reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ANIA1812-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
KASIA-BUZIAKI DLA KRYSTIANA!!!
hejka,u nas srednio,mlody kaszle,z nocha mu leci a przez to taki merudny,ze:szok:.tylko by na kolanach przesiedzial i baja baja sie drze.juz mam dosc:-(
graziul-mam nadzieje,ze sie nie pogniewalas ze nie dostarczylam paczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:moze w tej przerwie miedzy swietami a sylwkiem ci podrzuce,co??moj tez sie rozgadal ostatnio lezal z A w sypialni,a ja sie putam a kto tu tak lezy,a on Pabel i Andzeń,chlopy :-D:-D
agaam-oby jej sie odmienilo,dobra godzinka jak dziecko spi:-D
doris-ja z racji tego ze w tym roku swieta bz zadnych wydziwien jak u graziul,zakupilam juz prawie wszystko,nawet wedline i poprosilkam zeby mi zapakowaly prozniowo,bo w tamtym roku 2 godziny stalam w pikniku:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
ragazza-ty chyba pytalas o drozdze,jak nie kupilas to wczoraj byla dostawa w pikniku i w lodowie bylo pelno.prezenty oba superowe:-)
tynia-brzusio naprawde wyglada super;-)
sylwia-nie boj żabki,krecika nie zjem:-D:-D:-Dwczoraj juz z sypialni pisalam do A smsa,zeby mi przyniosl szybko 3 pomidory:-D:-D:-Dbo nie chcialm krzyczec zeby malego nie obudzic a samej mi sie wstac nie chcialo:szok:
tymczasem ide cos zjesc:-D:-D:-D:-D

reklama
ANIA 1829 WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!!!!!!!!!!!! i jak tam sie czujecie kobietki w ten biały zimny dzień!!!!!!!!!!!!!!!trzeba sie brać za coś ale sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!

Ania 1812 -WSzystkiego naj naj naj :-) Duzo zdrowka i szczescia!

Kasia - dla Krystianka najserdeczniejsze zyczonka urodzinowe :-)

No, ja tylko na chwile bo zraz wychodzimy na urodzinki. Co do prezentu - wywiad zadzialal i dowiedzialam sie, ze moja sasiadeczka ma juz ze 3 zestawy ciastoliny, i skelp tez juz ma porzadnie wyposazony. Nie wiedzialam co jej kupic w koncu, to kupilam jej tablice z jednej strony na krede, a z drugiej na flamastry z jej ulubienica Peppa Pig. Mam nadzieje ze tez jej sie spodoba.

Od rana pieklam dzis orzeszki. Schowalam je gleboko do szafki, w wigilie je napelnie masa. Upieklam tez piernik i tez dalekoooo schowalam przed moim mezem. W swieta upieke tylko sernik i juz.

Zaneta - to m0205 pytala o drozdze. Ja jej tylko odpowiedzialam. Ale tak czy siak - dzieki bo ja tez potrzebuje. :-D

Dobra lece sie przebrac. pa:-D:-D

Cześć babeczki!
My juz po imprezce. Ze względu na dzieciaki musiała się wcześniej zacząć i skończyć:dry:BARDZO DZIĘKUJE WAM ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA. KOCHANE JESTEŚCIE:tak:
Adam już śpi więc rozkoszuje się błogą ciszą:-) Od czwartku mam przy sobie J i nic mi więcej do szczęścia nie trzeba:-);-)

Żaneta- zdrówka dla krecika. Ale masz zachciewajki:szok: już nie wspominając o leniu;-):-D
Agaam- moim zdaniem to może byc przejściowe. Chyba to jeszcze za wcześnie żeby rezygnowac z drzemek. Chociaż jak gwiazd śpi do 11 to nic dziwnego, że nie chce jej się spać w dzień:eek:
Graziul- fajnie, że Natalka tak się rozgadała. Jeszcze troszke i jej nie przegadasz:-D Ja też musze pochwalic Adama, że coraz więcej mówi. Już zdarza mu sie składać wyrazy. Ostatnio na topie jest "cześć tata" i "cześc mama":-D
Doris- wcale sie nie dziwię, że nie masz głowy do świątecznych przygotowań:-(Tulaski dla Ciebie :*

Kończe już bo skończył mi się podgląd i więcej nie pamiętam. Pozdrawiam Was wszystkie

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki:-):-)
Troche mnie tu nie było ale postaram sie to nadrobic własnie wychodzimy z chorubska paskudnego choc Age jeszcze trzyma (wymioty).U nas wszystko po staremu jakos leci powolutku.Byłam juz na scanie i bedzie chłopak bardzo sie z tego cieszymy:-):-):-)
wszystkiego najlepszego dla solenizantow :-):-):-)
witam nowe mamuski:-):-):-)

Cześć.

