reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

My juz po lekarzu,okazalo sie ze ma zapalenie ucha:baffled:jak bylismy 2 tygodnie temu u lekarza,to On mowil ze ma zaczerwienione ale nie jeszcze infekcjii,ale widocznie sie rozwinela:-(dziwi mnie tylko ze On nie skarzyl sie na bol ucha:sorry2:raz tylko jak mu bluze sciagalam to sie za ucho zlapal i plakal ze go boli,a tak to cisza byla:dry:
I jeszcze jedno mnie martwi ze ON 1,5 miesiaca temu tez mial zapalenie ucha:-(a moze nie bylo do konca wyleczone......Oj mam nadzieje ze juz teraz wyjdzie z tej choroby:tak:

A u nas choinka juz stoi pare dni:-D:-DKuba tak namawiall ,wiec wkoncu mu uleglam:-Dno i obowiazkowo kaza sobie codziennie koledy wlaczac:-D

Dzisiaj przychodza do Kuby dziadki i ciocia na urodzinowego -niedobrego torta:-D:-DJutro Kuba ma urodziny ,a ze wszyscy ida jutro do pracy to dzisiaj robimy,a torta sobie wybral z morrisona ,takie autko lukrowane-pewnie bedzie bleeee,ale Jego decyzja:-D
Zreszta dalam mu wybor ,albo robie mu urodziny na kulkach i zaprasza sobie kolegow i kolezanki,ale wtedy dostanie jakis maly prezent:tak:albo nie robimy urodzin na kulkach a za to dostanie swoj upragniony zestw klockow lego za 90f:szok::szok::szok:
Bo On oczewiscie chcial miec urodziny a na prezent sobie wybral wlasnie te klocki:szok::szok:Troche by bylo tego za duzo:-D:-D:-D

ROKSANNA-ja wczoraj jechalam o godzinie 11 i korki byly straszne:angry:

AGNIESZKA UK-to mieliscie przygode:szok:ja naszczescie jak wczoraj jechalam nic sie nie stalo:tak:

reklama
Hejka
Ja niestety ale do graziulki nie dotarłam:-(Amelka wkońcu poszła mi spać wiec moge naspokojnie coś nastukać.Skubana ma taki kaszel i katar ze wczoraj wieczorem samą flegmą mi zwymiotowała masakra.A jak widzi inhalator to ucieka gdzie pieprz rośnie.
M02....A skąd mama leci i na jakie lotnisko??? Bo ja sprawdzam lotnisko Wrocław :dzisiaj ok latają ,a moja siorka przylatuje do liverpoolu i tez ok.
Tak wogóle dzieki dziołchy za wsparcie i paciorki:happy:Miło ze ktoś jest ze mną:-)Kochane jestescie:happy::happy::happy:
Agnieszka Współczuje ja to akurat byłm po zakupach wiec alku sie najadła i pospała w aucie.Ale w aucie mam teraz taki sajgon ze hoohoh dziecko chciało crosanta:-D
Doriska I co Ci ciekawego doktorek powiedział???
Renuska Mnie tez korci zeby wyciagnąć:-D:-D:-D:-D

Oooooooooo Doris wysłałyśmy w tym samym momencie:-)Mam nadzieje ze Dawidkowi sie teraz polepszy:tak:A prezent to faktycznie hoho....Najwazniejsze ze happy:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny. Ludzie co się dzieje na dworze. Ja się z domu ruszyć nie mogę, bo nie przejadę z wózkiem....
Mój C raz chodzi do pracy raz nie, bo tiry nie dojeżdżają z zamówieniami.... Masakra jakaś.

Dobrze, że choć z malutką ok. wczoraj skończył dwa miesiące, jejku jak ten czas leci.

Znów muszę odłożyć część ubrań, bo powyrastała.

Ogólnie mała jest cudna. Zasypia ok 23 na noc i wstaje ok. 8 także daje mi się wyspać. Oby tak dalej.

Doris - najlepsze życzenia dla Kuby:) i zdrówka.

Agnieszka - współczuję przygody.

mo2- ja dziś czytałam, że lotniska sparaliżowane w Europie.

No nic zmykam.

Papa

A wiec choinka juz stoi :-D:tak:Na wysokosci oczy dominika jest po piec bombek na jednej galazce :-D,jak pojdzie spac to poprzewieszam .Wlasnie musialam posciagac mikolajki ,bo skubaniec odkryl ze sa z czekolady :angry:.
monia -tylko pozazdroscic snu malutkiej :tak:
jstysiak -to wyciagaj :-D:tak:w sumie ciesze sie ze juz ubralam bo przynajmniej widze ze w przyszlym roku koniecznie musimy kupic nowa choinke :-D

JSTYSIAK-ale Ty masz fajnie z tym spaniem Amelki:tak:a co do Kuby to On jakos zawsze wybieral sobie te akurat najdrozsze zabawki:-D:-D
Dzieki:-)

RENUSKA-u mnie tez tak David wieszal bombki:-D:-D:-DI tez stwierdzialm ze w przyszlym roku bedzie wieksze choinka :-D:-Dbo nasza teraz stoi w takim miejscu ,ze poprostu ginie:-D:-D

