reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej:-)

Pogoda znow ladna wiec trzeba na jakis spacerek wyskoczyc:tak:
U mnie jjuz druga pralka sie pierze a przypomne ze w czwartek tez pralam i to 3 pralki:szok: Ale najwazniejsze ze pogoda ladna to szybko wyschnie na ogrodku:tak:

Sylwiam no to faktycznie zabalowaliscie:szok::tak: Jesli chodzi o spotkanie to czekamy az Emilka nas konkretnie zaprosi:-p A jesli park to dla mnie dzien bez roznicy;-)
Graziul fajnie ze na basen sie wybieracie:tak: My w Pl bylismy w aquaparku ale mala miala radoche na tych zjezdzalniach:tak: z wody to ja sila wyciagalismy:-D
Marta troszeczke zaszaalalyscie:tak: Ale co tam raz na jakis czas mozna;-) Dzieki za komplemencik;-)

No nic na mnie czas bo pralka sie wyprala i musze mojego meza na spacer wyciagnac bo juz przysypia na kanapie:wściekła/y:

reklama
JA TYLKO NA CHWILKE !!!!! SYLWUŚ OCZYWIŚCIE ŻE WAS ZAPRASZAM TO JAK WAM PASUJE ŚRODA ALBO CZWARTEK !!!! TERA UCIEKAM BO LECE NA URODZINKI DO SIOSTRZEŃCA :-):-):-) PRZEPRASZAM WAS ŻE TAK SIĘ OPUSZCZAM Z TYM PISANIEM :szok::szok::szok: agaam KOCHANIUTKA PRZEŚLICZNIE WYGLĄDAŁAŚ :-):tak:;-)OKI UCIEKAM BUZIAKI !!!!:tak:

MAJECZKO KOCHANA PRZYJMIJ W TYM PIEKNYM DNIU JAKIM JEST DZIEN tWEGO CHRZTU SWIETEGO-Z SERCA PLYNACE ZYCZENIA ,ZDROWIA ,SZCZESCIA I WIELKIEJ OPATRZNOSCI BOZEJ NA CALE TWOJE DALSZE ZYCIE.NIECH CIE BOG PROWADZI:happy2:-CIOCIA GRAZIUL Z RODZINA

Hej my niedawno wróciliśmy z Halifaxu bo wybraliśmy się tam dzisiaj do parku.Pogoda super chociaż przyznam szczerze że liczyłam na jeszcze lepszą.Krystian wyszedł na chwile na ogród licząc ze spotka sąsiadki wnuczkę z którą wczoraj się bawił dobre dwie godziny.A ja biegam od okna do okna i lukam żeby mi się nie oddalił.

Sylwia.m spóznione życzenia dla mężusia.Sami opijaliście jego urodzinki czy mieliście gości?

Emilka13 mi bez różnicy czy środa czy czwartek.Bardziej godzina mnie interesuje.

Graziulxxx jak tam na basenie?

Doris78 i jak tam Dawidek sobie poradził na dwóch kółkach ?

Marta1979 a jak pogoda w Yorku?Na długo przyjechała koleżanka?

Agaam takie dyżury to świetna sprawa szczególnie jak ma się dwoje dzieci .

KASIA- niestety basen dzis byl zamkniety ,byly jakies zawody:((( N bardzo plakala ,a wrecz dostala tantrum:((( bylismy za to na placu zabaw w Shipley i na lodach a niedawno A ja zabral na to jej autko sterowane na dwor,maly spi wiec mam bloga cisze:)) Tyle ze sie martwie bo E zasnal po 17 !!! i co teraz? obudzi mi sie o 4 rano!!Co do Emilki to mi bardziej we czwartek pasuje,alena mnie nie patrzecie tylko na wiekszosc:)

Czesc

Jejku ale ja mam skleroze nieziemska,mialam Wam wczoraj pisac jak tam David na rowerze ,ale wiadomo....
A wiec.....doslownie po 2 sekundach cial juz jezdzic na 4 kolkach:)))))))))Ale byl spanikowany jak mu rower na boki lecial :)))))))Ale mielismy z Niego ubaw.

