reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej laseczki!!!
Dopiero teraz mam chwile zeby cos napisac!!!
Graziul-u nas nocka tez nie zaciekawa,maly co godzine sie budzil na jedzonko!!!:-D:tak::tak:co do spotkanka to zapraszam,mieszkam na bd12.Dobrze ze z Natalka juz lepiej!!
Zaneta-rowniez zapraszam,milo bedzie was poznac!!!Moj maly tez wczoraj nie mogl kupki zrobic ale nozkami mu poruszalam i daj rade,ale nie bylam ''zasrana'',ale z pawelka aparat!!!!
Sylwia,agaam-nie musze chyba mowic ze jestescie zawsze mile widziane!!!
Doris rowniez!!:tak:
M02.....-oj wspolczuje wam bardzo!!!kupa kasy!!!wiem co to znaczy czekac,czekac i czekac-ale w koncu sie doczekasz i syn albo cora pojawi sie swiecie!!!:tak::-)
Niedlugo uciekamy do szkoly po Ole a tak mi sie nie chce,i do tego ta pogoda:-:)-:)-(
Dziewczyny ja proponuje srode albo czwartek w przyszlym tygodniu!co wy na to???Chetnym mamuskom wysle adres na pw.
Do spisania pozniej!!

reklama
Czesc Laski:-)

My dzisiaj sie obijamy:-D

Domi
dobrze ze napisalas o poscie bo ja mialam dzis na obiad miec gulasz:szok: ale nic zrobie sadzone:-p Hmmm tyle ze moj P dostal kanapki z wedlina:baffled: ehhhh
Graziul domyslam sie co czujesz jednak czlowiek sie przyzwyczaja mimo ze to tylko auto:confused:
Zaneta Pawelek wie jak rozbawic towarzystwo:-D Taki Maly a taki zabawny:tak::tak:
Marta ja tez korzystam z uslug fryzjerki ktora przyjedza do domu jest bardzo zadowolona:tak: Wczesniej chodzilam do Ilony ale przestalam bo dziewczyny polecily mi Gosie a Gosia jest duzo tansza a robi tak samo wiec jak mnie ma roznicy to po co przeplacac:-D
M02... strasznie wspolczuje 7tys:szok::szok: Kurczaki przeciez to kupa kasy:baffled: moze da sie jeszcze cos z tym zrobic:confused:
Doris nie dziwie Ci sie ze masz stresa na mysl o pracy:confused: Mnie pewnie kiedys tez to czeka:tak: no chyba ze pojawi sie dzidzia to nie tak predko:-D
Tynia mi tez juz przez mysl przechodzila zmiana mieszkania ale jest okres zimowy i podejrzewam ze w kazdym domku bedzie wilgoc mniejsza lub wieksza:confused: Dlatego najpierw sprobujemy zastosowac dehumidifier ale jak na zlosc jak juz sie zdecydowalismy na jakis to nie ma go na stocku w pobliskich sklepach:wściekła/y:

Dziekuje dziewczynki za odpowiedz w sprawie tego nieszczesnego grzyba:wściekła/y: Narazie bede obserwowac czy cos sie zmienia po zastosowaniu dehumidifiera jak go kupimy:dry: ale dzis pojedziemy do innego sklepu kawalek dalej bo ponoc tam maja a ja juz nie chce czekac:no:

Hej dziewcznyny

My tez mamy nieciekawie, bo Lenka rano obudzila sie z podwyzszona temp, i nie wiem czy to zabki, czy znowu jakies cholerstwo sie przypaletalo.

Ja naszczescie pamietalam o poscie i dzisiaj bedzie rybka na obiad. K wczoraj kupil dwa male pstragi, wiec upieke w piekarniku i bedzie git. Najgorsze, ze oskrobac je musze. :-( A tego nie nawidze.

M0205 - fajnie, ze wpadlas, mam nadzieje, ze te raty wyjda wam malutkie. A moze prawnik cos wam poradzi konkretnego. Bedzie dobrze:-)

Agaam - nie wszedzie jest wilgoc. Tzn u mnie nie ma ani odrobinki, a susze pranie normalnie i ogrzewanie mamy na prad wiec nie jest tak wydajne, a mimo to nie mamy zadnej plesni ani nic. Okna nigdy nie zaparowane. I moje sasiadki tez nie maja, wiec moze szukaj powoli czegos innego, bo taka wilgoc jest bardzo niebezpieczna dla malych dzieci. Przyczynia sie do alergii, a potem w skrajnych przypadkach do astmy.

