reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

My dzis bylysmy na kontroli u lekarza ale nic ciekawego sie nie dowiedzielismy kazal dalej stosowac ten sam lek i obserwowac bo jest dzien ze z kaszlem lepiej a raz gorzej:eek::eek: Do tego Mala od wczoraj ma straszny katar leci jak z kranu:wściekła/y: ale na szczescie dostalismy krople do nosa i mam nadzieje ze pomoga bo bidula spac nie moze:-:)-( a zaden olbas ani nic z tych rzeczy juz nie dziala:no:
Dzis jak szlysmy do lekarza to bylo tylko 1st, ale widze ze teraz ladnie sloneczko swieci wiec moze poziej przejdziemy sie jeszcze raz:tak: A wracajac o lekarza zachaczylysmy o kolezanke i wypilysmy razem kawke:tak:Asiunia dzieki:tak::tak:

Kala ja rodzilam bez znieczulenia i dalam rade a moja Vicky nie nalezala do maluszkow bo urodzila sie z waga 3,600:tak: Wszystko idzie przezyc:tak::tak:
Renuska widze ze Twoj maly tez zakatarzony:-( moze znowu to jakis wirus diabelski:wściekła/y:
Sylwiam faktycznie moglabys zrobic jakies foteczki:tak::-D
Zaneta daj mi troche Twojej energii bo tez musze sie wziasc za jakies porzadki a tak mi sie nie chce:zawstydzona/y: a za 2tyg tesciowie przyjezdzaja potem moj brat i na koniec przyjaciel rodziny:-D Wiec 3weekendy pod rzad imprezowe:-D:-D Ale bedzie sprzatania po nich wszystkich:-p:-D
Domi fajnie ze wypad sie udal:tak: Jeden siniak to nie tak zle:-p
Lumen ja nie wiem gdzie jest taki sklep ale moze faktycznie na ebayu poszukaj:sorry:

No i podglad sie skonczyl:sorry: Ale i tak juz musze uciekac bo niunka wola parowkeeee:-D no i ziemniaczki trzeba wstawic:tak:Paaaa

reklama
Hej laski ja się dzisiaj kiepsko czuje i siedzę w domu.Nie wiem co mi jest jakaś słaba jestem i niedobrze mi,ale nic mnie nie boli.
KalaKRK oba porody przeżyłam bez znieczulenia więc uważam że da się przeżyc .Jakoś boję się ewentualnych skutków ubocznych i wolę się pomęczyc.

hej!!!:-)
ja niedawno skonczylam sprzatanie!!!!ostatnio nic mi sie nie chcialo i troche sie tego nazbieralo!!!Filip dzis wyjatkowo grzeczny,tylko spi i budzi sie na zmiane pampka i na jedzonko!!!!
Agaam-rownie dziekuje za kawusie!!!!:-D:tak::tak:
Sylwia-oj jak ja ci zazdroszcze tez bym sobie pojechala!!!
Kasia-1881-fotka na nk super,wszystkie w imprezowych humorkach!!!
Proponuje tym razem spotkanko u mnie!!!Mam nadzieje ze chetnych nie bedzie brakowalo!!!!:-):tak::-)
renuska-chyba taki okres na choroby,moja Ola tez zakatarzona.dzis byla z klasa na spacerku,mam nadzieje ze skonczy sie katarem!!!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja tak tylko szybciutko napisze ze jest juz moja mama ale dzidzia niestety nie spieszy sie na ten swiat:wściekła/y:pocieszajace jest to ze teraz z moim mozemy przyspieszac porod:-)a ja jak na zlosc czuje sie lepiej niz kilka tygodni temu.jesli macie jakies domowe sposoby zeby porod szybciej sie zaczal to prosze o propozycje bo probowalam juz cieplych prysznicow,przytulanek i spacerkow ale nic nie pomaga a to juz 39 tydzien sie zaczal wiec spokojnie bym mogla urodzic.:tak:
aha mialam jeszcze zapytac czy znacie moze jakiegos polskiego adwokata u nas w bradford?

Hej dziewczyny..
ja tylko na chwilkę. Macie może namiary na jakiegoś fryzjera tutaj w Bradford? i kosmetyczkę.. Potrzebuję zrobić włosy i paznokcie :) i dobrze by było żebym mogła się u niego zjawić z Majką bo nie mam jej z kim zostawic :(
buziaki

witajcie kochaniutkie widzę ze choróbsko się wdała u nas też mój H chory ja też troszkę ,moja mała tak płacze na zęby ze to jest nie do wytrzymania normalnie już padam tak się biedna męczy że szok nareszcie już śpi biedna ze zmęczenia!!!!!! pogoda taka piękna dziś a my od soboty w domu !!!!!!ale myśle ze jutro to się wybierzemy !!!!!!
asiunia221
no widzisz jakie masz kochane dziecko tylko je i śpi !!!!a z tym sprzątanie to chyba każda tak ma ta pogoda tak nas wykańcza
m02no widzisz ze ta twoja dzidzia nie spieszy się sama nie wiem co może przyspieszyć, ja dzień przed porodzem malowałam pokój i myłam okno i urodziłam tydzień przed!!!!może na BRADFORD24 poszukaj tego adwokata!!!!!
sylwia takiej to dobrze!!!!!!!!!!!!!
kasia1881 fotogeniczne jesteście kobietki na zdjęciu !!!! może ta imprezka sobotnia cie wykończyła !!!!!!oj biedulko !!!!
kalakrk ja też poród miałam bez znieczulenia i poszło teraz już o wszystkim zapomniałam !!!!!!a moja lala ważyła 3650!!!!
agam
to ci się księżniczka rozchorowała u nas też te chorubsko panuje mała tez ma czasami ten katar i kaszle jak nie wiem
renuska oj te che chorubska biedne te dzieciaki to ta pogoda taka zdradliwa!!!!!
oki laski uciekam się i ja położyć zara bo padam !!!! do jutra miłej nocki!!!!

