Renuska
mama dwóch żuczków
Dobra to i ja cos naskrobie ,bo ostatnimi czasy cos tu cichutko .Dominik zaliczyl dzis pierwszy dzien w przedszkolu i bylo super .Nie plakal ,a wrecz przeciwnie ,zadowolony na calego .Jak sie go zapytalam czy poznal jakies dzieci ,przedstawil im sie ze ma na imie dominik ,to mi odp.Ja nie jestem Dominik tylko Domynyk .Jestem z niego baaaaaardzo dumna .
Kasia -spakowana? pewnie przerazilas sie sniegiem ,nie dziwie sie .Nie wiadomo co spakowac .
Graziul - Nie ,Jasmina nie ma jescze zadnego zabka ,a tak sie strasznie slini i pcha raczki ,i w ogole marudka ,tak mi jej szkoda ,bo widac ze te dziaselka ja mecza .Owszem bylam dzis u Zanety ,jej Majeczka taka kruszyna ,moja Jasmina to kawal baby przy niej .I tylko nam tu nie usychaj z tesknoty .
Agaam ,Asiunia - to co wpadniecie ,bo juz nie wiem czy mam zrobic generalne porzadki czy nie
Dobra ide cos jeszcze zjesc bo zglodnialam jak wilk .
Kasia -spakowana? pewnie przerazilas sie sniegiem ,nie dziwie sie .Nie wiadomo co spakowac .
Graziul - Nie ,Jasmina nie ma jescze zadnego zabka ,a tak sie strasznie slini i pcha raczki ,i w ogole marudka ,tak mi jej szkoda ,bo widac ze te dziaselka ja mecza .Owszem bylam dzis u Zanety ,jej Majeczka taka kruszyna ,moja Jasmina to kawal baby przy niej .I tylko nam tu nie usychaj z tesknoty .
Agaam ,Asiunia - to co wpadniecie ,bo juz nie wiem czy mam zrobic generalne porzadki czy nie
Dobra ide cos jeszcze zjesc bo zglodnialam jak wilk .