reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Wszyskim:-)

U nas nudyyyy:-( nic ciekawego sie nie dzieje a to wszystko przez ta pogode:wściekła/y: zimnica straszna a dzis szlysmy na piechote na play grupe bo auto nam odmowilo posluszenstwa:wściekła/y::wściekła/y: i teraz czekaja nas dodatkowe koszty:wściekła/y:

Zaneta a powiedz mi kochana cco Ty w takim razie robisz na obiady? bo moje obiady skaladaja sie w 90% z ziemniakow:zawstydzona/y: rzadziej jakies makarony czy ryz:confused: a pieczywa i tak i tak nie jem:tak:
Marta z waga powiem Ci szczerze jeszcze nie wiem bo sie boje na wage stanac:-D Marta Monia Ale bedziecie mialy roboty po powrocie do Pl z dziewczynkami:tak: Tez przez to przechodzilismy jak w Pl wszyscy Mala na raczkach nosili:tak: Ale dziadkowie twierdzili ze oni sa od rozpieszczania:tak::-p
Renuska no prosze to Ty tez juz masz przedszkolaka w domku:tak: Cierpliwosci ci zycze bo dzien jeszcze dlugi:-p
Alexnow bedzie dobrze:tak: nic sie nie martw:tak: A maly niech juz wychodzi:-p
Emilka super ze juz sie ze wszystkim ogarneliscie:tak: to kiedy parapetowka?:-p:-D
Doris to bedziecie mieli troche roboty przy Komunii Kubusia:sorry2: Ale przeciez to tylko raz w zyciu:-p
Graziul wczoraj faktycznie wczoraj byla zimnica, ja musialam isc do sklepu i strasznie zmarzlam, a do tego dzis wcale nie lepiej:wściekła/y:
Ragazza Wlasnie co z Toba?
Asiunia a jak u Ciebie?

Dobra Laski ja uciekam robic obiadek:tak:
Dzis dla siebie serwuje kalafiora:-D a moj bedzie wcinal ziemniaki i schabowego i mizerie z ogorka:-:)-D

reklama
Witajcie:-)
Skoro mowicie ze znow taka zimnica to chyba dzis nie wyjdziemy:no:
MARTA-kiedys przed laty tez mielsmy z moim A rozlake na 3 mies,on byl tu a ja w PL i co telefon to sprzeczka,tak jak napisalas z ogromnej tesknoty jakos tyle w nas bylo zlosci ze nie umielismy sie normalnie porozumiec:no: na szczescie od tamtej pory nie rostajemy sie na dluzej niz kika dni:happy2: daj znac co z uszkiem Majeczki:tak:
RENUSKA-ale fajna pomylke zrobilas zta play groupa:tak: super ze maly juz moze zaczac nursery,a czemu nie polecasz dla weget? to co Ty w takim razie zamawiasz:confused:uchyl rabka tajemnicy:-p
M0205..smutno Ci pewno bez mamy:-(ale z tego co piszesz to sobie super radzisz,tak trzymac:nerd:
ZANETA-to jest swieta racja ,bo ja diety nie mialam tylko wlasnie wykluczylam chleb,ziemniaki gazowane napoje no i oczywiscie wsz fast foody i slodycze:sorry2:
ALEX-hmmm..nie chce Cie absolutnie straszyc,ale jest to bardzo nie przyjemne-masaz szyjki:wściekła/y: Tyle ze to krotko trwa:tak: dasz rade ,ja dalam i wlele innych kobitek,a zaraz jak skoncza przestaje bolec:-) kciuki trzymam.
zmykam bo szwagierka telefonuje:tak:

helloo:-D
nastala bloga cisza:-):-):-)
renuska-ja mam zisiaj to samo,ledwo wstalam a juz chcialam zeby byla noc i chwila ciszy,zeby uslyszec wlasne mysli.czulam sie jak robot,prasujac musialam jedna noga ryszac wozkiem zeby dama sie nie obudzila i jeszcze miec oczy szeroko otwarte bo mlody akurat musial swoje graty rozwalic przy desce i tam sie bawic:wściekła/y:
alex-wspolczuje:-(
graziul-no ja staram sie ze wszystkich sil,ale jak widze ze waga anidrgnie to mam ochote usiasc i zjesc czekolade,popic cola a na obiad zaserwowac sobie schaba!
agaam-ja np jem to samo mieso co A,tylko ze gotuje a nie smaze i do tego warzywa,bo warzyw mozemy jesc ile chcemy:-Dno i ryz,prawie codziennie.ale juz sie przyzwyczailam.
monia-ale vasa ma mniej weglowodanow i to jest dla mnie wazne,no bedziesz miala duzo pracy po powrocie,ale dasz rade.
marta-daj znac jak juz bedziecie po badaniu
mo20-dzieki za odp;-)
spadam brac sie za obiady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej:-)

Witam Was prawie zimowo:wściekła/y: Gdzie ta wiosna ja się pytam?????????

Żaneta
ja nie korzystałam z tych co reklamują się. My zawsze wynajmowalismy vana z wypożyczalni.
Renuska ale super się wstrzeliliście z tym przedszkolem. Ciekawe jak Dominik to zniesie? Denerwujesz się??
Marta niestety takie rozłąki nie wpływają dobrze na związki. Na szczęście już niedługo będziecie razem;-)
Agaam wygląda na to że jutro mam wolne więc jak masz ochotę to wpadaj na kawkę.

