reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

najlepszego w dzień kobiet kochane !!!! nareszcie mam czas coś wystukać mała śpi !!!!!! ząbki wyszły i troszke lepiej już !!! ale nie byliśmy dziś na podwórku bo mała kaszle jak nie wiem w nocy się budzi i ją dusi !!!! sama nie wiem może i moja ma tą alergir jak mała od agaam !!!!
domi85
to widzę ze dzień kobiet udany !!! mój w pracy także wieczorek sama spędzam!!!!
sylwia no widzisz jakie grzeczniutkie te twoje dziaciaczki bajeczka i lulu a jak zdrowe już????
graziul widzę ze u ciebie sprzątanie wielkie !!!! oj biedulka ta twoja nataleczka !!!!
marta to widzę ze fryzjer umówiony !!!!! życze powodzenia!!!
ragazz wierze ci kochana mnie też w kwietniu czeka powrót do pracy !!!!!
m02 i jak tam kochana rodzisz czy nic nie pomaga ?????
żaneta oj wspułczuje kolek wiem co to jest też to miałam !!!!!!
agaam powiem ci że moja lala tę ma taki kaszek w dzień po kaszle pare razy ale w nicy jak ja złapie to nie może przestać tak ją dusi sama nie wiem co jej jest nie chcem ją już faszerować tymi syropami bo dopiero brała na te ząbki ,a no tak jet z tymi dziecmi zobaczymy dziś w nocy czy bendzię się budzić !!!!!! oki zbieram sie do spania starczy tego dobrego!!!!

reklama
hej dziewczyny !!! ja tu sobie myslalm ze pojde na jakis spacer z moimi malymi a tu tak wieje ze szok :-( i pewnie spedzimy caly dzien w domu DZIS JEST POST nie zapomnijcie :-) uciekam bo mi Alex zabawki przynosi takze musimy sie troche pobawic ;-)

hej babeczki
ja jeszcze nie rodze a tak bardo juz bym chciala:tak:nic nie pomaga ani ciepla kapiel ani seksik ani przysiady chyba musze poprostu czekac..
jeszcze problemow nam sie narobilo bo przyszedl nam jakis list,ze w zwiazku z tym ze moj mial wypadek 1,5 roku temu i ze mial niewazne ubezpieczenie musimy zaplacic prawie 7 tysiakow:szok: a przez ten caly czas nie dostalismy od nich zadnego listu czy jakiegokolwiek powiadomienia.a wina w sadzie w dodatku byla tamtego goscia tylko ze te cholerne ubezpieczenie nam wyszlo.:wściekła/y:normalnie zalamana jestem.mam nadzieje ze przy jezykowej pomocy ragazy rozloza nam to chociaz na jakies raty:tak:

czesc dwa razy juz mi posta wcielo
mo2.......mi sie wydaje ze rozloza wam bez problemu na raty
Graziul zdrowka dla Natalki ,ja do piekarnika uzywam pianki nie musze szorowac popsikam zotawiam na pol godzinki a potem tylko wycieram i jak nowy
Sylwia super ze znalazlas dobrego lekarza bo tutaj to o niego trudno
Agaam mi sie wydaje ze to moze byc wina grzyba nie chce cie straszyc ale wyczytalm ze najlepsza opcja jest zmiana domku

hej :-)

u nas nic nowego obiadek sie gotuje Claudia oglada teletubisie to mam chwilke :-)

m02051991 wspolczuje :-( ale powinni na raty rozlozyc ale i tak to b.duzo kasy :szok:

ragazzia dasz rade z praca:tak: zobaczysz nawet fajnie jak sie tak wyjdzie z domu a na tatusia spadaja obowiazki :tak::tak: dobrze im to robi :-)

grazul jak dzis Natalka??

marta ja bylam pare rezy u tego wryzjera na przeciwko piknika i bylam zadowolona :-):tak:

Kala dziewczyny Ci juz napisaly co do znieczulenia ja jestem za tym zeby nie brac ja rodzilam bez :tak: ale po porodzie dostalam przed operacja i okropne to bylo sam zaszczyk w kregoslup bolal mnie strasznie a pozniej te nogi zanim zaczelam czuc :wściekła/y: to tej pory czesto mam "mrowki w nogach" od tego:dry:

