reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc wam
my niedawno wstalysmy i wcinamy sobie grzanki na sniadanko.na 14 mam polozna wiec dzis za duzo nie porobie.przy okazji w shipley zobacze jakas sukienusie dla malej na swieta bo przeciez musi pieknie wygladac
ragazza niestety nasz ciapaty powiedzial ze moze mi je sprowadzic dopiero w przyszlym tygodniu a teraz jak nigdy ani jednego:no:.sprobuje dzis w asdzie zobaczyc te angielskie o ktorych pisalas a jak nie to w sobote przejedziemy sie jeszcze raz do piknika.
graziul ja pierwszy raz w zyciu slysze o jakims wymazie z nosa. czemu dokladnie ma sluzyc takie badanie:confused:
dziewczyny wiecie moze gdzie w bradford mozna dostac meskie,jasne sztruksy.chce kupic mojemu L ale jednyny chyba sklep ktory mi przychodzi na mysl to tkmax a tam tez nie zawsze maja.a jak juz sa to zazwyczaj takie jak dla starego dziadka i dla mojego L za krotkie.:wściekła/y:

Czesc:-)

Ja tez sie chyba bardziej ciesz z tego wolnego co bedzie niz chlopaki:-D:-D
Ale sobie pospimy:tak::-D

SARAH-tak jak juz dziewczyny napisaly spotykamy sie co jakis czas,chociaz kiedys widywalysmy sie czesciej:-D:szok::-)

Hmmm i nie wiem co by tu jeszcze napisac:no:

hejka laseczki
wpadlam tylko na chwile powieziec, ze dopadla mnie choroba:-( /mysle ze to dlaego, bo wczoraj po powrocie od kasi umylam jeszcze okno i mnie strasznie przewialo/kicham, prycham:-( zaraz musze tabletkami sie nafaszerowac. w nocy niewiem jak-budzik mi sie wlaczyl o po 4 czy przed 5-jakos tak w kazdym badz razie, bo rano to wzrok mam nie za ciekawy:-p

musze sie wam pochwali, ze dzis bede miala nowy dekoder:-):-):-):-):-) ale za Ł40:-( coz:sorry:

m02051991- jejj niewiem gdzie takie spodnie mozna kupic:-( moze sprawdz w centrum nad malym morrisonem

M0205..-ja tez bylam zaskoczona tym wymazem:tak:ale tak jak wspomnialam to nowa procedura:tak:
A MRS-a-to rodzaj bakterii,wirusa,ktorym czesto mozna zarazic sie w tutejszych szpitalach(mysle ze chodzi tu o warunki higieniczne itp) Atakuje rozne czesci skory i ciala ,takze uklad krwionosny.Dokladnie nie wiem jaki bylby polski odpowiednik tej bakterii,ale mysle ze cocsik takiego w typie gronkowca:tak: stad zaostrzone przestrzeganie stosowania plynow aniseptic w szpitalach itp:tak:
powodzenia u poloznej.co do sztruksow to nie mam pojecia:no::sorry2:
DORIS-ale Wam fajnie -spoiszki:cool: no tak ,ale znow z drugiej strony nudy -na pudy:blink:
jeju...niech mnie ktos kopnie w zadek bo lenistwo bierze nademna gore:wściekła/y::wściekła/y::szok:

hejka ,ja mam dzis dzien pol pizamowy -przynajmniej do powrotu G.Balagan w domu na calego ,bo wczoraj bylo mi jakos wszystko jedno :sorry:,wiec zaraz biore sie za sprzatanie :tak:.
zaneta -ja tez ,ja tez rocznik 85 :tak:
graziul -leniu**** ile mozesz ,pozniej bedziemy musialy byc do dyspozycji 24/7 :-D,a jak odchowamy tak jak Doris to tez bedziemy dlugo spac :tak::-p

Witam kochane kobietki jak samo poczucie u was .długo nie pisałam bo tak wyszło przepraszam .:-:)zawstydzona/y:widze ze co sie nie obejrzę to wirusy panują :-:)-(. Ale moja lalunia na szczęście zdrowa.... m0205..widzę ze do położnej chodzisz do shipley to gdzie ja ,to ty mieszkasz w shipley ?no dla malutkiej coś znajdziesz w asdzie albo w centrum jest taki nowy sklep po lewej nawet tam też coś można znaleś ale nie zawsze!!!! widzę ze kobietki sałatki szykujecie na święta!!!!!:blink:No już niedługo wolne od szkoły to pośpicie nie tyle dobrego ze pogoda nie jest taka zła ale od piątku znowu śnieg!!!!!!!!!:szok::tak::tak::szok:pozdrowionka!!!!

Hej.

Ale ten czas mi ostatnio zasówa. Dopiero teraz znalazłam chwilkę żeby usiąść i pewnie nie na długo bo słyszę, że Olivia się obudziła więc trzeba bedzie ją nakarmić.

Mieliśmy dzisiaj christmas party na play grupie i byłyśmy miło zaskoczone bo każde dziecko dostało od mikołaja fajna zabawkę. Marcelowi trafił się traktor a Olivce lala więc wstrzelone w ich upodobania:tak: I nawet wejście było za darmo no i był też poczęstunek dla dzieci i rodziców. Nie to co na polskich mikołajkach - 5f wjazd a w tym tylko kawa i jakieś slodycze dla dzieci, nawet za ciasto trzeba było placić dodatkowo:-D
Ale co te dzieci mają myśleć, mówi się im że mikołaj przychodzi raz w roku a moje dzieci dostały prezent i widziały mikołaja już 3 raz:-D a jeszcze w wigilię przyjdzie.

AgnieszkaUK zdrówka. Dobrze, że zalatwiliście dekoder. Szkoda tyle kasy no ale jak mus to mus a święta bez Kavina to jak nie święta:-D (żart:-D)

Graziul
a dowiedziałas się u polożnej jak duży jest Eryk?

Dobra, spadam do małej.

reklama
Do góry