reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ale masakra normalnie jakas na dworze:-D
mnie juz korci zeby choinke ubrac,nie wiem czy to normalne:-D:confused::baffled:
graziul-znalazlam:-):-)takze jak jutro dotre to dowioze,a jak nie to nie:-D:-D
agaam-dzieki wielkie za oferte,ale juz mi kuzynka kupi,bo najpierw przyleci kuzynka 16,a pozniej mama dopiero 29 stycznia bo wczesniej nie moze:-(no ale chociaz wesolo bedzie:-D
ragazza-no szkoda,ja juz sama nie moge sie zdecydowac czy kupic pojedynczy czy od razu podwojny,bo jak mama bedzie to damy rede z pojedynczymi,a pozniej jak w kwietniu odjedzie to ja sama nawet sie do miasta nie wybiore,bo Pawelek jeszcze na dlugie drogi na nozkach nie bardzo,zreszta jak mialbym chodzic po sklepie,ogladac cos i jeszcze za nim biegac to predzej bym nerwicy dostala:-Dtakze ja wciaz mysle jaki kupic:-D:-D
a wy kiedy ubieracie choinki???ja tymczasem ide sprawdzic czy lampki nasze dzialaja:-D

reklama
zaneta - mnie tez korci zeby juz choinke ubrac ale zaciskam zeby i czekam jeszcze z tydzien :-D:-D ,a ozdoby juz porobilam i rozwiesilam :happy:
Zakupy takze juz zrobilam przez internet bo na taka pogode ja sie nie pisze na dluzsze wycieczki .Wczoraj znowu mialam przyplyw energii i nie czekajac na G sama odsniezylam drozke do domu ,a dzis ledwo palcem moge ruszyc :sorry:, myslalam ze jeszcze ulepimy balwana ,ale nic z tego .
tynia - my sie zawsze zaopatrujemy w zimowe ciuchy w pl i sie zimy nie boimy :-)

Jestem wkurzona na maksa - wlasnie dostalam smsa z Asdy ze moje zakupy nie zostana dostarczone z powodu opadow sniegu!!!! Ja pierdziule! Dodam,ze do Asdy mam 1 mile. Dobrze, ze mam jakis chleb w zamrazarce i jakis ryz i makaron w zapasniku to do jutra wytrzymam a potem to nie wiem. Najgorsze, ze K w pracy auto zostawil i na piechote przyszedl. Mam dosc.

Zaneta - nawet sie nie zastanawiaj tylko kupuj wozek podwojny, bo faktycznie sie nie ruszysz.

Renuska - a Twoje zakupy dotarly?

Dobra spadam sie grzac przy herbatce malinowej. pa

Wiecie co...tak jak jest przepieknie na dorze tak samo uciazliwie:szok::wściekła/y:
RAGAAZA-to mnie troche zdolowalas:-(bo wlasnie mialam sie Was pytac czy dostalyscie zakupy ,bo zamierzalam zamawiac jutro:tak:
Dzis A skoczyl na dol do Pakola i jakies drobiazgi zakupil ,ale co dalej:crazy::confused:
A oni trabili o srogiej zimie od okolo miesiaca ..i jak zwykle ich zaskoczyla:angry::angry::angry:
Najgorsze to ze moj chyba vanem nie da rady jechac do pracy,bo mowil ze zadne kompletnie auta nie podjezdzaja tu u nas na gorke:angry: Bedzie musial tt wziasc ,ona naszczescie daje rade bez problemu bo naped na 4turbo,ale znow strach zeby gdzies nie dupnac:szok::crazy:bo znajomy dzwonil i mowi ze dzis w jednej tyl okolicy bylo 11 stluczek i to wsz pakole zawinili:baffled::angry::wściekła/y:ojojoj ..i jak tu nie narzekac:confused:;-):szok::-D
Takze ja raczej mimo mojego smutku,spodziewam sie raczej malej frekfencji jutro:-:)-(
Jakby co,jesli jednak komus by sie udalo dotrzec to wrota open from11;-);-):-D:-D

witam ponownie,moj A dzisiaj jechal z pracy 3 godziny prawie!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:i musial zostawic auto na Great Horton bo nie dalo rado do nas dojechac!!!takze Graziul ja chyba jutro nie dotre:-(na szczescie mamy jedzenie w lodowce:-D:-Di pare jakblek i bananow:-D:-D:-Di A mowi,ze ma byc jeszcze zimno i snieg padac:szok::szok::szok:

Witam Was kobiety

U nas troche newsów. Mielnka na antybiotyku od poniedziału- penicyline dostała i już się przestała dusić i gardełko nie boli. Gorączka ustąpiła we wtorek. Mój P wczoraj zrobił wieczorem zakupy w morrisonie bo dzisiaj to byśmy sofy obgryzali. Za to P od wczoraj chory prawie 40stopni gorączki. Ola w szkole dzisiaj do 13 i trzeba ja było odebrać. Ciekawe jak jutro za to zaplanowałam z Olą zrobienie bałwana ale lipa śnieg za suchy musimy poczekać. Zabrałyśmy sanki i poszłyśmy na górki zjeżdżać i superowo było Oli krzyki to pół okolicy słyszało radocha taka ale i tak byłyśmy niedługo bo boje się żeby nie zachorowała. Przyszłyśmy mokre od spodni po majki wszystko mokre ale najważniejsze zabawa superowa. Obiecałam Oli że jak P jutro będzie w domu znowu pójdziemy.
Mój brat Ł wracał z pracy z BD4 na piechote do nas prawie trzy godziny. Teraz umiera pełno zakwasów. Nic nie jechało do nas ani autobus ani taxi. Totalna porażka. A w dodatku P chory tak to po niego by skoczył.
Dzisiaj odśnieżałam trzy razy chodnik i żadnych efektów nie ma. Za to umyłam okna i świat widać! Ja nie wiem jak ja to robiłam że co tydzień okna myłam jak Milenka i Ola w domu były ze mną cały czas a teraz jakiś totalny nieład. Dobra wykąpana już jestem idę prasować wełna twórcza mi wróciła. Papa miłego spotkanka oby kobietki dojechały:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc:-)
Ale nas zasypalo:szok:a to dopiero poczatek grudnia:baffled:Oj chyba czeka nas dlugaaaaaaaa zima:baffled:
Moje dzieci poszly dzisiaj pozniej do szkoly na 9.30 ,ale zaraz juz dostalam smsa zeby odebrac o 12.30:-D:-D
Ciekawe jak jutro bedzie:confused:

GRAZIUL-przepraszam Cie,ale mnie jutro nie bedzie:no:ide z Davidem do lekarza,bo strasznie kaszle i ma ciagle goraczke ,juz nie powiem od kiedy....:angry:I chce sprawdzic czy to moze nie jest zapalenie oskrzeli:confused:

REGAZZA-to zakupy sie nie udaly:-(

AGAAM-widzialm Ciebie dzisiaj w Wyku,jakA zdyszana bylas pchajac wozek:-D:-D

RENUSKA-Ty jestes udana:-Dusmialam sie z tego odsniezania:-D

M02...-mnie tez czesto zadziwia niektorych Pakistanow tok myslenia:confused:

ROKSANNA-i co dojechalas autobusem ?

Ja tez dzisiaj stalam z strasznych korkach :crazy:tragedia:angry:

Hej;-)

Bardzo się dzisiaj rozpisalyście:tak:

Graziul ja nie obiecuję na 100% ale chyba będę u Ciebie jutro. Mam zimówki już założone więc chyba nigdzie się nie zakopię. Obadamy sytuację jutro.

Agaam jakby co to zabiorę Cię, tylko będziesz miała ciasno:baffled:

Hej babeczki
Sylwia na pocieszenie ja tez mam zimówki i powiem Ci ze z shipley do domku jechałm dzisiaj 2,5 godz. gdzie mam 1 mile:wściekła/y:Bo chciałm zamówić zakupy i tak jak reszcie odpisali niedamy rady.Wiec madra stycha wpadła na pomysł ze sobie sama pojedzie:angry:
Graziulka A ja dalej nie wiem czy jutro u Ciebie zagoszcze:-(
Ragzaa A ty gdzie dokładnie mieszkasz????(Sorki ale jezeli juz pisałaś to nie zakodowałm:-()
Emilka Juz jedną osobe znasz:-D:-D:-D:-D
A mi ma siostrunia przylecięć w piątek i z tego co patrzyłam Wrocław odwołał dzisiaj loty do uk buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...............Jak nic bedzie dzisiaj paciorek
kurna pózniej dokończe beksa brzeczy

reklama
Jstysiak byłam dzisiaj w mieście i wiem co się dzieje:tak: Sama utknęłam w niezłym korku. Jeszcze zobaczę jutro.
Ale i tak muszę wkońcu pojechac na foster sq a do Graziulki to rzut beretem;-)

Do góry