dziendoberek:-)
ja znow zmeczona bo nocka byla szalowa!!:baffled::szok::-D:-D;-) maly stekal chyba z 10 razy :szok::szok:a miedzyczasie mala tez :angry::angry::angry: ech..czy kiedys przerspie choc jedna cala noc:baffled::baffled::dry::dry::confused:
TYNIA I WIKI-my tez pianki uzywamy ,ale pomimo tego nadal nie znosze tej czynnosci :angry::angry:wiec zwalam na niego:zawstydzona/y::-D Wikus zdrowa:confused:
DOMI-jak tam ,kacyk meczy??;-):-D:-D
co do tradycji polskich i angielskich to powiem Ci ze dop jak to napisalas zaczelam sie zastanawiac:baffled::baffled: i narazie do niczego nie doszlam:dry::dry::shocked2:
U mojej malej to 3 dnowka byla bo goraczka spadla po 3 dniach a dzis rano ja wysypalo:blink:
ASIUNia-moj maly tez 5 kilo wazy.Hv go wczoraj wazyla;-) ja tez bylabym chetna na spotkanko ,tylko zalezy jak daleko mieszkasz:dry::confused:
A my dzis sprzedajemy w koncu nasza poczciwa Tt-ke zal mi ..buuuu:-:)-:)-(
zmykam sie mala zajc bo obiecalalm jej ciastoline i terz placze bo sie doczekac nie moze;-):tak:

SKLEROZA:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
M0205...wspolczuje bardzo i nie chce Cie martwic ,ale moj A mowi ze i tak macie fuksa bo 7 tys to bardzo malo za brak ubezp.:-:)-( ludzie po 40 placa:tak::szok::szok::szok: ale skorzystaj napewno z uslug adwokata,napewno cos mozna zrobic,jakies odwolanie,czy raty;-) powodzenia

hejka;-)
u nas lepiej,mloda wczoraj spokojna byla wieczorem.dzisiaj akcja 'kupa' byla:-D:-Dtrzymalam jej pampersa otwartego i nozki jej tak do brzuszka przyulozylam,bo meczyla sie bardzo,bo kupki od wczoraj nie zogla biedna zrobic....i nagle sruuuuuu na moja bluzke,spodnie,cala zasrana bylam:-D:-Da Pawelek jak to zobaczyl to w placz i krzyk "mama brudna cala","kupa,duzo":-Dmusialam sie szybko rozbierac bo darl sie jakby go rozrywali:-D:szok:
m020-o matko swieta,wspolczuje wam bardzo:-(jak nie urok to sraczka:-:)wściekła/y:
domi85-dobrze ze napisalas ze ten post jest,bo na smierc zapomnialam:szok:a juz mialam kanapki z wedlina zrobione:-D
emilka-dobrze ze malej juz te zabki wyszly:-)
graziul-ja mam zamiar w przyszlym tyg zrobic cos w domu,firanki popiore,w szafkach sobie w kuchni porobie poki mama jest,bo pozniej to nie wiem czy bede miala czas zeby spokojnie do toalety isc:-D
asiunia-i ja moze wpadne na spotkanko:-)
agaam-moze byc od grzyba,u nas tez jest straszny,normalnie smierdzi w sypialni pomimo tego ze wietrzone codziennie i prania tam nie susze.
marta1979-a ty tutaj pracowalas zanim urodzilas??
mialam sie waz zapytac czy ktoras nosila po porodzie pas ??czy to cos daje,bo rozne opinie slyszalam,ze wtedy miesnie nie pracuja i takie tam.i dajcie namiary na jakis dobry balsam ujedrniajacy,moze byc nawet z pl,blagam was:-D:-D

reklama
Czesc:-)

ASIUNIA-ja tez oczewiscie chetna na spotkanie

AGAAM-moze to byc od tego grzyba,jak wczesniej nie chorowala,powinnas isc do lekarza powiedziec wszystko i wtedy jakeis leki wdrozyc i zobaczyc czy skutkuje.

GRAZIUL-takiej fajnej bryki sie pozbywacie sie nie dziwie ze Ci smutno.Mi zawsze tez jest jakos dziwnie jak zmieniamy auto,tez sie przyzwyczajam,chociaz to tylko samochod.
To dobrze ze juz z Natka ok.

NATALKA-spoko z ta ksiazka ,mi sie nie spieszy ,a pewnie znajdzie sie okazja zeby sie spotkac.Ale jak chcesz to Ci wysle .

DOMI-to teraz mam wyrzuty sumienia ,bo dalalm mojemu dziecku gulasz na obiad.
Ale ze mnie katoliczka....wstyd

MARTA1979-ja tez korzystam z uslug tej fryzjerki to Ci Sylwia podala i jeste bardzo zadowolona

RAGAZZA-rozumiem Cie,bo ja tez niedlugo bede szla do pracy i juz sie boje.Zjednej strony ciesze sie ,bo kasa sie przyda ,ale z drugiej strony ja tyle lat nie pracowalam
i jak ja wytrzymam 8 godzin w pracy,jak do tej pory to ja sobie ustalam co i jak ..

ZANETA-Twoj Pawel to jest udany......

Reszte dziewczyn pozdrawiam...

Do góry