reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny
dawno nie pisalam ale mialam straszne dwa tygodnie, duzo zamieszania czego nie lubie w dodatku okradli mojego brata no ale naszczescie widzialam kto i odzyskalismy pieniazki.
Mam w koncu mamę:) ale fajnie nie musze gotowac:D:D czekam az mała sie przyzwyczai i ruszam do pracy.

kasia8118 moze wes sobie cos na przeziebienie szkoda by bylo gdybyś sie rozchorowała

reklama
Czesc Wszystkim:-)

Ja tez tylko na chwilke zebyscie nie pomyslaly ze Was olalam:-p Melduje sie ze u nas wszystko w pozadku ale ten wolny czas tak szybko leci:-( Na szczescie P jutro tez ma wolne wiec chociaz tyle dobrego:tak:

Tynia
3mam kciuki zeby wszystko poszlo szybko i gladko:tak:
Kasia zdrowka, kuruj sie kochana zebys do Pl nie pojechala chora bo bedzie lipa ogromna:-(
Lumen korzystaj z mamuski, a kiedy planujesz wrocic do pracy? Dlugo mamuska zostaje??
Ragazza dobrze ze juz ogarniasz jazde autem:-p wygodniej co:-) I jak wycieczka sie udala?
Graziul slomiana wdowko:-p ja Ci powiem ze szczerze tez nie wyobrazam sobie rozlaki z P na dluzej:no: Wiem co czujesz i do tego wszystko na Twojej glowie:-(
Emilka i jak radzisz sobie z pogodzeniem domu i pracy??

Wiecie co dziewczynki spadam bo zaraz Xfactor:tak::tak:
A jeszcze dodam ze niunka juz definitywniie w ciagu dnia pozbyla sie pieluszki:tak: A jak gdziesz wychodzimy to na wszelki wypadek zakladam jej ale i tak jest suchutka i pierwsze co w domku krzyczy ze chce siusiu:tak::tak: Po nocy tez pieluszka suchutka:-) Nie bylo tak zle, myslalam ze bedzie gorzej:-p
Dzieki za gratki dla mojej Gwiazdy:tak:
Milego wieczorku zycze Wszystkim:tak:

Tynia - trzymam kciuki zeby szybko poszlo .
Agaam - no widzisz jak pieknie poszlo wam odpieluchowanie ,nic tylko sie cieszyc .Pisalas ,ze moszesz do mnie wpasc wiec mi pasuje czwartek i piatek .
Ktos jeszcze zawita ?
Kasia - ratuj sie jak mozesz .A kiedy Ty lecisz bo juz zapomnialam ?
Doris - a nie mowilam ,ze bokiem wyjda Ci ferie i dzieciaki w domu .
U nas wielkie nudyyyy .Jasmina slini i pluje sie niesamowicie ,dajemy jej ten proszek nelsons teetha i niby jest lepiej .No i tak siedze i mysle ale nic juz nie wymysle ,wiec dobrej nocki .

WITAM I SIĘ MELDUJE !!!!! żeby znów kasie nie powiedziała ze was zaniedbuje :-D:-D:-D my dziś byliśmy nad wodą koło lotniska !!!! było super troszke wiało ale nie było tak żle zrobiliśmy sobie grila :-):-) właśnie tak myślałam żeby zrobić sobie jakieś ognisko majowe co wy na to ja miejsce mam !!!! jest ktoś chętny może jak kasia wróci z polski:tak: a kiedy wracasz kasiu???:-):tak:bo tak sobie dzisiaj pomyślałam !!!!:tak::tak::tak:
tyni trzymam kciuki kochana żeby szybko i lekko poszło;-)
agaam super ze laluni tak fajnie poszło !!!!:-)
graziul jak tam kochana dajesz sobie rade sama z dzieciakami????:-:)-:)-( kiedy ukochany wraca?:-)
doris ja tylko pracuje 3 godzinki dzienie to nie jest tak żle :tak:;-):dry:!!!
ragazz pracuje rano 6-9 a mała jest z tatą jak ma na drugie zmiany a jak pracuje na rano to jest u mojej bratowej bo mieszkają na dole i ją zaprowadzam na razie nie jest zle :happy::happy::happy::happy2::-)
sama nie wiem co już pisać oki szykuję sie do łóżeczka !!!!

Hej kochane ja cały czas połamana.trzeba będzie dzisiaj torbę ze schowka wytargac bo muszę sprawdzic czy mam odpowiednie wielkością jako podręczne a jak nie to muszę ruszyc do sklepu i coś kupic.

Renuśka i Emilka ja wyjeżdżam 4 a wracam 20.

Tynia co z tobą nie trzymaj nas w niepewności.

A ja wczoraj R wysłałam z chłopakami na plac zabaw a sama zostałam w domu bo kiepsko się czułam.Oli biedny zaliczył skok z górki i na sam wyjazd na zdarty jeden policzek.Bidulek mały.

Graziulxxx co u Ciebie jak sobie radzisz sama?
Sylwia.m co tam u was?
Asinka Ciebie też coś mało widac.Pisz co tam u Ciebie.

Agaam mój też jeszcze dzisiaj ma wolne więc korzystamy z tych ostatnich dni razem.

Emilka ja na taki wypad bardzo chętna bo my towarzyska rodzinka wiec jak coś to możecie nas wpisac na listę chętnych.

reklama
hej babeczki:-)
U nas nudy ,zimno ,wietrznie i chorobowo do tego:-(
Tesknimy za A ,on bidny tez juz ledwo daje rade choc pojechal na tydzien i juz w ten piat wraca.Na weselu zamiast sie bawic to caly czas pisalismy sobie smsy,dzwonimy ,gadamy na skypie..ale jest ciezko:-( W sumie przez prawie 12 lat mielsimy tylko 2 rozstania:tak:
Wczoraj to juz mial dosc i mowi ze przebukuje bilet i dzis wraca..no ale niestety bo musi z mieszkaniem pozalatwiac ,glownie po to polecial :tak:
No a my sie jakos zaziebilysmy z mala:-( chyba ta nagla zmiana temp tak podzialala i obie jestesmy pociagajace:-(
TYNIA-wlasnie kobito co z Toba??pisz cos:tak:trzymamy kciuki kochana
KASIA-kuruj sie ,bo jak Ty bidulo chora polecisz:szok:
A ja sie w sumie cieszylam ze nie zdecydowalam sie leciec z A bo samolot nie dosc ze w nocy mial ladowac to byly ponad 2 h opoznienia:angry:
RAGAZZA- wspolczuje wyjazdu mamusi ,wiem co czujesz,trzeymaj sie:happy2:
Nooo i przepraszam bardzo ,to narazie tyle bo E sie obudzil i bar placze:-(

Do góry