najlepszego w dzień kobiet kochane !!!! nareszcie mam czas coś wystukać mała śpi !!!!!! ząbki wyszły i troszke lepiej już !!! ale nie byliśmy dziś na podwórku bo mała kaszle jak nie wiem w nocy się budzi i ją dusi !!!! sama nie wiem może i moja ma tą alergir jak mała od agaam !!!!
domi85 to widzę ze dzień kobiet udany !!! mój w pracy także wieczorek sama spędzam!!!!
sylwia no widzisz jakie grzeczniutkie te twoje dziaciaczki bajeczka i lulu a jak zdrowe już????
graziul widzę ze u ciebie sprzątanie wielkie !!!! oj biedulka ta twoja nataleczka !!!!
marta to widzę ze fryzjer umówiony !!!!! życze powodzenia!!!
ragazz wierze ci kochana mnie też w kwietniu czeka powrót do pracy !!!!!
m02 i jak tam kochana rodzisz czy nic nie pomaga ?????
żaneta oj wspułczuje kolek wiem co to jest też to miałam !!!!!!
agaam powiem ci że moja lala tę ma taki kaszek w dzień po kaszle pare razy ale w nicy jak ja złapie to nie może przestać tak ją dusi sama nie wiem co jej jest nie chcem ją już faszerować tymi syropami bo dopiero brała na te ząbki ,a no tak jet z tymi dziecmi zobaczymy dziś w nocy czy bendzię się budzić !!!!!! oki zbieram sie do spania starczy tego dobrego!!!!
domi85 to widzę ze dzień kobiet udany !!! mój w pracy także wieczorek sama spędzam!!!!
sylwia no widzisz jakie grzeczniutkie te twoje dziaciaczki bajeczka i lulu a jak zdrowe już????
graziul widzę ze u ciebie sprzątanie wielkie !!!! oj biedulka ta twoja nataleczka !!!!
marta to widzę ze fryzjer umówiony !!!!! życze powodzenia!!!
ragazz wierze ci kochana mnie też w kwietniu czeka powrót do pracy !!!!!
m02 i jak tam kochana rodzisz czy nic nie pomaga ?????
żaneta oj wspułczuje kolek wiem co to jest też to miałam !!!!!!
agaam powiem ci że moja lala tę ma taki kaszek w dzień po kaszle pare razy ale w nicy jak ja złapie to nie może przestać tak ją dusi sama nie wiem co jej jest nie chcem ją już faszerować tymi syropami bo dopiero brała na te ząbki ,a no tak jet z tymi dziecmi zobaczymy dziś w nocy czy bendzię się budzić !!!!!! oki zbieram sie do spania starczy tego dobrego!!!!