATA I TAK ZLECIAŁO ;-);-);-) TO KIEDY LASKI JESTEŚCIE U MNIE MOŻE W TEN CZWARTEK ŻEBY GRAZIULI PASOWAŁO CO? :-)BO RESZCIE OBOJĘTNIE!!!!!:-) KASIA A KTÓRA GODZINKA CI PASUJE? :-D
ASIA kochaniutka współczuje wierze co przeżyłaś :-(biedna ta twoja córunia , to jak ona musiała mocno się uderzyć :-:)-:)-:)szok:
wiem że mojej siostry córka też się uderzyła i miała bliznę to jej smarowała jakąmś maścią musze ją spytać to ci dam znać jak chcesz:tak:;-)
OKI LASKI LECE SIĘ BRAĆ ZA COŚ ..:-):-):-)

Hej my mieliśmy zajęty dzisiaj ranek trochę trzeba było załatwic.A teraz siedzę z chłopakami i mule bo ciężką miałam noc bo Krystian trochę przeziębiony i mi w nocy wędrówki urządzał.

Doris78 to pewnie masz samochód widziałaś.Trzeba było wysłac smska.

Renuska a ja własnie o tobie sobie dzisiaj rano pomyślałam że coś rzadko się odzywasz a przecież mężuś w domu to pewnie Ci czasu nie brakuje hihi.

Graziulxxx widziałam Ciebie dzisiaj z dzieciaczkami na przejściu koło tego sklepu z meblami.

Emilka13 już Ty dobrze wiesz że mi rano pasuje hihi.

Asiunia oj nie zazdroszczę przezyc biedna Ola oby blizna szybko zniknęła.

A ja tak się czaje czy wyjsc czy nie a wiem ze jak nie wejdę to będę potem załowac.

u nas dzien odpoczynku po prawie całotygodniowych wycieczkach.Postanowilam ze nie ruszam sie dzis z domu bo musze troche ogarnąć:) chociaz czuje sie jak praczka , sprzątaczka i kucharka echhhhhh.......goscie dobrzy ale na jeden dzien:)
asiunia - biedna Olunia:( pewnie bardzo płakała...:( współczję Kochana tych weekendowch przejsc:(
renuska - to Ty masz mialas dobrze przez ostatni tydzien.Mężus w domku :)
kasia - jak dziecko chore to marudne... wiec nie dziwie sie że Krystianek urządzał wycieczki.
emilka- no twoja gwiazdeczka to jak modelka wyglądała :) co do spotkania to nie wiem czy bede ..:( ale do czwartku moze sie jeszcze duzo znienic..:)

witam mamy z bradford jestem dziś nowa i chciałabym dołączyc do grona mam.Mam 2-letnią córeczkę i chciałabym nawiazać znajomości z polskimi mamami z bradford.

cześć, dziś jestem tu nowa i chcialabym dołączyć do grona mam. Kiedy tam czytam wasze posty to świetnie się komunikujecie i wydaje się jakbyście znały się od lat.hm, co o mnie hm, mam 2-letnią córeczkę i chciałabym nawiązać znajomości z polskimi mamami z bradford.

Czesc Kolezanki:-)
Oj dzis mi szybko czas zlecial:tak: A to dzieki Asiuni, Sylwim i Doris dzieki Laski;-):-) Potem na szybko obiadek a teraz obijanie sie:-p
Jutro znow do innej kolezanki i czas zleci:-p

Emilka mi czwartek pasuje ale dopiero gdzies tak na 11;30-12 bo wczesniej mam apoitment w banku:sorry2: a do tego musze dojechac autobusem wie musisz mi napisac jak do Ciebie dojechac, mam nadzieje ze latwo jest do Ciebie trafic bo inaczej moja obecnosc bedzie pod znakiem zapytania:-( Asiunia a Ty wybierasz sie do Emilki moze razem nie zbladzimy:-D
Nika1979 Witaj:-) Zapraszamy do czestego pisania a napewno sie wkercisz w nasze towarzystwo:tak: i tez bedziesz miala wrazenie ze znasz nas od lat:-D
Marta ja tez lubie gosci ale nie na dlugo:-D Taki nasz los ze jestesmy panie pracujace 24h na dobe jako pomoc domowa:-D
Asiunia Biedna Olcia, ale na szczescie bo jej zachowaniu nie widac ze cos jej dolega:tak: Trzymam kciuki aby jednak blizny nie bylo:tak:
Kasia zdrowka dla Krystianka oby skonczylo sie tylko na przeziebieniu bo w koncu chlopak mamwakacje wiec niech korzysta;-)
Renuska ale Ci fajnie ze masz G do pomocy:tak: Zazdroszcze ze moglas sobie pospac do 9;30:tak:

Dobra a teraz spadam wstawic wode na kwake bo zaraz gossci bedziemy mieli;-) Paaaa

Hello£:-)
Ja dzis mega zmeczona i do d....y ogolem,czekam az sie dzien skonczy:tak:
ASIUNIA- wspolczuje Ci bardzo;(((( wiem co czulas ,jesz sama z F i z mala do szpitala ,przerabane,biedna Ola:(
SYLWIA- spoznione ale b szczere zyczonka dla R!! duzo zdrowia:happy2: Co nic nie piszesz dzis?
RENUSKA- obudzil sie E na kasze ok 21 ,a ze akurat bylismy na skype z tesciowa to go wzielam pokazac no i tak zabalowal do 22 wic noc jakos przespal:tak:
KASIA- tak to napewno bylam ja:-D;-) szlam do urzedu;-)
Zdrowka dla Krystianka ,znow sie biedna nie wyspisz...:baffled:
EMILKA- podaj adres na pw ,musze obczaic jak dotre,dzieki ze o mnie pomyslalas:happy2:
NIKA - witam Cie serdecznie:happy2: pisz czesto to i Ty sie wkrecisz,kazda z nas tu byla kiedys nowa:tak: napisz cos wiecej o sobie:tak:
zmykam bo E b marudzi,paaaaaaaaaaaa

reklama
mam do sprzedania po moim synku baby bouncer taki jak na fotce z mamas and papas ,za £5;-)

Załączniki

• 41iFtHx3ThL._SS500_[1].jpg
    41iFtHx3ThL._SS500_[1].jpg
    27 KB · Wyświetleń: 21
Do góry