Hello

ja juz na nogach od 6 ,dzieciaczki spaly ,tylko telefon mnie obudzil i to w dodatku pomylkowy:wściekła/y:
pije kawke ,zaraz sniadanie trzeba szykowac

ZANETA-ja tez nigdy nie korzystalam,bo przeprowadzalismy sie tylko raz tutaj a wtedy mieslimy jeepa wiec dal rade;-) ale tak jak Sylwia napisala ,lepiej wynajac vana,moim zdaniem to bardziej oplacalne i macie go do wlasnej dyspozycji;-)
Widzisz szkoda ze mielismy to wlamanie ,bo tak to A by Was przewiozl:-:)crazy:
MONIA-Sarcia jest taka slodziutka ,najlepszy okres chyba teraz;-)
AGAAm-a u Was na play group-ie jest fajnie? bo ja zrezygnowalam ,zrobilo sie beznadziejnie:angry:
LUMEN-masz juz pupilka:confused:
milego dnia:happy:

Hej

Nie odzywam sie bo jakos.... nie mam weny. No i chcialam sprawdzic czy ktos tu za mna w ogole zateskni;-). Wiec dziekuje za zainteresowwanie. Postaram sie teraz byc bardziej na bierzaco.:tak: U nas w sumie nic ciekawego - powoli opanowuje moje autko i ogarniam droge do pracy mniej wiecej wiec mysle ze od przyszlego tyg bede juz calkjiem sama jezdzic. Najgorsze to to, ze notorycznie przekraczam dozwolona predkosc. :wściekła/y::-D Nieumyslnie oczywiscie. :zawstydzona/y: Lenka dalej zabkuje - ma juz osiem zabkow i kolejne w drodze. Dobrze, ze Marta powiedziala mi o tych granulkach Nelsons Teetha - to najlepsze co moze byc pod sloncem, moja Lenka po nich zaraz usypia. Polecam wszystkim mamausiom zabkujacych dzieci. :tak:

Alexnow - ja mialam masaz szyjki dwa razy - nie jest to nic przyjemnego, ale mnie w ogole nie bolalo. I niestety tez nie zadzialalo w moim przypadku w ogole.:-(

Zaneta - my raz wynajelsimy sami vana, ale uwazamy to za kompletna porazke, bo musileismy angazowac jeszcze znajomych do pomocy w noszeniu, a wiadomo kazdy pracuje, ciezko sie zgrac i w ogole caly dzien nam taka przeprowadzka wtedy zajela. Nastepnym razem juz bylismy madrzejsi i wzielismy Grzesia (on oglasza sie na bradford24 jako Gregory cos tam, ma normalnie zarejestrowana dzialalnosc) i bylismy bardzo zadowoleni - nie pamietam ile bierze, ale nie duzo to bylo, i w dodatku wszystko z moim K ponosil, porozkrecal i w 4 godz bylismy przeprowadzeni. ma duzego busa i jest bardzo zorganizowany i punktualny. Takze polecam.

Ehhh, no nic lece z mama wypic kawke, a potem to nie wiem bo pogoda jakas niewyrazna. Pa

Hej laseczki czas się odezwac bo trochę was zaniedbałam.
Totalny brak weny a i pogoda nie nastraja zbyt optymistycznie.Dzisiaj jeszcze nie jest tak zimno ale wczoraj to straszna zimnica.

Alexnow trzymam kciuki żeby mały zdecydował się na wyjście.

ragazza to twoja mała prześcignęła Olusia z ząbkami bo on cały czas ma tylko 6.

Żanetka ja nie mam orientacji jeżeli chodzi o ceny i firmy co zajmują się przeprowadzkami.

renuska A jak młody chce isc do przedszkola?

agaam ja kurcze nie potrafię życ bez pieczywa a szkoda.Kocham chrupiące bułeczki hi hi.

dobra ,ja mam @ wiec juz wiadomo czemu moje dziecko mnie tak wczoraj denerwowalo .Wlasnie jestesmy po spotkaniu z ta kobieta z przedszkola i ja zapisalam Dominika tylko na 3 dni ,bo tam byly wolne miejsca na rano ,a dzis ona mowi ze wypisal sie jeden chlopiec i Dominik moze chodzic caly tydzien na rano .Jejuuu jak ja sie pozbieram na 8:30 z dziciarnia :confused::no:
Kasia -Dominik bardzo chce isc do przedskola ,dzis to nie chcial tej babki z domu wypuscic ,i caly czas jest przedszkole ,przedszkole .Wczoraj tak sie przejelam ze uczylam go mowic po ang :chce siku ,chce kupke .
Sylwia - czy mam stresa :confused:to sie dopiero okaze po feriach .Bardziej chcialabym sie gdzies przyczaic i zobaczyc jak D.sobie radzi .
Graziul - oj kochana ,to znowu nie pospalas ,i to jeszcze przez pomylkowy tel .:crazy:Co do nandosa to owszem sa tam dania wege ale wszystkie z kotletem sojowym kt.hmmm jak dla mnie to niedobry
Zaneta - no moj tez zawsze musi sie bawic pod deska jak prasuje :dry:.Zycze szybkiej przeprowadzki ,szybkiego sprzatania i malo klotni przy tym :tak:
Agaam - zawsze znajda sie dodatkowe wydatki ,i tak przez cale zycie :-D

reklama
hej wam
ja dzis cala obolala zachcialo mi sie cholera wczoraj cwiczyc a dzis mam mega zakwasy i szwy mnie tak ciagna ze masakra.a wlasnie mialam spytac tych ktore mialy cesarke ile czasu goila wam sie ta rana na brzuchu?
wybiera sie moze ktos w ten weekend na karuzele do lister parku?moze bylby ktos chetny zeby sie isc razem z nami?

Do góry