reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc i czołek coza pogoda a ja wole snieg bo ten deszcze to juz mnie wkurza czekam tylko do swiat oby jakis spadl
ragazza a moze ty masz zapchany ten syfon(to sie jakos inaczej nazywa) na dole w pralce mi tez sie kiedys tak dzialo jak mielismy stara pralke
wredotka wszystkko bedzie dobrze nie stresuj sie kobietko u mnie z wiki brzucha nie bylo widac prawie do 5 miesiaca kazda ciaza inna a teraz juz mam mala pileczke i tez bedzie dziewczynka

reklama
Hejka
O tak pogoda z rana nieładna. Całe szczęście Ł ma wolne dziś więc autkiem MAti podwiozłam autkiem. Jutro u niej christmas party. Ciekawe, w zasadzie to nawet nic nie wiem. Jaki strój, czy normalny, czy szkolny.
Tynia no fajną masz tą piłeczkę :-D
Ragazza temperatura jak temperatura, ale warunki jazdy w Polsce są teraz zdecydowanie nieciekawe. Nie wiadomo jak reszta Europy.
Wredotka nie przejmuj się na zapas. Jakby to było coś poważnego toby Cie nikt tak nie zostawił.

A propos Kevina. W tym roku miało nie być ale straszna wrzawa się podniosła, no bo jak to święta bez Kevina to nie święta.

emilka ja bylam w takim mocno rozowym plaszczu wiec moglam sie rzucac w oczy:-) widzialam wczoraj w asdzie co najmniej ze 4 polki wiec bardzo prawdopodobne ze ktoras z nich to bylas ty:tak:a tak na przyszlosc jak mnie zobaczysz to zaczepiaj ile wlezie nie bede sie gniewac;-)

ja dzis nareszcie moge sie wziac za pierogi,mam jakies takie angielskie w proszku zobacze co z tego bedzie bo jeszcze nigdy nie uzywalam suszonych.co do telewizji to ja czekam na przesylke z polski z dekoderem mam nadzieje ze dojdzie na swieta bo my niestety nie moglismy kupic tutaj bo ja nie mam 2 dokumentow ze zdjeciem:wściekła/y:

witam mamusie z ranka w ten deszczowy dzionek ale nic sie nie chce okropna ta pogoda.ragaza witaj kochana no widzisz ze my sie nie spotkali:-( ale zapraszam na kawusie bo mieszkam niedaleko asdy na mały odpoczynek!!!!! no ja widziałam m0205 wczoraj ale tak nie wiedziałam jak podejść :zawstydzona/y::zawstydzona/y:to nie wiem czy bym ciebie poznała :-(!!!!roksana1 roksanko a jak niema kevina w święta to niema świąt !!!!!! a dajcie spokój już za tydzień święta. :szok::szok::szok:a ja jeszcze 21 na szczepienie z Natalką...

hejka
ja jakos nie moge sie zebrac zeby cos skleic ostatnio,maly w nocy placze,do tego kaszel i katar i poprostu padam na twarz z rana:-:)-(marudny taki jest ze :szok::szok::szok:
m020...jejku ty tylko 3 kg przytylas???ja juz 11!!!!!!!!!ae nie ma sie co dziwic jak ja zjadam wszystko co na mojej drodze lezy:-D
roksanna-przyfarcilo ci sie z tym autkiem dzisiaj bo jakbys miala isc z rana w ten deszcz czy grad czy cokolwiek to bylo to uuuu...nie pozazdroscilabym
;-)
ragazza--mama mi mowila,ze u nas na ulicy w pl do 4 rano snieg zbierali i wywozili,bo nie bylo mozna chodzic:szok::szok:
agnieszka uk-super ze macie juz dekoder,a wiesz ze moje firanki jeszcze nie doszly:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj musze tam napisac maila,bo ile mozna czekac!!
a ja bylam wczoraj u poloznej i powiedziala ze ok jest,tzn 30 tydzien ciay i brzuch 30 cm ma wiec jest super:szok::szok::szok::-D:-D:-Dnie wiem na jakiej podstawie mierzac cm brzuch okresla sie czy dzidzius jest duzy,czy maly,moze tutaj ich tak szkolą,ale dziwna sprawa..juz dawno sie nad tym zastanawialam i dalej jestem zielona:-D:-D:-D

Hej:-)