Asia - ja ez bym chetnie wpadla, ale nie wiem czym dotre. Jeszcze dam znac jakby co.

Dzieki za pocieszenie w sprawie pracy. Zawsze jak mam takie czrne mysli co do powrotu to sobie mysle ze co miesiac niezla sumka na konto mi wplynie i wtedy humor mi sie poprawia od razu. Ciezko nam troche tak z jednej wyplaty przez te ostatnie 3 miesiace wiec polepszy nam sie odrobinke jak wroce. Ja nie wiem czy my jacys rozrzutni jestesmy czy co, bo ludzie nie narzekaja i zyja z jednej wyplaty, a my ciagle biadolimy. Ehhh ide do mojej ksiezniczki bo nie jest zbyt szczesliwa dzisiaj. :-) Narka.

Obiadek sie juz gotuje ,mala pojechala z tata po ciastoline i doniesc dokumenty do szkoly bo ich juz zapisalam:happy2: a ja siadlam na chwile do kompa ale maly juz wrzeszczy na cale gardelko:szok::szok::szok: a donsony ma glosik coraz bardziej:szok::tak:
ZANETA-tez bylam juz obkupkana i obsiusiana:szok:
A najlepiej mala ,jak widzis siusiaka Er.to mowi kupa ,kupa ,bleeee:szok:;-)ja jej tlumacze to nie kupa itp..to teraz mowi ze to sniodek:szok::-D:-D:-D:-Dnie wiem skad ta nazwa:-D
AGAAM<DORIS-jakos tak mamy sentymentanle wspomnienia z tym autem..to tylko dlatego,bo pozatym to przeciez tylko kawalek blachy:tak: i jakos tak mi sie wydawalo do tej pory ze jak czlowiek jezdzi takim mlodziezowym autem sportowym to czulam sie mlodsza,teraz juz rodzinna limuzyna:-D:-D:-D:-D;-);-)lata mlodosci i niezaleznosci minely bezpowrotnie:szok::tak:;-)(to zartobliwie oczywiscie)
DOMI-fakt dzis popielec:tak:My i tak Vegi od kilku miesiecy wiec zapomnienie nam nie grozi:tak:;-)
Moja szwagierka z Lon .idzie jutro na 1szy scan-juz sie nie moge doczekac nowego dzidziusia w rodzinie.to jej pierwsze:tak::happy2:

Hej:-)

Niech ktoś mnie kopnie w tyłek bo mam full roboty w domu a ja siedzę i zamulam:baffled: Dzieciaki ogólnie czują się lepiej. Olivia już prawie wogóle nie kaszle a Marcel czasami ma ataki ale ogólne samopoczucie dobre więc myślę że jestesmy na dobrej drodze do wyzdrowienia:-)
Dzisiaj rano u nas padał grad:szok::szok:

Graziul ja też rozumiem Twój żal za autem. Zawsze mam tak samo a najbardziej to żal mi było naszego pierwszego wymarzonego auta. Do tej pory zastanawiam się jak się miewa:-D

Żaneta a próbowałaś tego masażu?? Tak wogóle to chyba można z położną umówić się na baby massage. Może to ulży Majeczce?

Ragazza praca oprócz finansów ma też swoje plusy. Myślę, ze fajnie jest oderwać się od domowych obowiązków i pobyć trochę wśród ludzi:tak: Sama chętnie poszłabym do pracy ale narazie nie mam możliwości:baffled:

Agaam ja tak sobie myślę że ten dehumidifer to grzyba nie zlikwiduje. Co najwyżej zapobiegnie jego rozprzestrzenianiu.

