reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ragazza tak kasa to dobry pomysł. Tylko rodzicom nie zazdroszczę bo zamęczy :). Ale ja ostatnio szłam na urodzinki i kupiłam taką lalę do przebierania, na magnes drewniana i mam tej dziewczynki mówiła że bardzo trafione. Np moja zażyczyłą sobie na święta od Mikołąja małe laleczki polly pocket z pierdółkami. Dziewczynki też to lubią.

reklama
Czesc

Pije wlasnie kawencje, a Lenka ma swoja poranna drzemke. Co do pralki - to sama sie naprawila niestety. Mialam nadzieje, ze bede miala nowa na swieta, ale jednak nie. :wściekła/y: Co do tego prezentu urodzinowego - lalki odpadaja, bo ta mala ma pelno lelek, ubranek, 2 wozki, wanienke, przewijak - jednym slowem mama z niej na pelny etat. :szok: Wiec lalki nie. Myslalam tez o play-doh. Wiecie, ta taka ciastolina. Pamietam, ze jak bylam mala to o niej marzylam. :-D To jest taki zestaw 20 tub z roznymi kolorami ciastoliny, mata silikonowa do walkowania, foremki, wyciskarki jakies, walek - w zestawie. Kolezanka mi mowial, ze jej corka uwielbia sie tym bawic, moze tej dziewczynce tez by podpasilo.Wiecie co, normalnie nie wiem co mam kupic, bo tyle jest tych zabawek, ze szok. A jak ja bylam mala, to takie badziewie bylo. Czasami jak ogladalam te katalogi z niemiec z zabawkami to mi zal serce sciskal. Ale takie to byly czasy. :-(

Nie wiem co mam robic dzisiaj - obiad mam z wczoraj, bo pierogi robilam z jagodami, a ze jagod mi zabraklo to troche tez mam ruskich. :-D Wiec je odgrzeje i tyle. I pomidorowa gdzies tez sie po lodowce szweda. Wyglada tak ladnie na dworze, moze na spacer gdzies sie wybiore. Nie wiem sama.:dry:

Hejka
Ragzza Mysle ze play-douch bedzie rewelacja.Ja mam w domu 3latka i powiem Ci ze lalek tez juz mam dość,a o wozku sklepowym raczej chciała bym zapomieć.Moja teraz sie zakochała w laleczkach typu polly poket kupuje je w home barginsie po 1.50 a radoche ma ogromna ciagle je przebiera i takie tam.A Ciastolina to u nas od 5 mies.i ciagle do niej wraca.Wiec myśle ze i mama bedzie zadowolona i mała.

Witam babki:-)
I co..?? trzeba przyznac ,ze angielska prognoza pogody sprawdza sie ostatnio "jak w morde strzelil":tak:;-);-):-DZnow nasypalo puchu:tak:
My pomimo soboty ju dawno od ok 7 na nozkach ,bo mala panna nam pobudke zrobila:eek: ech...kiedy to czlowiek sie wreszcie porzadnie wyspi:confused::shocked2:
RAGAZZA-ja tez uwazam ze kasa to fajny pomysl:tak: Wiki od kolez.ma i zawsze jak tam bylysmy razem z moja mala sie fajnie bawily(tamta ma 3 latka)
Moja Tuska ma ponad 2 i naprzyklad na urodz.od forumowej cioci dostala mala kuchnie Peppy Pig z garnuszkami ,sztuccami itp-tez bardzo udany prezent:happy2::tak:Co do ciastoliny -to jest ekstra zabawa..no ale i balagan nieziemski czasem:shocked2:;-);-)Jednak moim zdaniem -jako prezent -super!:tak:
TYNIA-ale fajny masz brzusio:tak::happy2: i jak bylo na party w szkole:confused:
SYLWIA-sanki gotowe:confused:;-):-)
AGAAM-a jak Wam ida spotkania "parafialne":confused:bo chyba jesz nadal trwaja:confused:;-)
Nasza mala rozgadala sie na calego:tak:ciesze sie bardzo z jej postepow-kazdego dnia jakies nowe slowka:tak:..ale czasem to juz bym chciala zeby byla chwila ciszy:szok::szok:;-):-D
Ostatnio taki maluch 3 letni mowil ze mam pilke dotykajac mojego brzucha,a Tuska krecila przeczaco glowka i mowila -nieeee....:no:baby...malutki,malutki:tak:;-):-D:-D
No i wspanaiale pomaga mamusi przygotowywac ciuszki dla malutkiego:tak: ja wieszam na suszarce a ona po mnie poprawia:tak::-D:-D:-D
Kurcze ,co siedzieje z MAMATROJECZKI i nEFRETETE:confused::confused::confused:ktos wie:confused:
Ide kawke dopijac bo wystygnie,potem pewnie zajrze...do milego...:cool:

Ostatnia edycja:
czesc amnie znow zasypalo i zaden autobus nie jezdzi wiec siedzimy dzis w domku bo do szkoly nie da rady sie dostac
graziul party bylo swietne tzn dokladniej to byl wystep dzieci tzw jaselka :tak::tak::tak::tak:
oki moze pozniej cos skrobne trzeba przed domkiem odsniezyc ale poczekam az gwiazda wstanie:-D:-D;-);-);-)

ANIA1812-wszystkiego najlepszego kochana Droga kolezanko:-)pociechy z dzieci i meza:-)i zebys zawsze byla szczesliwa :-)
A teraz pewnie jestes bo rodzinka juz w komplecie:-)

RAGAZZA-ciastolina to tez dobry pomysl i ta kasa tez:-)

TYNIA I WIKI-a Wiktoria nie zawiedziona ze mikolaja nie zobaczy?

Jejku trzeba jakies zakupy swiateczne robic ,a zupelnie nie mam do tego glowy:no:

Czesc Babeczki:-)

ANIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDROWKA SZCZESCIE POCIECHY Z RODZINKI I WSZYSKIEGO CO SOBIE TYLKO ZAPRAGNIESZ:-):-)

Ragazza oba pomysly sa bardzo dobre:tak: napewno Mala bedzie zadowolona z kazdego prezentu:tak:
Graziul moj juz skonczyl nauki a ja dopiero zaczne na wiosne bo tak dogadalismy sie z ksiedzem:tak: to trwa jakies 5tyg bo jest 5 spotkan raz w tyg wiec nie jest zle:tak: Ahaa a apropos sanek to Ty zamowilas w koncu te z PL??
Doris my dopiero dzis siadamy i robimy liste zakupowa ale jakos tez nie mam do tego glowy wogole nie czuje ze juz zaraz swieta:confused:

No nic podglad mi sie skonczyl i pamiec tez:-p
Wiecie co moja Vicky juz od ponad tygodnia nie chce spac w dzien myslicie ze to chwilowe czy poprostu juz skonczyla sie pora dziennych drzemek? Troche mnie to martwi bo szczerze chcialabym zeby jeszcze troszke pospala:sorry:

No nic ide jakas kawke zapodac i czas sie wziac do jakiejs roboty, w zeszlym tygodniu moj szanowny malzonek wysprzatal cala lazienke od podlogi po sufit wiec to juz mam z glowy ale mimo wszystko trzeba cos jeszcze porobic no i choinke ubrac bo jeszcze tego nie zrobilismy:zawstydzona/y:
Dobra spadam bo sie rozpisalam a czas leci:-) PAaaa

reklama
Do góry