reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej!!!
Tynia-gratulacje!!!!Fajnie ze juz w domku!!!!:tak::-D
Doris-bylam dzis w tym parku kolo lotniska,ale tak wialo ze nie zabawilismy dlugo.Powiem ci ze jak dla mnie to rewelacja!!!Dawid i Kuba napewno beda zadowoleni bo ten park to przy samym pasie startowym i samoloty sa praktycznie na wyciagniecie reki!!!super,polecam!!!!:-D:cool2:
Graziul-wspolczuje rozstania z mezem!!!!
Renuska-to moze i ja bym sie skusila na kawke u ciebie!!!
Kasia-wracaj szybko do zdrowia bo nic nie uzyjesz wtej Polsce!!!
Ragazza-ten park w wakefield wyglada zachecajaco!!!napewno tam pojade w najblizszym czasie!!!:-D:tak:
Agaam-widzimy sie jutro na kawce???
Olka juz spi,Filipek jeszcze nie!!!ale za to spi do 6 wiec jest ok!!!uciekam mezusiowi sniadanko do pracy zrobic!!!papa

reklama
WITAM LASKI !!!!!!!!!!!!!!
TYNIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA FAJNIE ZE CI WSZYSTKO POSZŁO SZYBKO.......:-):-):-):-)
KASIA ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA .....;-)

M02 WSZYSTKIEGO NAJLE
PSZEGO
DORIS
NIE POWIEM CI JAKI TAM JEST POSKOD NAD TE JEZIORKO BO JEDZIEMY NA PAMIĘĆ !!!!!! A JAK NA OGLĄDANIE SAMOLOTÓW TO FANTASTYCZNE MIEJSCE !!!!! BO JE WIDAĆ Z BLISKA I COŚ FAJNEGO JAK DLA TWOJEGO CHŁOPAKA TO JET ZARA PRZY LOTNISKU JAK JEDZIESZ NA LOTNISKO TO JEST TAM FISH CHIPS I KOŁO TEGO FISH CHIPSA SKRĘCA SIE W LEWO I NA KOŃCU DROBI W PRAWO I tam dojedziesz do samego jeziorka!!!! możesz nie pokumać ale jak się dowiem ten poskod to ci podam jak bendziesz chciała :tak:;-);-)daj znać:tak:
graziul
biedulko ty jeszcze do piątku bez mężusia ? współczuje :-:)-:)-(
ragazz szkoda że mamusia pojechała !!!:-(co dobre to się szybko kończy :tak::szok:
oki lece bo jutro wstaje o 4.40:-:)no::-p:no:
D

Hej.
U mnie dzisiaj świecie chłopaki oczywiście wędrowali w nocy do naszego łóżka.A o 5 rano obudził się Krystian i stwierdził ze chce czytac ksiązki.
Ja tez ogólnie nie mogłam spac bo nos miała zapchany zielonymi smarkami i przez to spałam z otwartą buzią i się wiecznie budziłam bo strasznie mnie suszyło.
Skoro tak zachwalacie to miejsce koło lotniska to my tez się musimy kiedyś wybrac z chłopakami.Pewnie Krystian by się ucieszył.
Pisac dziewczyny co u was słychac. Wolne się już skończyło więc nie macie wymówki.

Hej dziewczyny

Ja dzisiaj mam jeszcze wolne, dopiero jutro wieczorem do pracy ide wiec jest git. Ale mam duzo prasowania i jeszcze pare rzeczy do wyprania. Naajgorsze, ze deska do prasowania mi sie rozwalila. Da sie prasowac, ale musze ostroznie to robic, bo spada. Musze wiec czem predzej nowa kupic. Nie wiem dlaczego co roku musze kupowac nowa deske. :-( Co do tych fajnych miejsc, jeziorek itp, to moge jeszcze polecic Saint Ives w Bingley (nie wiem czy znacie) - jest tam super plac zabaw dla dzieci, i fajna knajpka na kawe, calosc jest poloznona w takim dzikim lasku. I jeszcze Shibden Park w Halifax - tam jest kolejka dla dzieci, jeziorko, i tez knajpka fajna. No i wtym Pugneys Country Park o ktorym wczoraj pisalam tez jest kolejka i jesli lubicie sporty wodne to jest full wypas pod tym wzgledem.Teraz ladna pogoda, wiec w sam raz na wypady.

Sorki, ze wszystkim po kolei nie odpowiadam, ale Lenka fiola juz dostaje, bo dalej jej zabki wychodza. Ma juz 10. Ale meczarnie ma okropne. :-(

pa

Witam :-):-):-)
Moj poszedl zaprowadzic Age do szkoły ja popijam kawcie i zajrzalam na BB a tu wiesci super:-):-):-)
tynia-
moje gratulacje kochana i zdrowka dla Was:-):-):-):-)
My spedzilismy weekend na filmach i spacerku wieje jak diaski:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mały od dwoch dni w nocy wszczegolnosci spi po 8 godz:szok::szok::szok::szok::szok:
Nie wiem co juz pisac :-):-):-):-)Uciekam bo dzis przychodzi HV do małego i umowila sie na dana godz ciekawe czy bedzie :-p:-p:-p:-pMilego dzionka laski;-);-);-);-)

hejka
tynia Wielkie Gratulacje:-):-):-):-):-)niech sie zdrowo chowa dziolcha
Wiecie ze dzisiaj we Wrocławiu snieg spadł:szok::szok::szok::szok:i powiem wam ze mam niezłego zonka,bo za tydz do pl a my z alku wszystko letnie przygotowane:baffled:
Ragazza Bardzo dobrze znam ten park moj misio z mała jest tam co tydz. i naprawde polecam(tylko ze zdecydownie dla starszych dzieciaków)
A ten koło lotniska to Yeadon ,jak wpiszecie sobie w google to na prawo od morisonna;-)my tam jeżdzimy ale jak jest bardzo ciepło,bo wiejeeeeee
M02 Tak wiem ze ty marta:-Dtylko pewnie myślałm o monice i jakoś sie tak napisało:-D
napisz mi na priv kiedy by to miło byc???
Grazynko Wiem kochana ze dzieci w uk ur:-Dale moje pytanie było badziej skierowne do tych co rodziły w pl i tu przyjechały.
oki zmykam pappa

