reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Ja dzisiaj umieram po wczorajszej imprezce. Weekend byl super:tak: Szymon nawet za nami nie tesknil , spal slicznie z babcia a my wrocilismy dzisiaj o 12:tak:

Dziewczyny- przepisy na zeberka brzmia wysmienicie:-p:-p:-p:-p:-p Szkoda ze dzisiaj nie mam sily zeby je zrobic- slina mi kapie:tak:

Napisze wiecej jutro bo ledwo widze literki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Czesc Wszystkim:-)

U nas dzien zaczal sie bardzo wczesnie jak na nasze zwyczaje:-p Bo mialysmy zaplanowany dzien ale w oststniej chwili wszystko sie rozsypalo:-p
I takim to oto sposobem bedziemy sie nudzic caly dzien bo i pogoda nie jest zbyt ladna poki co:crazy:

Ampar fajnie ze weekend sie udal:tak:
Doris ja niestety nie pomoge nie mam pojecia gdzie mozna wynajac taki namiot:no: Dobrze ze z Davidkiem juz lepiej:tak:
Asianka wszystkiego naj naj z okazji rocznicy wielu wspolnie spedzonych lat zycze:tak::tak:
Graziul ja sie nie gniewam ale ciekawe czy reszta dziewczyn sie nie pogniewa:-p:-D
Ragazza przepis wygla smakowicie w tym tyg jade po miesko wiec kupie tez zeberka i chyba sie skusze:tak:

Ahaaa a co sie dzieje z mojadzidzia Natalka mamatrojeczki nefretete?? odzywac sie dziewczyny:tak:

Dobra uciekam kawke sobie zrobic Paaaaa

Cześć wszystkim.:-)

Jejku mogłoby się już wypogodzić.... No al na razie nie pada więc skorzystam i zabiorę małą na spacer.

U nas wszystko ok. Sara ciągle mnie zaskakuje. W zeszłym tygodniu przewróciła się z brzuszka na plecy, a miała wtedy 6 tygodni. :szok:
Najśmieszniejsze jest jak usilnie próbuje z nami rozmawiać, ale jeszcze nie bardzo wie jak hihi. Robi wtedy śmieszne minki i wydaje dziwne dźwięki:):-D

Monika - ja mieszkam na bd5 więc nie pomogę.:no:

Agaam - dziewczyny chyba nie mają weny do pisania, zresztą tak jak i ja.

Doris - ja też pojęcia nie mam.

Ampar - fajnie,że się weekend udał, ja niestety mam rodzinkę za granicą, więc małej nikt nie popilnuje chyba, że tu przyjadą.

No nic lecę na ten spacer póki nie pada.:happy:

czesc kobietki:cool:
Ja padam dzis,wyskoczylo nam troche spraw do zalatwienia i zmeczylo mnie to wszystko:tak:;-)
Mam pytanko-CZY KTORAS Z WAS POSIADA PLYTKE Z WINDOWSEM?????

CHODZI MI O TEGO ZWYKLEGO:tak:BARDZO POTRZEBUJE,BEDE WDZIECZNA:happy:
potrzebujemy zeby zainstalowac malej w laptopie(zeby mogla sobie bajki ogladac u siebie a nam dala spokoj:tak::-D) a my mamy ale viste lub siodemke ,a to odpada:no:

zmykam,milej nocki,papappapapa

Graziul ja nie pomogę niestety. Natalka będzie miała swojego lapka to niedługo nowy wątek na BB założy "dzieci z Bradford":-D

Monia dzisiaj całkiem przyjemna pogoda była. Koleżanka powiedziala mi, że w czwartek ma śnieg padać:szok:

Idę dalej szukać pralki:sorry:

Hej Babeczki :-)
Ale tu cichutko oj nie ladnie nie ladnie poprawiac sie dziewczyny szybko:tak:
My siedzimy w domku i sie nudzimy dobrze ze dzis chociaz play grupa jest to jakas rozrywka dla niuni no i dla mamusi:-D

Graziul
calkiem mozliwe ze ja mam takiego windowsa (tzn moj maz:-D) jak bedzie mial przerwe to zadzwonie do niego i spytam sie no i dam Ci znac na 100%:tak:
Sylwiam i co wybralas juz jakas pralke??
monika89 ja niestety zupelnie nie orientuje sie w tamtych terenach wiec nie pomoge:no:
Monia zdolniaszka z Twojej Sary:tak: poczekaj jeszcze troche to Mala zagada Cie i nawet nie da ci do slowa dojsc:-D Tak jak moja czasami:-D:-D

No i to by bylo na tyle wszystkim odpisalam w takim krotkim poscie:-p Odzywac sie dziewczyny bo nie ma prawie do kogo pisac!!:tak: A ja uciekam jakies sniadanko zjesc Papa

czesc wszyskim ale pustki
graziul ja znalazlam płytke i pisze windows xp wiec chyba to to ;-):-D:-D:-Da snieg ma padac dzis w nocy brrrrrrr
sylwia czyzby pralka ci sie popsuła ze patrzysz za druga:confused::confused::confused::confused:
ale mróz kobietki ubieramy sie jak na zime od dzisiaj choc ja to robie juz od dawna :-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
hello:-)
Ja wpadlam sie tylko przywitac z ranca ,bo najpierw musze sniadanko zrobic i chalupke do ladu doprowadzic:tak: a potem czas na przyjemnosci bedzie...czyli na BB miedzy innymi:-D
SYLWIA-Ojjj..Bron Boze-bo jesz sie uzalezni tak jak mamusia:szok::-D:-D:-D;-) Zdecydowalismy z A ze damy jej starego laptopa,bo wieczorem to koszmar z bajkami....zawsze musze jej ustepowac na moim bo ona najbardziej bajki z neta lubi ogladac;-)
AGAAM-to czekam na wesci o XP:happy2:
TYNIA I WIKI-super ze masz,a moglabys pozyczyc jakby cos:confused::confused: Tylko ze od Agaam byloby latwiej chyba mi odebrac...no nic zobaczymy ,jeszcze moze ktos blizej bedzie mial;-):-p:happy2:
Dziekuje WAm dziewczynki
Co do opadow sniegu..to jak najbardziej prawdopodobne:tak: bo takie wlasnie powietrze mrozne jest ..jakby zaraz mialo sypnac puchem:szok::szok:
no nic zmykam do obowiazkow,pa

Do góry