Asia a co wkońcu powiedział ten fizjoterapeuta? Rzeczywiście jest lepiej ze stópką Filipka?

m02... domyślam się jakiego musicie mieć nerwa. Na raty na pewno Wam rozłoża:tak: Jedyny plus, że z tego stresu to może na porodówkę Cię pogoni;-)

no i juz zapomnialam co kto napisal :zawstydzona/y:a zostawilam dzieciaki same sobie w salonie i az strach sie bac ,zeby tylko dominik niczego nie wymyslil .Kiedys chcial wziasc Jasmincie na rece a ja myslalam ze on zartuje ,na szczescie nie dal rady i mowi "ech ale ciezka d**a ":-D:szok::zawstydzona/y:
zaneta -ja kiedys mialam identyczna sytuacje ,nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac
graziul -oj ty to jestes biedna z tymi nockami ,u mnie (odpukac)Jasmina przesypia 7 godzin w nocy ,a jak sie obudzi to tak jej burczy w brzuchu ze robie jej prawie cala bule i kima dalej .
Ale dzisiaj pogoda :baffled:,a ja w ta najwieksza ulewe rano musialam jechac do przychodni .Dobrze ze G.zostal z dziecmi bo jak bym miala z nimi isc to bym chyba zwariowala tam .

czesc ja tylko na chwilke bo Wiki juz mnie zgania bajki tylko by ogladala bo niema sily wcale kaszle niemilosiernie
Asiunia ja chetna na spotkanko ale sroda jak dla mnie dopada bo mam usg a potem wizyte z lekarzem i zalezy o kotrej otwierasz drzwi :) ;)
zaneta ale sie usmialm z twojego posta chodzi mi o ''kupke''
ragazza pieniadze sie tak rozchodza nie wiadomo gdzie zawsze sa jakies wydatki
Garziul to gratulacje dla szwagierki pewnie nie moze sie doczekac scanu
to tyle zmojego pisania ide sie wziasc za obiadek

Cześć dziewczynki.

Ja na chwilę, bo muszę do małej iść. Sorki, że mnie nie było u Agaam, ale mała nam kasłała i byliśmy u lekarza. W sumie nic jej nie dał i kazał przyjść jak będzie gorączka..... Eh ci lekarze.
Potem nie mieliśmy internetu i nie mogliśmy się doprosić Bt żeby to naprawili......

Ogólnie sporo mamy ostatnio zamieszania i nawet nie mam czasu nic naskrobać.

Mam pytanie ma któraś z Was internet i telefon z Virgin? Nas ten z BT dobija i chcemy zmienić.

Ok uciekam, bo Sara się wścieka. Papa

SYLWIA-mnie juz David kopnal w tylek ,zebym cos w domu porobila ,bo tez mam lenia strasznego.
A co do auta,to ja do tej pory jak mijam naszego bylego passata,patrze na niego z sentymentem i chetnie bym sie nim karnela.

RENUSKA-Twoj Domin tez jest niezly.

M02...-a dlugo jezdziliscie bez ubezpieczenia?Wow tyle tysiecy,ja bym sie zabila chyba...

RAGAZZA-ja tez mam takie same uczucia ,jak Ty co do kasy i nie wiem gdzie ona sie rozchodzi..

MONIA-wczoraj mialas urodzinki wiec Wszystkiego Najlepszego pociechy z meza i corci

reklama
ehh..moj trolik starszy dopiero zasnal:szok:
graziul-ehh z ta ciastolina mnie zakrecilas i ja z moim dzisiaj poltorej godziny lepilam:szok:i caly dywan zawalony:szok:
ragazza-wez mi nie mow lepiej o pieniadzach bo mnie zaraz szlak trafi,ja wlasnie mialam sie was ktoregos dnia pytac czy ez macie taki problem jak my:-Dbo kurde czlowiek nic specjalnego nie kupuje a nic nie mozemy odlozyc,no ale z jednej pensji nie mozna sie spodziewac kokosow,tym bardziej ze moj A za duzo nie zarabia.dobrze z w maju bedzie mial zwrot podatku,to chociaz to prawko na tity moze zrobi,ale za to do pl nie pojedziemy:-(
monia-spoznione ,ale szczere zyczonka;-)
sylwia-super,ze dzieciarnia juz lepiej,ja mam tak codziennie rano,ze siedze i zamulam,zamiast sie ogarnac i zrobic cos konkretnego:zawstydzona/y:a pozniej mam pretensje sama do siebie:wściekła/y:
asiunia-to wyslij mi ten adres na pw;-)
moj juz w domu:szok:a nawet ziemniaki nieugotowane:szok::szok:o 4 niby konczy:-D

Do góry