Jstysiak - ja mieszkalam praktycznie w Karkonoszach i u mnie 30cm sniegu spadlo przez noc. Masakra. Moja mama jest zalamana, bo cala jej hodowla kwiatkow, bratkow i innych poszla sie rypac. ;-):szok:

Co do Saint Ives - to faktycznie to miejsce dla starszakow, bo z moja Lenka kompletnie tam nie mamy co robic. Ale w Yeadon jak dla mnie jest zbyt nudno. Nic tam nie ma oprocz tego bajorka i male to miejsce jest ogolnie. Za to Pugneys Country Park ma wszystko czego potrzebuje. Szczegolnie, ze pare metrow wczesniej jest wieeeeelki ogrodniczy sklep w ktorym kupilam ostatnio piekne pelargonie, takie jak w Polsce, a nie jakies wymoczki. W sam raz do moich skrzynek na balkonie. ;-):-D

Dobra lece ziemniaki odcedzic, bo dzis kopytka z sosikiem mysliwskim. :tak:

kasia,emilka dziekuje za zyczenia
tynia ogromne gratulacje
jstysiak tak zasadniczo to chodzilo mi o zeszly weekend ale jesli masz kogos to z checia skorzystalabym w wekend za dwa lub trzy tygodnie.

do mnie dzis dzwonila babeczka do ktorej skierowala mnie health visitor no i wpadnie w piatek zeby pogadac na temat przedszkola mojej nelki:-).zobaczymy co mi zaproponuje bo wspominala cos o 15godz tygodniowo.ciekawe tylko w ktorym przedszkolu:confused:ciesze sie bardzo bo zalezy mi zeby mala miala troche kontaktu z rowiesnikami.poza tym pochwale sie ze wczoraj zaliczylysmy pierwsze siusiu i kupke na kibel bez uciekania :-D:-D

reklama
Czesc kobity;-)
Ja jakos nie mam glowy do pisania wcale:no: Odkad A wylecial to zyje jak w amoku jakims:-(i powiem Wam ,ze teraz zdalam sobie sprawe jak bar trudno byc samotna matka:tak: Naprawde..chyle im czola:tak:Mimo ze A mnie tu niezle zabezpieczyl prawie pod kazdym wzgledem i mam pomoc sasiadow ..to przerypane przez duze P:crazy:
Na dodatek zasmarkania ciag dalszy,tylko maly sie jakos trzyma:happy2:
JUSTYSIAk-nooo..ja mysle ,ze wiesz gdzie moje dzieci urodzone;-):-D Kochana nie dziwie Ci sie ze masz zonka przed podroza,bo ja jak dzis rano mi A pokazal przez laptopa ile sniegu u nas w Pl to sie zalamalam...bo ter sie znow martwie czy on doleci tu bez problemu:baffled:
KASIA-Ty sie pewno juz na calego szykujesz do wylotu:tak:Mam nadz ze lepiej sie juz troszke czujesz:tak:
EMILKA- to fajna masz prace ,3H to tak wlasnie w sam raz moim zdaniem dla mlodej mamy:tak:
AGAAM-jesz raz powtorze,ze masz poprostu mala zdolniache w domku,tak szybko Wam poszlo z odpieluszaniem,tylko pozazdroscic:tak:Albo Ty masz kochana jakies suuuper metody poprostu:tak::-D
M0205...przyjmij spoznione ale najszczersze zyczenia urodzinowe:happy2: Pozazdroscic wieku:tak::wściekła/y::-D
ALEX-Ty rodzilas age w Pl...i jak ? masz teraz porownanie,gdzie lepiej Twoim zdaniem:confused:
TYNIA- Natalcia jest sliczniutka , apo Wiki widac jak bardzo przejeta jest rola starszej siostry:tak: Wracaj szybko do formy,abysmy mogly odwiedzic Ciebie i malutka:tak:
RAGAZZA- super te miejsca o ktorych napisalas..napewno sie tam wybierzemy jak A wroci:tak:A to ze "wylas" jak mama odlatywala to przeciez naturalne,takie rozstania sa okropne!!! Mam nadz ,ze juz Ci troche lzej:tak:
DORIS- jak chlopaki w szkole po swiatecznej przerwie:confused:
RENUSKA- A Ty jak tam kochana? slyszalam ,ze zaliczylas dzis niezla eskapade Do Halif:tak:;-):-D Czy jasmince pojawil sie juz jakis zabek:confused:
ASIUNIA- a jak Twoje maluchy? zostaly im jakies slady po ospie:confused:
Nooo i podgladu juz brak wiec dalej nie pamietam co komu,Sorrki:sorry2:
Dzieciaczki juz spia grzecznie ,ja zaraz pranko powiesze i nuda na calego:baffled:

Do góry