MONIA-dzieki;-)
Faktycznie masz cudne dziecko:tak::-)

Hej

Nic sie nie odzywalam bo mam dola. :no: Juz mi sie nic nie chce. Tylko ryczec. Lenka cala noc nie spala, bo ma taki katar, ze masakra. Jesc tez nie moze bo ma nosek zatkany. Poza tym ma kaszel od wczoraj, takimokry, z flegma - wydaje mi sie, ze to jej ten katarek splywa i dlatego tak kaszle. Budzi ja to caly czas. Jednym slowem caly czas placze. Tyle mam rzeczy do zrobienia, a nic nawet nie tknelam, bo nie mam jak. Poza tym sama sie tez czuje kiepsko. Zadzwonilam do przychodni - lekarz do mnie oddzwoni, moze cos da Lence na ten katar i kaszel - dobrze, ze goraczki nie ma. Chyba bede musiala zadzwonic do kolezanki i odwoloac ich przyjazd do nas. Po prostu nie mam sily, my chore, wszystko zasypane, zakupow nie mam, nie mam jak poprasowac ciuchow, bo mala mi nie daje. :-(

Monia - moja Lenka spala od 7 wieczorem do 8 rano non stop bez przerwy na jedzenie. Az do 4-tego miesiaca. Niestety dlatego zaniknela mi laktacja. :-( Potem zaczela zabkowac i sie skonczylo na zawsze. Ale moze twojej coreczce juz tak zostanie z tym spaniem. :-D

Doris - dobrze, ze chociaz wiesz co malemu jest. Ale nawet bym ucha nie wziela pod uwage. Jednak cos sie Ci lekarze znaja. :tak: Ja tez uwielbialam klocki Lego, wiec nie dziwie sie, ze Kuba sobie wybral takie za 90F. Jak moja Lenka zacznie troche wiecej kumac to jej kupie taaaakie klocki, ze szok! I bede miala wymowke, zeby w koncu sie pobawic!:-D Spelnie swoje marzenia!:tak:

Dobra spadam, bo Lenka usnela to sobie chociaz jakas herbate zrobie. :-) Pa

Graziul - i co, udane bylo spotkanie? Duzo dziewczyn dotarlo?

RAGAZZA-wlasnie ja idac do lekarza ,nie licze ze przepisze mi cala recepte lekarstw ,ale to ze zawsze oslucha oskrzela ,pluca ,sprawdzi gardlo i ucho.I w sumie nie moge narzekac na swoja przychodnie,bo zawsze jak cos jest to dadza lekarstwo a nie tylko paracetamol:tak:Teraz dostal antybiotyk na ucho i na ten kaszel:-( wiec jestem dobrej mysli:tak:Szkoda tylko ze znowu musi sie faszerowac antybiotykiem,bo w pazdzierniku tez bral:-(
Zdrowka dla Lenki:tak:i nie martw sie bedzie dobrze:tak:
A z tymi klockami to u nas zawsze J uklada z Kuba ,tzn J uklada a Kuba sie biernie przyglada i tylko potem sie bawi tym co tata ulozy:wściekła/y:i nie daje dziecku szansy ulozenia,a mnie to wkurza strasznie:angry:tym razem powiedzialm ze ma sie nie tykac dziecka klockow:-D

reklama
hej:happy:
My juz po spotkanku:tak: Duzo nas nie bylo -niestety,:-( ale jak zawsze milo bylo:happy:
SYLWIA,AGAAM,AMPAR-dzieki bardzo za przybycie pomimo utrudnien:tak::-)
JSTYSIAK-szkoda ze niedotarlyscie:-(..ale ja dzis duzo mowilam o Tobie:-pwiec Cie pewnie uszy piekly:-p:-p:-p:-D:-D:-D
MONIA-cudna mala:happy2:moja sie budzila co 2 h na jedzenie do kilu miesiecy ,a raz to sie do ter budzi:tak::-(
DORIS-dobrze ze lekarz cokolwiek zaradzil na to ucho:tak: STO LAT dla KUBUSIA-bo jutro moge zapomniec,ja sklerotyczka jestem:tak::-D
Co do prezentow ,ta calkowita racja..albo rybki..albo jak to sie mowi:-p:tak:
Moja mala jesz tak nie kuma ,ale za to A wymyslil zeby kupic jej na gwiazdke samochod zdalnie sterowany,taki dla niej zeby w nim jezdzila:tak: Drogi prezent ,wiec ja mowie na mikolaja skromniutko wobec tego:tak: No bo nie mozna miec wszystkiego:tak:;-)
AGAAM-zapomnialam na smierc spytac o windowsa:szok: ale pewno nie wzielas;-);-):no:
KASIA-i jak tam chlopaki??cos lepiej u Was..mam nadzieje:happy:
Ja juz tez bym choinke ubrala:tak:
czekam tylko kiedy zywe sie pojawia lada dzien i wysylam A po nia i ubieramy:tak::happy:
Ide sie brac za obiadek,papappapapa

Do góry