reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ale masakra normalnie jakas na dworze:-D
mnie juz korci zeby choinke ubrac,nie wiem czy to normalne:-D:confused::baffled:
graziul-znalazlam:-):-)takze jak jutro dotre to dowioze,a jak nie to nie:-D:-D
agaam-dzieki wielkie za oferte,ale juz mi kuzynka kupi,bo najpierw przyleci kuzynka 16,a pozniej mama dopiero 29 stycznia bo wczesniej nie moze:-(no ale chociaz wesolo bedzie:-D
ragazza-no szkoda,ja juz sama nie moge sie zdecydowac czy kupic pojedynczy czy od razu podwojny,bo jak mama bedzie to damy rede z pojedynczymi,a pozniej jak w kwietniu odjedzie to ja sama nawet sie do miasta nie wybiore,bo Pawelek jeszcze na dlugie drogi na nozkach nie bardzo,zreszta jak mialbym chodzic po sklepie,ogladac cos i jeszcze za nim biegac to predzej bym nerwicy dostala:-Dtakze ja wciaz mysle jaki kupic:-D:-D
a wy kiedy ubieracie choinki???ja tymczasem ide sprawdzic czy lampki nasze dzialaja:-D

reklama
zaneta - mnie tez korci zeby juz choinke ubrac ale zaciskam zeby i czekam jeszcze z tydzien :-D:-D ,a ozdoby juz porobilam i rozwiesilam :happy:
Zakupy takze juz zrobilam przez internet bo na taka pogode ja sie nie pisze na dluzsze wycieczki .Wczoraj znowu mialam przyplyw energii i nie czekajac na G sama odsniezylam drozke do domu ,a dzis ledwo palcem moge ruszyc :sorry:, myslalam ze jeszcze ulepimy balwana ,ale nic z tego .
tynia - my sie zawsze zaopatrujemy w zimowe ciuchy w pl i sie zimy nie boimy :-)

Jestem wkurzona na maksa - wlasnie dostalam smsa z Asdy ze moje zakupy nie zostana dostarczone z powodu opadow sniegu!!!! Ja pierdziule! Dodam,ze do Asdy mam 1 mile. Dobrze, ze mam jakis chleb w zamrazarce i jakis ryz i makaron w zapasniku to do jutra wytrzymam a potem to nie wiem. Najgorsze, ze K w pracy auto zostawil i na piechote przyszedl. Mam dosc.

Zaneta - nawet sie nie zastanawiaj tylko kupuj wozek podwojny, bo faktycznie sie nie ruszysz.

Renuska - a Twoje zakupy dotarly?

Dobra spadam sie grzac przy herbatce malinowej. pa

Wiecie co...tak jak jest przepieknie na dorze tak samo uciazliwie:szok::wściekła/y:
RAGAAZA-to mnie troche zdolowalas:-(bo wlasnie mialam sie Was pytac czy dostalyscie zakupy ,bo zamierzalam zamawiac jutro:tak:
Dzis A skoczyl na dol do Pakola i jakies drobiazgi zakupil ,ale co dalej:crazy::confused:
A oni trabili o srogiej zimie od okolo miesiaca ..i jak zwykle ich zaskoczyla:angry::angry::angry:
Najgorsze to ze moj chyba vanem nie da rady jechac do pracy,bo mowil ze zadne kompletnie auta nie podjezdzaja tu u nas na gorke:angry: Bedzie musial tt wziasc ,ona naszczescie daje rade bez problemu bo naped na 4turbo,ale znow strach zeby gdzies nie dupnac:szok::crazy:bo znajomy dzwonil i mowi ze dzis w jednej tyl okolicy bylo 11 stluczek i to wsz pakole zawinili:baffled::angry::wściekła/y:ojojoj ..i jak tu nie narzekac:confused:;-):szok::-D
Takze ja raczej mimo mojego smutku,spodziewam sie raczej malej frekfencji jutro:-:)-(
Jakby co,jesli jednak komus by sie udalo dotrzec to wrota open from11;-);-):-D:-D

witam ponownie,moj A dzisiaj jechal z pracy 3 godziny prawie!!!!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:i musial zostawic auto na Great Horton bo nie dalo rado do nas dojechac!!!takze Graziul ja chyba jutro nie dotre:-(na szczescie mamy jedzenie w lodowce:-D:-Di pare jakblek i bananow:-D:-D:-Di A mowi,ze ma byc jeszcze zimno i snieg padac:szok::szok::szok:

