reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej:)

Ja już którys raz dzisiaj przymierzam się do napisania posta ale coś zawsze mnie odrywało i potem gubiłam myśl:-D
No ale w końcu trzeba:tak:

Dziękuję za życzenia dla mojego starego - młodego:-D Imprezki jakoś nie robiliśmy, wpadli znajomi którzy dość często u nas bywają i tak jakoś się zasiedzieliśmy. Najlepsze jest to że nie czuliśmy zmęczenia tylko zdrowy rozsądek kazał wreszcie się położyć:-D
R się spił ale on zawsze na wesoło się upija i na koniec już sam sobie śpiewał sto lat:szok::-D

Asia no miałyście przygodę niefajną ale po Oli naprawdę już nie widać że miała jakiś wypadek:-D dzieciaki nie mają czasu na rozczulanie się:-D

Agaam jeszcze raz Ci posłodzę.....piękne zdjęcia:tak:

Nika
witaj serdecznie:-) Dobrze się tu znamy bo dość często umawiamy się na kawki, kulki, spacerki i nawet imprezki. Pisz dużo i często a na pewno szybko się wkręcisz:tak: Gdzie mieszkasz?? I jak ma na imię Twoja córeczka?? Mamy tutaj kilka 2-latek więc Twoja córcia będzie miała towarzystwo:tak:

Graziul ja też czekam aż dzień się skończy. Z tego słońca to strasznie mnie głowa boli a nie mam tabletek:tak: na szczęście R mi zaraz jakieś dostarczy:-)

Emilka my się dostosujemy do reszty jeśli chodzi o czas:tak: Poproszę tylko o adresik.

Spadam gwiazdę moją położyć spać:-)

reklama
siema laski my nareszcie mam czas coś napisać !!!!!:-):-)u nas dzionek nawet zleciał szybciutko byliśmy na spacerku i na kawusi u bratowej i po dniu :-):-D:-D natalka już śpi to już mam czas ;-)
kasia no to tak 11 -11.30 ci pasuje kochaniutka:tak: myśle ze reszcie pasuje !!!!
agaam kochaniutka autobusem737 na lotnisko dojedziesz pod sam dom !!!!! wyśle adres na prywa :tak::-)
Zara wam wyśle adresik:tak::tak::tak:;-)

sylwia dzięki za dodanie otuchy :) mieszkam na bd5 a córcia moja to Majeczka, fajowo że są wśród nas małe dwulatki, bo mojej bardzo przydałoby się jakieś dziecięce towarzystwo heheh:0:) a co do scrable to ja również niemam a sama poluje na polski heh eurobiznes :)) pozdrawiam

Dziendobry mamusie:-)
Ja juz na nogach od po5 tej:szok::wściekła/y: Ech...jesz pada znow:wściekła/y: a tyle mialam dzis w planie:angry:
SYLWUS- niestety tez nie mam :no: kiedys myslalam o kupnie ..ale pewnie i tak by lezaly:laugh2:
EMILKA- ja nie dostalam jesz adresu :baffled:
M0205...a Ty co tak umilklas?? wsz oki u Was?
NIKA- moja mala ma 2 latka i 10 mies:tak: i jak S napisala mamy tu jesz kilka innych fantastycznych dwulatek i dwulatkow;-) Na poczatku bedzie Ci ciezko sie wkrecic..ale pisz czesto ..o byle czym,tak jak my..a szybko sie wdrozysz:happy2: a moze bys sie na spotkanko z nami wybrala? wtedy sie lepiej pisze jak juz wiesz z kim:tak:
Ja nie wiem moje dzieci wstana po 5 tej a potem dopiero marudza niesamowicie:crazy::baffled: to po co tak wstaja wczesnie zamiast spac do 9!!!:crazy::-D:-D:-D:-D

A tak na marginesie...to z dwulatkow chlopcow to mamy kogos??? bo tak napisalam ,a ter mysle i m ysle i tylko Olis mi do glowy przychodzi bo niedlugo bedzie mial 2 lataka :)))

reklama
Hej.
U mnie też dupowaty poranek i kiepska noc bo samotna częściowo.
Krystian zamiast lepiej to wygląda gorzej.Strasznie zaropiałe miał dzisiaj oczka jak się obudził masakra.
Także moje spotkanie z wami stoi pod znakiem zapytania.
Pogoda szkoda gadac nawet nie wiem czy warto włosy myc.

Graziulxxx mi w sumie nie przychodzi żaden dwulatek do głowy chyba że Żanety Pawełek. A mój w listopadzie dołączy do dwulatków.Rany jak ten czas leci.

Do góry