KASIA8118-czyz bys byla w Shibden parku,bo mi z Halifax sie tylko ten park kojarzy?
Bo my tez tam dzisiaj bylismy :)))

EMILKA-mi tez bez roznicy jaki dzien :)

ZANETA-to dla Mai :)
Ukochane chrzestne dziecię,
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie,
Gdy Cię minąć ma zła droga,
nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij, że Bóg w niebie
Ma w opiece ciągłej Ciebie.
Na pamiątkę Chrztu Świętego ofiaruje...

Ciocia Dorota z chlopakami :)

MARTA1979-ja tez zdjecia widzilam,twoja kolezanka bardzo jest do Ciebie podoban,wygladacie jak siostry :)
Fajnie ze imprezka sie udala :)

Doris78 to byliśmy w tym samym parku.Tak właśnie myślałam czy Ciebie albo Sylwii nie spotkam.Szkoda że nie wpadłyśmy na siebie chłopaki by mogli razem poganiac.

Żanetba7 Z okazji chrztu Waszej córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzymy Wam, aby rosła duża, silna i zdrowa, i żeby była dla Was źródłem niestającej radości.

Hej,hej!!!!
Najpierw musialam przeczytac co tam u was,to teraz moge napisac co u nas sie dzialo,a dzialo sie!!!!!A wiec-W sobote Ola schodzac z kanapy uderzyla sie w stół i tak sobie rozciela pod dolna warga ze musielismy jechac na emergency,oczywiscie czekalismy 3 godziny zanim jakis doktor ja zobaczyl!!!!!Taka bylam zla,bo moj byl w pracy i musialam jechac z filipkiem!!!!i do tego tyle nerwow!!!!!no nic jak juz ja obejzal lekarz to stwierdzil ze musimy przyjechac rano bo beda jej szyc!!!!!!pojechalismy wczoraj o 7 rano i wrocilismy dopiero o 16!!!!!!!Musieli ja uspic i dopiero zszywali,ale sie nerwow najadla-a my razem z nia!!!Ale najgorsze ze lekarz powiedzial ze bedzie miala blizne!!!!Nie wiem jak to sie stalo ze spadla,przeciez ja siedzialam obok niej!!!!Jak zaczela plakac to filip razem z nia a ja razem z nimi!!!!!!masakra!!!!!Najwazniejsze ze juz po wszystkim,w piatek jedziemy na kontrole!!!
Marta-tez widzialam zdjecia i widac po nich ze impreza byla udana!!!
Kasia-my tez mielismy zamiar jechac do tego parku,ale dzien spedzilismy w szpitalu!!!
Zaneta-co z toba????nic ostatnio nie piszesz!!!Najlepsze zyczenia dla Majeczki!!!
Graziul-jak eryczek?o ktorej wstal?
Emilka-nas raczej nie bedzie!!!!a szkoda!!!
Sylwia-i jak wypoczelas troche????a R. doszedl do siebie???bo juz z P sie umawiali na wodeczke!!!!
Agaam-to co kawka jutro???

Ale sie rozpisalam,ale musialam wam o tym napisac!!!buziaki

reklama
Czesc

ASIUNIA-o rety ,ale mieliscie weekend :(Tez sobie nie moge wyobrazic jak Ola mogla skoczyc z waszej kanapy zeby tak sobie warge rozwalic,musiala z cala sila .....ach...
A ty sama pojechalas na te pogotowie,taksowka?Ale mialas pzrezycia.
A ja Ola plakala mocno?przerazona byla w niedziele ,jak sie dowiedziala ze ja beda usypiac?
Ja sie teraz czuje?

KASIA8118-no szkoda,ale wiesz co ,jak bylismy na parkingu to stala toyota ,taka jak wasza i miala te zawieszki przeciwsloneczne dla dzieci takie jak Wy i sobie nawet o tobie pomyslalam :))))))))))))))

Do góry