Ale mamy piękną pogodę za oknem:eek: Trzeba będzie się ponudzić dzisiaj w domku. Fasolka po bretońsku własnie się gotuje, Olivia śpi, Marcel ogląda bajki to ja mam chwilę na kawkę:tak:
Tata przywiózł dzisiaj uszka na święta zrobione przez moją mamę, na samą myśl o nich cieknie mi ślinka. Ciekawe co by powiedziała moja siostra jakbym trochę podjadła:-D:-p

Żaneta
tylko Krecika nie zjedz jak Ci się położy na drodze:-D

Ragazza
ja Ciebie też pamiętam:tak: Zresztą pewnie nie tylko ja bo większość tutaj to stare wyjadaczki:-D Zniknęłaś tak nagle, kilka dziewczyn nawet potem wypytywało się o Ciebie.

Dziewczyny mam pytanie - przypomnialo mi sie, ze w sobote moja sasiadka ma 3 urodzinki i musze kupic jej jakis fajny prezent. Wy macie dzieci mniej wiecej w tym wieku - czym dziewczynki w tym wieku sie bawia? Widzialam taki fajny zestaw - kasa sklepowa z pieniedzmi, duzo produktow do zabawy, wozek sklepowy. Ja pamietam, ze uwielbialam bawic sie w sklep, na opakowaniu pisze, ze od 3 lat, ale nie wiem czy ja to zainteresuje. Co myslicie?

Sylwia zniknelam, bo tak jak pisalam wczesniej nie mieslismy internetu, bo mielismy wlama do mieszkania i komputer nam ukradli. :wściekła/y: I dlugo kompa nie mieslimy. Potem jak Lenka sie urodzila, to nie mialam czasu na pisanie, a potem polecialam z nia do Polski i tak zlecialo. :sorry2: A teraz wstyd sie przyznac, bo nawet tamtego loginu ani hasla nie pamietam. Tak to jest jak klikniesz zapamietaj i samo wskakuje, a potem jak trzeba sobie przypomniec to za cholere nie idzie.

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
My juz po malym spacerku ale nic przyjemnego:-p a teraz siedzimy i grzejemy pupki w domku:tak:

Ragazza ja tez Cie pamietam musialam troche intensywniej pomyslec:-D:-D ale juz kojarze:tak:
Sylwiam sama bym podjadla te uszka:-D a na mysl o fasolce slinka mi leci z reszta juz wczoraj Ci mowilam ze smaka narobilas:tak::-)
Zaneta waga nic sie nie martw korzystaj poki mozesz:-p Ale tak jak Sylwia napisala oszczedz Krecika:-D
Agnieszkauk dobrze ze telewizja juz jest:tak: ja to chyba bym bez polskiej tv nie wytrzymala:no: ale z drugiej str byloby wiksze parcie na nauke ang bo nic bym pewnie nie rozumiala i bardzo by mnie to irytowalo:-D
Wredotka nic sie nie martw na pewno wszystko bedzie ok:tak: inaczej tak jak juz ktos napisal nie zostawili by Cie tak w niepewnosci:tak:

dobra ide zupke podgrzac bo zaraz maz wraca:tak: Od 3dni nie robie obiadu bo mam zupke ale dzis juz pewnie sie skonczy wiec koniec laby:-D I od jutra znowu myslowka co by tu na obiad zrobic jejuuuu jak ja tego nie lubie:no:

Dziękuje Wam za pocieszenie :)
Dzisiaj oddałam kolejną próbkę moczu, tym razem do jakiegoś szpitala ją wysłali, nie wiem dlaczego..
Teraz czekam, kiedy zadzwonią i będe miała spotkanie z położną, na którym i tak się pewnie niczego nie dowiem nowego :)
Staram sie byc dobrej myśli :)))))

reklama
No i jak tam kobietki pogoda niezbyt nie? zimno jak nie
wiem:wściekła/y::wściekła/y:!!!!!Ale nawet troszkę zrobiłam dziś nawet mi sie chciało!!!:-):-):-)wredotka ..oni to sami nie wiedzą :no:wierze ze sie denerwujesz bo to normalne :-(, każda by sie tak zachowywała!!!!:tak:ragazza no mój brat ma córeczke co ma 3 latka i ona bardzo lubi rysować ale każde dziecko ma inne zainteresowania ale myślę ze ta kasa to też dobry pomysł bo tez to ma!!!!:tak::tak::tak:

Do góry