reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
roksana witaj z powrotem
ja wlasnie wrocilam od lekarza z wiki i jej nozki sa w porzadku juz takze super wiadomosc dzis rowniez zlozylam aplikacje do szkoly dla Wiki takze wszystko zalatwione jaknarazie spokoj na jakis czas

hello z rańca

U nas cisza i spokój Milenka właśnie ogląda Teletubisie i zadowolona próbuje wymusić od wujka jajko niespodzianke:) Masakracja jakaś. Ola w szkole zadowolona bo dzisiaj bez mundurka do szkoły poszła. A tak to nic.
ZNowu nie wyspana jestem moze dzisiaj uda mi sie położyć przed 22.
Jezu musze wymyslic cos na obiad i zero pomysłu jak ja nie lubie gotować. Dobra ponarzekałam ide pogladac z dzieckiem Teletubisie:))

Cześć dziewczynki.

Kurczę o co tu chodzi napisałam ogromnego posta i zniknął.....

U mnie wszystko po staremu.Sara rośnie waży już 5300. Jest cudowna w nocy śpi po 6 godzin czasem więcej. W dzień za to jest niezwykle towarzyska i zaczepia wszystkich.

Agnieszka uk - dzięki za ubranka są bardzo ładne

Roksana - witaj z powrotem

No nic uciekam, bo trzeba szkraba wykąpać

Czesc:-)
Mnie troche nie bylo,nie mialam internetu:angry:ale nudy byly w domu:-D:-D
U nas szpital w domu straszny:-(najpierw Ja ,potem Kuba ,J i David:-(
Ale Ja i David najgorzej przeszlismy,w sumie David jeszcze jest chory:sorry2:i chyba ma zainfekowane gardlo:shocked2:bo placze ze go gardlo boli,jesc nic nie moze no i ma temperature:-(a na zlosc weekned sie zaczal:-(
Oj straszne sie go wzielo,gile ma takie brzydkie zolte :shocked2:nie poszedl wczoraj i dzisiaj do przedszkola:no:

ROKSANNA-Witaj Droga kolezanko:tak:tak ostatnio o Tobie myslam i nawet przeszlo mi przez mysl ze sobie Nas juz odpuscilas:-(bo jednak wykrysza sie towarzysto:-(a szkoda

TYNIA I WIKI- a czemu zlozylas papiery do szkoly dla Wiki?zmieniasz jej ?

RAGAZZA-no to maz sie postaral:tak:fajnie:-)

ZANETA-fajnie ze twoj pomyslam tez o Tobie z tym prezentem:-D;-)

GRAZIUL-tak pewnie korzystaj,bo potem dojdzie Eryczek a potem Natalki szkola i nie bedzie spania:-Dja to jak Kuba ma ferie to sie ciesze razem z Nim :-D:-Di dla mnie wtedy tez sa ferie:-D:-Dod nauki i wstwania:-D

M02...-ja robie czesto zeberka w tym woreczku winiary:tak:a Ty jak robisz w tej kapuscie??

jakos cichutko tu ostatnio...teraz weekend wiec pewnie wogole nikogo nie bedzie
my kupilismy bilety mojemu tacie i w piatek bedzie juz u nas szkoda tylko ze przyjedzie tylko na weekend ale nie widzielismy sie prawie rok wiec dobre i to. Ł zrobil mi prezent i kupil mi plaszcz na ebayu,moze niedokonca taki jaki chcialam ale i tak sie ciesze bo z wlasnej inicjatywy to zrobil wiec nie wybrzydzam.
doris78zeberka dzien wczesniej sypie przyprawami ,pokrojonym czosnkiem i zalewam olejem. nastepnego dnia kroje 2 duze cebule i glowke czosnku,podsmazam.zeberka osobno tez wkladam na patelnie zeby sie zrumienily,jak juz sa miekkie to do duzego garnka warstwowo kiszona kapusta,zeberka,cebula z czosnkiem i znowu kapusta .podlewam woda i dusze z 2 godzinki.
moja rodzinka to lubi nawet mala wcina az jej sie uszy trzesa.

Witam sobotnio:happy2:
ja przez ostatnie kilka dni czulam sie bardzo dziwnie:confused::baffled:
W dodatku mialam te skorcze i twardy brzuch...przyznam szczerze ze sie troche wydygalismy..:szok: na wszelki W spakowalam sowbie juz torbe i przygotowalam pare najmniejszych ciuszkow:tak:
Ale mam gleboka nadzieje ze bedzie to zbyteczne az do stycznia:tak::tak:
Pomimo soboty ,nie pospalam,mala nam zrobila pobudke przed 7:angry:
DORIS-to niezle Was wszystkich rozlozylo:szok: zdrowka zycze:tak: Co do spania ..to i tak mi sie to nawet teraz sporadycznie zdarzy,ze pospie troche dluzej:-(bo mala nie daje zazwyczaj:tak:
M0205...i co zalatwilas cos w sprawie Twojego scanu?? Ale fajnie ze tato Twoj przyjezdza...choc faktycznie wekend szybko zleci:-:)-( A przepis na zeberka bardzo smakowicie sie zapowiada:tak:Musze wyprobowac:happy2: A gdzie kupujecie zeberka ,takie na wage ,surowe:confused:
Jejku ,kobietki ,wiecie ze juz niedlugo i swieta:happy2::happy2::happy2: Ach uwielbiam ten caly nastroj,przygotowania i zapachy:happy2:
Milej soboty zycze wszystkim,do spisania

graziulko nie chce cie straszyc ale to moga byc tak zwane przed bole ,moze powinnas isc z tym do lekarza bo to nigdy nie wiadomo co tam ten maly krasnalek wyrabia.z tego co piszesz to masz podobne objawy jak moja szwagierka,ona mieszka w niemczech i tam lekarka jej powiedziala ze jesli masz twardy brzuch i czujesz skurcze to sa przedbole i ona do konca ciazy musiala brac tabletki.:baffled: ja na razie nic nie dzialalam z tym skanem bo teraz moj tata bedzie a potem mama na dwa tygodnie do siostry przyjezdza wiec chce sie nimi tez troche nacieszyc.w styczniu mam kolejny skan a potem jeszcze jeden w lutym normalnie w szpitalu wiec chyba jakos wytrzymam w tej niepewnosci.:tak:
zeberka kupuje surowe paczkowane w asdzie ,za 3 funciaki mam porcje dla nas 3 na dwa dni.

reklama
czesc kobietki ja tak przelotem bo za obiadek musze sie wziasc bo dopiero ze szkoly wrocilismy
\doris papiery dlatego skladalam bo wiki od wrzesnia idzie do reception i wypelnialam aplikacje bo trzeba bylo
graziul te bole jakos sie nazywaja teraz na szybkiego ci nie powiem ale to sa takie przepowiadajace wiec nie czas jeszcze

Do góry