Renuska
mama dwóch żuczków
melduje sie po weekendzie .Wczoraj caly dzien spedzilismy poza domem .Pol dnia w parku i pol dnia u znajomych ,sie czlowiek troche odmulil .A dzis spalam do 9:30 .Troszeczke sie rozleniwilam jak G.jest w domu .Ciezko bedzie wrocic do normalnosci .
M0205..- pytalas juz kiedys ,a ja zapomnialam odpisac ,a wiec Jasmina wazy 9 kg.ale ona jest wielka babka .
Sylwia - co tam ze sie chlop spil ,wazne ze sie impreza udala ,bo sie udala ,tak sadze .
Graziul - jak tam Eryk ? musialas wstawac w nocy ?
Doris - to co w koncu David nauczyl sie jezdzic na dwoch kolach ?
Asiunia - ale sie porobilo u ciebie .Blizny moze nie bedzie miala duzej ,bo taka mloda skorka to potrafi sie zregenerowac ,ale reki sobie obciac nie dam ze tak bedzie ,bo moze lekarz wie lepiej .
Dobra zmykam na sniadanie ,niestety musze sobie robic sama ,tego G. za mnie juz nie zrobi
M0205..- pytalas juz kiedys ,a ja zapomnialam odpisac ,a wiec Jasmina wazy 9 kg.ale ona jest wielka babka .
Sylwia - co tam ze sie chlop spil ,wazne ze sie impreza udala ,bo sie udala ,tak sadze .
Graziul - jak tam Eryk ? musialas wstawac w nocy ?
Doris - to co w koncu David nauczyl sie jezdzic na dwoch kolach ?
Asiunia - ale sie porobilo u ciebie .Blizny moze nie bedzie miala duzej ,bo taka mloda skorka to potrafi sie zregenerowac ,ale reki sobie obciac nie dam ze tak bedzie ,bo moze lekarz wie lepiej .
Dobra zmykam na sniadanie ,niestety musze sobie robic sama ,tego G. za mnie juz nie zrobi