reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc i czołek coza pogoda a ja wole snieg bo ten deszcze to juz mnie wkurza czekam tylko do swiat oby jakis spadl
ragazza a moze ty masz zapchany ten syfon(to sie jakos inaczej nazywa) na dole w pralce mi tez sie kiedys tak dzialo jak mielismy stara pralke
wredotka wszystkko bedzie dobrze nie stresuj sie kobietko u mnie z wiki brzucha nie bylo widac prawie do 5 miesiaca kazda ciaza inna a teraz juz mam mala pileczke i tez bedzie dziewczynka

reklama
Hejka
O tak pogoda z rana nieładna. Całe szczęście Ł ma wolne dziś więc autkiem MAti podwiozłam autkiem. Jutro u niej christmas party. Ciekawe, w zasadzie to nawet nic nie wiem. Jaki strój, czy normalny, czy szkolny.
Tynia no fajną masz tą piłeczkę :-D
Ragazza temperatura jak temperatura, ale warunki jazdy w Polsce są teraz zdecydowanie nieciekawe. Nie wiadomo jak reszta Europy.
Wredotka nie przejmuj się na zapas. Jakby to było coś poważnego toby Cie nikt tak nie zostawił.

A propos Kevina. W tym roku miało nie być ale straszna wrzawa się podniosła, no bo jak to święta bez Kevina to nie święta.

emilka ja bylam w takim mocno rozowym plaszczu wiec moglam sie rzucac w oczy:-) widzialam wczoraj w asdzie co najmniej ze 4 polki wiec bardzo prawdopodobne ze ktoras z nich to bylas ty:tak:a tak na przyszlosc jak mnie zobaczysz to zaczepiaj ile wlezie nie bede sie gniewac;-)

ja dzis nareszcie moge sie wziac za pierogi,mam jakies takie angielskie w proszku zobacze co z tego bedzie bo jeszcze nigdy nie uzywalam suszonych.co do telewizji to ja czekam na przesylke z polski z dekoderem mam nadzieje ze dojdzie na swieta bo my niestety nie moglismy kupic tutaj bo ja nie mam 2 dokumentow ze zdjeciem:wściekła/y:

witam mamusie z ranka w ten deszczowy dzionek ale nic sie nie chce okropna ta pogoda.ragaza witaj kochana no widzisz ze my sie nie spotkali:-( ale zapraszam na kawusie bo mieszkam niedaleko asdy na mały odpoczynek!!!!! no ja widziałam m0205 wczoraj ale tak nie wiedziałam jak podejść :zawstydzona/y::zawstydzona/y:to nie wiem czy bym ciebie poznała :-(!!!!roksana1 roksanko a jak niema kevina w święta to niema świąt !!!!!! a dajcie spokój już za tydzień święta. :szok::szok::szok:a ja jeszcze 21 na szczepienie z Natalką...

hejka
ja jakos nie moge sie zebrac zeby cos skleic ostatnio,maly w nocy placze,do tego kaszel i katar i poprostu padam na twarz z rana:-:)-(marudny taki jest ze :szok::szok::szok:
m020...jejku ty tylko 3 kg przytylas???ja juz 11!!!!!!!!!ae nie ma sie co dziwic jak ja zjadam wszystko co na mojej drodze lezy:-D
roksanna-przyfarcilo ci sie z tym autkiem dzisiaj bo jakbys miala isc z rana w ten deszcz czy grad czy cokolwiek to bylo to uuuu...nie pozazdroscilabym
;-)
ragazza--mama mi mowila,ze u nas na ulicy w pl do 4 rano snieg zbierali i wywozili,bo nie bylo mozna chodzic:szok::szok:
agnieszka uk-super ze macie juz dekoder,a wiesz ze moje firanki jeszcze nie doszly:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj musze tam napisac maila,bo ile mozna czekac!!
a ja bylam wczoraj u poloznej i powiedziala ze ok jest,tzn 30 tydzien ciay i brzuch 30 cm ma wiec jest super:szok::szok::szok::-D:-D:-Dnie wiem na jakiej podstawie mierzac cm brzuch okresla sie czy dzidzius jest duzy,czy maly,moze tutaj ich tak szkolą,ale dziwna sprawa..juz dawno sie nad tym zastanawialam i dalej jestem zielona:-D:-D:-D

Hej:-)