marta hej ja chodze do polskiej fryzjerki na bd8 do Ilony ma tam swoj salon i z tego co wiem byla tam tez kosmetyczka ale nie wiem czy jeszcze tam pracuje bede u niej robic wlosy w sobote to moge sie dowiedziec albo moge ci podac do niej numer telefonu .Mam tez namiary na dziewczyne ktora przyjezdza robic wlosy do domu

Witam sie i ja:-)
i znow mam tyly:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ajajjaaaj:szok: Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzalo:no:;-):-D
No ale coz ..kto ma pszczoly to ma miod..kto ma dzieci....:-D:-D:-D
Tyle nowych kolezanek i duzo piszecie wiec nie nadazam tymbardziej ze u nas chorobowo znow bo mala ma goraczke juz 2 dzien i nie wiemy dlaczego,bo innych objawoa kompletnie nie ma a wczoraj doszlo nawet po obudzeniu sie do 40 st!!!!!!:szok:
Wiec walczymy caly czas z temp.jesli po 3 dobie nie ustapi to do szpitala jedzie A z mala:tak::-(
LUMEN-sorry ,bo ja chyba przekrecilam na wstepie Twojego Nicka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
KASIA_fotki jesz nie widzialam ,zaraz zobacze:tak::-) Tyle pochlebnych slow na temat twego hallu..masz teraz w kwiaty:confused::confused: Napewno pieknie,my siobie sypialnie machnelismy cala w kawiecista tapete:tak:;-)
AGAAM-fajnie masz tylu gosci Ci sie szykuje:happy:
ASIUNIA-Moj maly tez ostatnio grzeczniejszy:tak: Moze chlopaki nam sie ustabilizuja wreszcie:-)
KALA-ja 2 razy rodzilam i 2 razy ze znieczuleniem bo dwie cesarki:tak: raz epidural i raz spinal.jak dla mnie obydwa oki,tyle ze przy spinal mi sie wkluwal 2 razy,no i nog nie czulam totalnie nic przez b dlugo:tak:
DOMI,MARTA-kurcze to moze my jakas daleka rodzinka jestesmy:confused:;-);-);-)bo pol czestochowy to tez moja rodzina,kilkupokoleniowa:tak:
RENUSKA-A Domin kiedy idzie do nursery:confused::confused:
ZANETKA-Jak tam nasz krecik:confused: lepiej juz reaguje na mala/dalej taki natarczywy/czy mu sie juz znudzilo:confused:
M0205..napewno Ci sie b dluzy teraz ,zwlaszcza ze wciaz masz niespodzianke:baffled: no i mamusia jest czyli juz nic tylko isc i rodzic:tak:
DORIS-remont od roku:confused::confused:kobitko-to Ty masz stalowe nerwy:tak: podziwiam :happy:
No i chyba tyle mojego klikania bo kawa stygnie i zaraz glodomory powstaja ,a moj najwiekszy tez dzis w domku takze rzeba sniadanko dobre zrobic bo zasluzyl;-);-):-D
milego dnia babeczki

reklama
Hej dziewczyny:-)

Wczoraj byliśmy z dzieciakami u lekarza i okazało się, że oboje mają infekcję gardła. Marcel już nawet dosyć poważną:szok: Antybiotyk dostali. Jak zajrzałam Marcelowi do buzi to faktycznie migdałki ma tak mocno przerośnięte, że już mała szparka na oddychanie mu została. Pewnie jakbyśmy nie poszli do lekarza to wylądowalibyśmy na pogotowiu z dusznościami. Zresztą lekarz powiedział że jakby się źle poczuł to żeby dzwonić po karetkę:szok: Mówię, Wam tak mnie nastraszył że szok. Marcel ogólnie czuje się świetnie i mimo 39 stopni gorączki biegał, skakał i mówił że dobrze się czuje:tak:
Tak wogóle trafiłam na świetnego lekarza. Nowy w naszej przychodni (info dla wykowych lasek nazywa się Jones). Jescze nigdy wcześniej żaden lekarz nie przebadał moich dzieci tak dokładnie, a potem wszystko super wytłumaczył:tak:

A wczorajszy wypad - REWELACJA:tak::-) Naprawdę, jak będziecie miały kiedyś okazje wybrać się na taki babski wypad to skorzystajcie. Wszystko przygotowane ze smakiem i skierowane bardziej na fajną zabawę niż na zboczony striptiz. Generalnie w większości tańczyli w gatkach, jak ściągali to jedynie tyłem do widowni. Faceci nie wszyscy ładni ale chyba każda znalazłaby jakiegoś swojego ulubieńca;-) Angielki odważne, i to bardzo:tak: Ale podziwiam je za to że tak fajnie umieją się bawić. Ja początkowo bałam się, że trafi na mnie i będą chcieli na scenę wyciagnąć ale tam było tyle chętnych, że oni mieli w czym wybierać. Raz na scenie była co najmniej 70cio letnia babcia:szok: Ledwie po schodkach dała radę wejść:-D Ale grunt to dobra zabawa:tak:
Ach, aż mi się śnili dzisiaj:-D:-D

Do góry