reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ja dzisiaj umieram po wczorajszej imprezce. Weekend byl super:tak: Szymon nawet za nami nie tesknil , spal slicznie z babcia a my wrocilismy dzisiaj o 12:tak:

Dziewczyny- przepisy na zeberka brzmia wysmienicie:-p:-p:-p:-p:-p Szkoda ze dzisiaj nie mam sily zeby je zrobic- slina mi kapie:tak:

Napisze wiecej jutro bo ledwo widze literki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Czesc Wszystkim:-)

U nas dzien zaczal sie bardzo wczesnie jak na nasze zwyczaje:-p Bo mialysmy zaplanowany dzien ale w oststniej chwili wszystko sie rozsypalo:-p
I takim to oto sposobem bedziemy sie nudzic caly dzien bo i pogoda nie jest zbyt ladna poki co:crazy:

Ampar fajnie ze weekend sie udal:tak:
Doris ja niestety nie pomoge nie mam pojecia gdzie mozna wynajac taki namiot:no: Dobrze ze z Davidkiem juz lepiej:tak:
Asianka wszystkiego naj naj z okazji rocznicy wielu wspolnie spedzonych lat zycze:tak::tak:
Graziul ja sie nie gniewam ale ciekawe czy reszta dziewczyn sie nie pogniewa:-p:-D
Ragazza przepis wygla smakowicie w tym tyg jade po miesko wiec kupie tez zeberka i chyba sie skusze:tak:

Ahaaa a co sie dzieje z mojadzidzia Natalka mamatrojeczki nefretete?? odzywac sie dziewczyny:tak:

Dobra uciekam kawke sobie zrobic Paaaaa

Cześć wszystkim.:-)

Jejku mogłoby się już wypogodzić.... No al na razie nie pada więc skorzystam i zabiorę małą na spacer.

U nas wszystko ok. Sara ciągle mnie zaskakuje. W zeszłym tygodniu przewróciła się z brzuszka na plecy, a miała wtedy 6 tygodni. :szok:
Najśmieszniejsze jest jak usilnie próbuje z nami rozmawiać, ale jeszcze nie bardzo wie jak hihi. Robi wtedy śmieszne minki i wydaje dziwne dźwięki:):-D

Monika - ja mieszkam na bd5 więc nie pomogę.:no:

Agaam - dziewczyny chyba nie mają weny do pisania, zresztą tak jak i ja.

Doris - ja też pojęcia nie mam.

Ampar - fajnie,że się weekend udał, ja niestety mam rodzinkę za granicą, więc małej nikt nie popilnuje chyba, że tu przyjadą.

No nic lecę na ten spacer póki nie pada.:happy:

czesc kobietki:cool:
Ja padam dzis,wyskoczylo nam troche spraw do zalatwienia i zmeczylo mnie to wszystko:tak:;-)
Mam pytanko-CZY KTORAS Z WAS POSIADA PLYTKE Z WINDOWSEM?????

CHODZI MI O TEGO ZWYKLEGO:tak:BARDZO POTRZEBUJE,BEDE WDZIECZNA:happy:
potrzebujemy zeby zainstalowac malej w laptopie(zeby mogla sobie bajki ogladac u siebie a nam dala spokoj:tak::-D) a my mamy ale viste lub siodemke ,a to odpada:no:

zmykam,milej nocki,papappapapa

Graziul ja nie pomogę niestety. Natalka będzie miała swojego lapka to niedługo nowy wątek na BB założy "dzieci z Bradford":-D

Monia dzisiaj całkiem przyjemna pogoda była. Koleżanka powiedziala mi, że w czwartek ma śnieg padać:szok:

Idę dalej szukać pralki:sorry:

Hej Babeczki :-)
Ale tu cichutko oj nie ladnie nie ladnie poprawiac sie dziewczyny szybko:tak:
My siedzimy w domku i sie nudzimy dobrze ze dzis chociaz play grupa jest to jakas rozrywka dla niuni no i dla mamusi:-D

Graziul
calkiem mozliwe ze ja mam takiego windowsa (tzn moj maz:-D) jak bedzie mial przerwe to zadzwonie do niego i spytam sie no i dam Ci znac na 100%:tak:
Sylwiam i co wybralas juz jakas pralke??
monika89 ja niestety zupelnie nie orientuje sie w tamtych terenach wiec nie pomoge:no:
Monia zdolniaszka z Twojej Sary:tak: poczekaj jeszcze troche to Mala zagada Cie i nawet nie da ci do slowa dojsc:-D Tak jak moja czasami:-D:-D

No i to by bylo na tyle wszystkim odpisalam w takim krotkim poscie:-p Odzywac sie dziewczyny bo nie ma prawie do kogo pisac!!:tak: A ja uciekam jakies sniadanko zjesc Papa

czesc wszyskim ale pustki
graziul ja znalazlam płytke i pisze windows xp wiec chyba to to ;-):-D:-D:-Da snieg ma padac dzis w nocy brrrrrrr
sylwia czyzby pralka ci sie popsuła ze patrzysz za druga:confused::confused::confused::confused:
ale mróz kobietki ubieramy sie jak na zime od dzisiaj choc ja to robie juz od dawna :-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
hello:-)
Ja wpadlam sie tylko przywitac z ranca ,bo najpierw musze sniadanko zrobic i chalupke do ladu doprowadzic:tak: a potem czas na przyjemnosci bedzie...czyli na BB miedzy innymi:-D
SYLWIA-Ojjj..Bron Boze-bo jesz sie uzalezni tak jak mamusia:szok::-D:-D:-D;-) Zdecydowalismy z A ze damy jej starego laptopa,bo wieczorem to koszmar z bajkami....zawsze musze jej ustepowac na moim bo ona najbardziej bajki z neta lubi ogladac;-)
AGAAM-to czekam na wesci o XP:happy2:
TYNIA I WIKI-super ze masz,a moglabys pozyczyc jakby cos:confused::confused: Tylko ze od Agaam byloby latwiej chyba mi odebrac...no nic zobaczymy ,jeszcze moze ktos blizej bedzie mial;-):-p:happy2:
Dziekuje WAm dziewczynki
Co do opadow sniegu..to jak najbardziej prawdopodobne:tak: bo takie wlasnie powietrze mrozne jest ..jakby zaraz mialo sypnac puchem:szok::szok:
no nic zmykam do obowiazkow,pa

Do góry