reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

NASZA TYNIA URODZILA SLICZNA CORECZKE DZIS O 00;43:)))) MAMUSIA I NATALKA MAJA SIE OKEY ,ZARAZ WYCHODZA DO DOMCIU:))
TYNIA SIE POTEM ODEZWIE:happy2::happy2:

reklama
Czesc :)

KASIA8118-jak Sylwia nie narzeka na materac ,to chyba sa ok ,nie?A Sylwia dopiero w czwartek bedzie miala internet :)

EMILKA-a gdzie dokladnie jest taka rzeka nad lotniskiem ,bo ja nieraz o tym myslalm ,bo moj Kuba uwielbia saloloty i tam napewno bedzie je widac,ale wlasnie nie wiem gdzie to jest :(

RENUSKA-ja niestety nie dam rady do Ciebie wpasc,w czwratek mam szkole ,a w piatek do rodzicow :)

AGAM-to tylko sie cieszyc ze Wam tak latwo poszlo odpieluszkowanie :) super

RAGAZZA- i co teraz mala pojdzie do zlobka,czy jakos pogodzicie pilnowanie ?

Slyszalyscie moze gdzies o jakiejs pracy?bo ja powoli zaczynam sie rozgladac :)W sumie moge isc do pracy tam gdzie J pracuje ,ale wczesniej chce sie rozgladnac gdzies indziej :)

Tynia Ogromne Gratulacje:-):-):-)
Duzo zdrowka dla Was a Malutka Natalka niech zdrowo rosnie:tak::tak::-):-)

M02... Wszystkiego najlepszego duzo zdrowka szczescia pomyslnosci i pociecy z rodzinki:tak:

Ehhh, K wlasnie pojechal z mama na lotnisko, a ja sie rozryczalam jak zwykle.:-:)zawstydzona/y: I mama tez. Tylko Lenka niczego nieswiadoma slodka spi. Ale wieje. Wywiesilam pranie na ogrodzie i ciagle zagladam czy jeszcze jest, czy moze je gdzies juz wywialo. :-(

Tynia - gratulacje :-) Ty szybko wracaj do formy, a malutka niech zdrowo rosnie ku pociesze rodzicow. :-)

Doris - ja zmienilam godziny pracy i pracuje od 18.30 do 24.30, wiec mala jest z tata jak ja jestem w pracy. Nie jest zle. W sumie zmiana mi bardzo odpowiada, i fakt, ze nie musze obslugiwac klientow tez. ;-) Z praca to niestety nie pomoge, bo nic nie slyszalam ostatnio. A ty chcesz na caly etat? Co do tej wody kolo lotniska - tam jest takie jeziorko w Yeadon. Zaraz przy lotnisku wlasnie. Fajnie tam jest, ale my wolimy jeziorko w Wakefield. Praktycznie co tydzien tam jestesmy jak pogoda jest ladna. www.wakefield.gov.uk: Pugneys Country Park

Graziul - domyslam sie, ze ciezko Ci bez A. Dobrze ze juz niedlugo wraca. :tak:;-)

Dobra to ja zmykam sobie kawke zrobic. Trzymajcie sie :-)

Hej ja właśnie wróciłam z zakupów bo jednak musiałam skoczyc i kupic jedną torbę mam nadzieje ze jakoś się zapakuje.

Mo25 Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!!

Tynia tobie kochana gratuluję drugiej córeczki i czekam na zdjęcia.

Doris78 tak skoro Sylwia nie narzeka to pewnie jest Ok.Tylko jak ja tam byłam to był taki młody pakistańczyk i jakoś nie zachęcał do kupna.Ten materac co mnie interesował to był na samej górze piramidy a on nawet się nie pofatygował żeby ułatwic klientowi żeby go zobaczyc lub dotknąc.A trudno jest się zdecydowac na materac nawet go nie dotykając.Ale tak jak pisałam wcześniej całkiem możliwe że tam wrócę i kupie.Może będę miała szczęście i trafi mi się inny sprzedawca.A faktem jest że ceny mają dobre.

Graziulxxx zdrówka życzę. Ja też cały czas do kitu.

Ragazza to super ze mogłaś sobie tak ustawic godziny pracy że mała nie musi zostawac u kogoś obcego.

Nic uciekam do chłopaków.

czesc kobietki my w domku juz od 13 wyszlysmy szybciutko Natalka jest kochana je co 3 godzinki i idzie spac ja na poczatku mialm skurcze co dziesiec minutek o 20 zaczely sie co 3 i pojechalm do spzitala i rozwarcie bylo juz na 6 centymetrow wzieli mnie do sali gdzie czekalalm w koncu poprosilam o kapiel i takim sposobem urodzilam w wannie nie bylo zle nie nacinali mnie ale potem musieli mnie zszyc bo troszke mnie rozerwalo chodze normalnie nie jest zle i tak bardzo nie boli zdjecia wrzuce pozniej

reklama
Do góry