Ale mamy piękną pogodę za oknem:eek: Trzeba będzie się ponudzić dzisiaj w domku. Fasolka po bretońsku własnie się gotuje, Olivia śpi, Marcel ogląda bajki to ja mam chwilę na kawkę:tak:
Tata przywiózł dzisiaj uszka na święta zrobione przez moją mamę, na samą myśl o nich cieknie mi ślinka. Ciekawe co by powiedziała moja siostra jakbym trochę podjadła:-D:-p

Żaneta
tylko Krecika nie zjedz jak Ci się położy na drodze:-D

Ragazza
ja Ciebie też pamiętam:tak: Zresztą pewnie nie tylko ja bo większość tutaj to stare wyjadaczki:-D Zniknęłaś tak nagle, kilka dziewczyn nawet potem wypytywało się o Ciebie.

Dziewczyny mam pytanie - przypomnialo mi sie, ze w sobote moja sasiadka ma 3 urodzinki i musze kupic jej jakis fajny prezent. Wy macie dzieci mniej wiecej w tym wieku - czym dziewczynki w tym wieku sie bawia? Widzialam taki fajny zestaw - kasa sklepowa z pieniedzmi, duzo produktow do zabawy, wozek sklepowy. Ja pamietam, ze uwielbialam bawic sie w sklep, na opakowaniu pisze, ze od 3 lat, ale nie wiem czy ja to zainteresuje. Co myslicie?

Sylwia zniknelam, bo tak jak pisalam wczesniej nie mieslismy internetu, bo mielismy wlama do mieszkania i komputer nam ukradli. :wściekła/y: I dlugo kompa nie mieslimy. Potem jak Lenka sie urodzila, to nie mialam czasu na pisanie, a potem polecialam z nia do Polski i tak zlecialo. :sorry2: A teraz wstyd sie przyznac, bo nawet tamtego loginu ani hasla nie pamietam. Tak to jest jak klikniesz zapamietaj i samo wskakuje, a potem jak trzeba sobie przypomniec to za cholere nie idzie.

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
My juz po malym spacerku ale nic przyjemnego:-p a teraz siedzimy i grzejemy pupki w domku:tak:

Ragazza ja tez Cie pamietam musialam troche intensywniej pomyslec:-D:-D ale juz kojarze:tak:
Sylwiam sama bym podjadla te uszka:-D a na mysl o fasolce slinka mi leci z reszta juz wczoraj Ci mowilam ze smaka narobilas:tak::-)
Zaneta waga nic sie nie martw korzystaj poki mozesz:-p Ale tak jak Sylwia napisala oszczedz Krecika:-D
Agnieszkauk dobrze ze telewizja juz jest:tak: ja to chyba bym bez polskiej tv nie wytrzymala:no: ale z drugiej str byloby wiksze parcie na nauke ang bo nic bym pewnie nie rozumiala i bardzo by mnie to irytowalo:-D
Wredotka nic sie nie martw na pewno wszystko bedzie ok:tak: inaczej tak jak juz ktos napisal nie zostawili by Cie tak w niepewnosci:tak:

dobra ide zupke podgrzac bo zaraz maz wraca:tak: Od 3dni nie robie obiadu bo mam zupke ale dzis juz pewnie sie skonczy wiec koniec laby:-D I od jutra znowu myslowka co by tu na obiad zrobic jejuuuu jak ja tego nie lubie:no:

Dziękuje Wam za pocieszenie :)
Dzisiaj oddałam kolejną próbkę moczu, tym razem do jakiegoś szpitala ją wysłali, nie wiem dlaczego..
Teraz czekam, kiedy zadzwonią i będe miała spotkanie z położną, na którym i tak się pewnie niczego nie dowiem nowego :)
Staram sie byc dobrej myśli :)))))

reklama
No i jak tam kobietki pogoda niezbyt nie? zimno jak nie
wiem:wściekła/y::wściekła/y:!!!!!Ale nawet troszkę zrobiłam dziś nawet mi sie chciało!!!:-):-):-)wredotka ..oni to sami nie wiedzą :no:wierze ze sie denerwujesz bo to normalne :-(, każda by sie tak zachowywała!!!!:tak:ragazza no mój brat ma córeczke co ma 3 latka i ona bardzo lubi rysować ale każde dziecko ma inne zainteresowania ale myślę ze ta kasa to też dobry pomysł bo tez to ma!!!!:tak::tak::tak:

Do góry