Ostatnio mnie nie było, bo malutka jest chora. Ma zapalenie ucha.
W piątek byliśmy z nią na pogotowiu. Im więcej mam styczności z Anglikami, tym częściej myślę, że oni głupotę mają wrodzoną......
Kiedy już dostaliśmy się do lekarza po 2 godzinach czekania pan doktor pomylił karty i wziął zamiast karty Sary kartę jakiejś 5 - letniej dziewczynki..... Stwierdził, że Sara nie ma chorego ucha (mimo że ja widziałam wszelkie objawy). Dał nam wkładkę do pampersa, żeby pobrać próbkę moczu i powiedział, że odeśle ją na pediatrię jeśli nic nie znajdzie. Potem jakaś pielęgniarka uświadomiła go, że pomylił pacjentów. Wtedy pan doktor przyszedł i oznajmił, że faktycznie mała ma objawy zapalenia ucha, a wcześniej numerki na karcie mu się nie zgadzały......
Wtedy wściekła na maxa zapytałam czy on bada dziecko czy kartę. Lekko zmieszany zrobił głupią minę i wypuścił nas do domu z antybiotykiem.

Dziś jest już lepiej i mam nadzieję, że niedługo jej przejdzie, bo bardzo cierpi biedulka.

Ania, Krystian - najlepsze życzenia!!!!

No nic uciekam robić obiadek, bo malutka akurat śpi.

Czesc laseczki:-)
Jak tam po weekendzie:confused::-)
U nas ,spokojnie ,rodzinnie..nic ciekawego;-) Zaliczylismy kilka mroznych spacerkow,wczoraj bylismy po tapete do sypialni-bo wreszcie czas na zmiany;-)
Dla maluszka w zasadzie mam wsz gotowe,wczoraj zakupilismy jesz smoczki ,pieluszki tetrowe itp.:tak:
W piatek A.kupil komode do sypialni,wiec spokojnie moglam sobie juz wsz rzeczy maluszka poukladac:tak::happy2:
Nasi goscie na swieta jednak nie dotra,miedzy innymi glownie ze wzgledow pogodowych..wiec bedziemy tylko we trojeczke;-)upsss..przepraszam,-w 5 -eczke-bo przeciez Eryczek i Rambus tez;-);-):-D:-D
AGAAM-nie zamowilam jednak tych sanek,bo zaraz snieg stopnial wtedy i stwierdzilam ze to bez sensu:tak:;-) A teraz znow sie bije z myslami..zamawiac ,czy nie:baffled::baffled::baffled:
MONIA-wspolczuje choroby,biedna malutka:-:)-( ja kiedys bedac 7 tyg w ciazy tak sie zalatwilam ,ze zabralo mnie pogotowie z wys goraczka i zapaleniem oskrzeli,i pan doktor majac wyraznie na mojej karcie zaznaczone na czerwono ze uczulona jestem na penicyline(mialam w przeszlosci wstrzas i zapasc) smialo wypisal lek penicylino pochodny:szok::szok::szok: dopiero ja sie zoorientowalam i interweniowalam....szkoda slow na ich temat:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
RAGAZZA-jak tam Twoje wypieki swiateczne:confused: jeszcze przetrwaly:confused: czy jakos niechcacy zaginely po weekendzie:confused::blink::blink::blink::-D:-D:-D jak na urodzinkach bylo:confused:
ANIA-mialas chyba najlepszy prezent urodzinowy..mam na mysli mezusia:happy2::happy2::tak:
ZANETA-oczywiscie ze sie nie obrazilam..no cos Ty:-):-):-):-) Nie ma pospiechu,nic sie nie martw:tak: Jak Pawciu? Zazdroszcze Ci apetytu ,ja to ledwo cos wcisne na sile:-:)-:)-(Firany doszly?
AGNIESZKA UK-jak zdrowko:confused: masz juz dekoder:confused:
No nic zmykam cos w siebie wcisnac ,bo jesz nie jadlam:szok::szok::tak:papa

reklama
czesc Wszystkim:-)

Ale zimnicaaa:szok: Bylysmy sobie na spacerku i zmarzlysmy strasznie:shocked2:
Weekend jak to weekend zlecial szybciutko ale juz niedlugo wiecej wolnego wiec bedzie trzeba skorzystac:tak:

Graziul ja wlasnie tez bije sie z myslami czy zamawiac czy nie:confused: Ale chyba zamowie jakos na dniach bo tak czy siak sie przydadza nawet jak mialaoby byc tylko kilka dni sniegu:tak: ale sanki tu z uk:tak:
Monia Strasznie wspolczuje Malutkiej, oby szybciutko doszla do pelni zdrowka:tak: A jesli chodzi o lekarzy to pozwol ze przemilcze:wściekła/y:
Alexnow witaj po przerwie no i gratuluje synka:tak:
Ania ja tez mysle ze to za wczesnie zeby konczyc ze spaniem ale juz sama nie wiem:sorry2: A to ze Mala spala do 11 to byl tylko jednorazowy wybryk:-D

Dobra Laski uciekam bo trzeba za obiad sie wziac:tak: dzis serwuje spaghetti:tak: Do pozniej paaa

Do góry