Witam Was kobiety

U nas troche newsów. Mielnka na antybiotyku od poniedziału- penicyline dostała i już się przestała dusić i gardełko nie boli. Gorączka ustąpiła we wtorek. Mój P wczoraj zrobił wieczorem zakupy w morrisonie bo dzisiaj to byśmy sofy obgryzali. Za to P od wczoraj chory prawie 40stopni gorączki. Ola w szkole dzisiaj do 13 i trzeba ja było odebrać. Ciekawe jak jutro za to zaplanowałam z Olą zrobienie bałwana ale lipa śnieg za suchy musimy poczekać. Zabrałyśmy sanki i poszłyśmy na górki zjeżdżać i superowo było Oli krzyki to pół okolicy słyszało radocha taka ale i tak byłyśmy niedługo bo boje się żeby nie zachorowała. Przyszłyśmy mokre od spodni po majki wszystko mokre ale najważniejsze zabawa superowa. Obiecałam Oli że jak P jutro będzie w domu znowu pójdziemy.
Mój brat Ł wracał z pracy z BD4 na piechote do nas prawie trzy godziny. Teraz umiera pełno zakwasów. Nic nie jechało do nas ani autobus ani taxi. Totalna porażka. A w dodatku P chory tak to po niego by skoczył.
Dzisiaj odśnieżałam trzy razy chodnik i żadnych efektów nie ma. Za to umyłam okna i świat widać! Ja nie wiem jak ja to robiłam że co tydzień okna myłam jak Milenka i Ola w domu były ze mną cały czas a teraz jakiś totalny nieład. Dobra wykąpana już jestem idę prasować wełna twórcza mi wróciła. Papa miłego spotkanka oby kobietki dojechały:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc:-)
Ale nas zasypalo:szok:a to dopiero poczatek grudnia:baffled:Oj chyba czeka nas dlugaaaaaaaa zima:baffled:
Moje dzieci poszly dzisiaj pozniej do szkoly na 9.30 ,ale zaraz juz dostalam smsa zeby odebrac o 12.30:-D:-D
Ciekawe jak jutro bedzie:confused:

GRAZIUL-przepraszam Cie,ale mnie jutro nie bedzie:no:ide z Davidem do lekarza,bo strasznie kaszle i ma ciagle goraczke ,juz nie powiem od kiedy....:angry:I chce sprawdzic czy to moze nie jest zapalenie oskrzeli:confused:

REGAZZA-to zakupy sie nie udaly:-(

AGAAM-widzialm Ciebie dzisiaj w Wyku,jakA zdyszana bylas pchajac wozek:-D:-D

RENUSKA-Ty jestes udana:-Dusmialam sie z tego odsniezania:-D

M02...-mnie tez czesto zadziwia niektorych Pakistanow tok myslenia:confused:

ROKSANNA-i co dojechalas autobusem ?

Ja tez dzisiaj stalam z strasznych korkach :crazy:tragedia:angry:

Hej;-)

Bardzo się dzisiaj rozpisalyście:tak:

Graziul ja nie obiecuję na 100% ale chyba będę u Ciebie jutro. Mam zimówki już założone więc chyba nigdzie się nie zakopię. Obadamy sytuację jutro.

Agaam jakby co to zabiorę Cię, tylko będziesz miała ciasno:baffled:

Hej babeczki
Sylwia na pocieszenie ja tez mam zimówki i powiem Ci ze z shipley do domku jechałm dzisiaj 2,5 godz. gdzie mam 1 mile:wściekła/y:Bo chciałm zamówić zakupy i tak jak reszcie odpisali niedamy rady.Wiec madra stycha wpadła na pomysł ze sobie sama pojedzie:angry:
Graziulka A ja dalej nie wiem czy jutro u Ciebie zagoszcze:-(
Ragzaa A ty gdzie dokładnie mieszkasz????(Sorki ale jezeli juz pisałaś to nie zakodowałm:-()
Emilka Juz jedną osobe znasz:-D:-D:-D:-D
A mi ma siostrunia przylecięć w piątek i z tego co patrzyłam Wrocław odwołał dzisiaj loty do uk buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...............Jak nic bedzie dzisiaj paciorek
kurna pózniej dokończe beksa brzeczy

reklama
Jstysiak byłam dzisiaj w mieście i wiem co się dzieje:tak: Sama utknęłam w niezłym korku. Jeszcze zobaczę jutro.
Ale i tak muszę wkońcu pojechac na foster sq a do Graziulki to rzut beretem;-)

Do góry