reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Na wstępie chciałam złożyć życzonka wszystkim obchodzącym urodzinki ostatnio dzieciakom. Doris ostatnio chciałam Cie na Facebooku złapać ale mi uciekłaś i nie wiem czy te życzenia dla Dawidka dostałaś.
Graziul wielkie gratki

A u mnie co? Ano Mati zaczęła przedszkole wreszcie dziś. Właśnie Doris i Tynia jak wasze dzieci pierwsze dni? Przyjechał dziadek, tzn tata Łukasza tzn teść :), teraz Wy możecie pozazdrościć mnie, bo ja zawsze Wam zazdrościłam odwiedzin z rodzinki.
createdbylove ja nie mam pojęcia, ale wydaje mi się że jak nabajerujesz dobrze GP to dostaniesz skierowanie.

reklama
czesc kobietki a mnie zlapal katar nie wiecie co bym mogla sobie wziasc czy najlepiej to isc do lekarza kaszel tez mam troche
roksanna wiki bardzo zadowolona wyszykowala sie wczoraj bardzo wczesnie i nie mogla sie doczekac kiedy juz pojdzie a Doris Dawidek to idzie chyba 14tego

hej mamuśki :-)

u nas nic ciekawego zapiasałam sie do collegu bede chodziła 3 razy w tyg po 2,5 godz w pon zaczynam :tak:

tynia wiem ze tych lekow typowo na przezienie typu gripex i te inne nie mozna ale chyba paracetamol mozna i pij sobie moze herbatke z miodem i cytrynka ;-)

doris spoznione zyczenie dla Dawidka :-) wszystkiego co najlepsze i duzo usmiechu na buzce :tak:

roksanna to masz wesoło w domku dziedek pewnie rozpieszcza Mati :tak:

createdbylove w manchersterze jest chyba tylko polski ginekolog :tak: ale ja chodze normalnie do gp do ginekologa i nie narzekam ;-)

ampar zdrówka:tak:

grazul gratuluje synka :-) ale wam sie udało ;-)

no i to na tyle bo Claduia własnie sie budziła spała całe 16 min :sorry2:

tynia -ja wlasnie wyszlam z przeziebienia :tak:,nie stosowalam zadnych lekow tylko tantum verde (mozna w ciazy),nawet woda morska nie pomogla na zatkany nos :-(ale jakos przezylam :laugh2:.Zdrowka wiec zycze i jeszcze nie zdazylam pogratulowac dzidziusia ,wiec ogromne gratulacje !!
graziul -Tobie tez gratuluje ,macie parke tak jak i my :-):-):-)super!!
doris -ode mnie rowniez spoznione :zawstydzona/y:zyczenia dla Dawidka .

Czesc babki:-)
Ja dzis sie czuje jakos gorzej:-(tzn,cos mnie od rana w boku kluje i czuje poprostu dyskomfort,mialam isc na miasto ale przelozylam to na jutro

Serdecznie dziekujemy za gratki:happy::happy: Oczywiscie cieszymy sie ,ale nam bylo to zupelnie obojetne co bedzie ,najwazniejsze ze jest zdrowe:happy::happy:
Kurcze zazdroszcze wszystkim mamom przedszkolakow :-p My jesz musimy czekac az do stycz 2012! Narazie tylko tyle co ja z nia pojde;-):tak:
NATALKA-a jak tam Twoja druga gwiazdka sie chowa:-D:-D:-D?????;-);-)
TYNIA I WIKI-paracetamol mozesz wziasc ,oczywiscie umiarkowanie:tak:ja bralam jak zab mnie bolala albo krzyz z Nati jak bylam,bo juz nie dawalam rady:tak:
CREATEDBYLOVE-Witaj,raczej nic innego nie doradze niz dziewczyny,poniewaz zawsze chodze w pL,albo tu od Gp i jest oki:tak:powodzenia zycze:happy:
AMPAR-No,no juz sie nie moge doczekac ..co to za zmiane masz na glowce??;-);-)
RENUSKA-a co z Twoja cysta??wchlania sie?
ROKSANNA-nooo jak fajny tesciu...to zazdroszcze:tak::tak::tak:;-):-D:-D:-D
acha AMPAR-bo pisalas ze jestes bez pL tv przez 2 miechy,ja nie mam anteny,bo jest problem z zamontowaniem na budynku,caly czas korzystam z inter tv.super sprawa ,polecam,normalnie tak jak pakiet z polsatu cyfrowego ,£ 13 mies.mam specjala przelaczke do laptopa i podlaczam do tv,wiec obraz duzy i wsz normalnie jak w tv:tak::tak: na poczatek masz 3 dni za darmo na probe;-)Polecam :tak::happy:

hej babeczki
ja dzis bez humoru i sil do zycia, siedze w pizamie i nie zalezy mi dzis, aby sie przeprac w normalne ciuszki:zawstydzona/y:
doris-100 lat dla Davidka:-) duza buzka od Nikolki
graziul-gratuluje synka:-)

Dzieki kobietki za odpowiedz ja bylam dzis w miescie i malo co brakowalo a bym zwymiotowala i musialam wysiasc przystanek wczesniej i sie przejsc bo bym nie dojechala to samo w droge powrotna wsiadlam ale wysiadlysmy zaraz bo poszlysmy jeszcze do morissona i zaraz z powrotem do autobusu normalnie dzis to sie strasznie czuje nigdy tak nie bylo oby przeszlo szybko a brzuch to mam duzy rosnie jak nie wiem jak teraz mam taki to ciekawe co bedzie pozniej:-p:-p;-);-);-);-)

reklama
Hejak mamuski!
Ja od poczatku tygodnia codziennie odwiedzam przychodnie,na szczescie dzisiaj ostatni dzien-mam wizyte u mw
zanetabd7 :-( ja mam scan o 13 tyle ze w szpitalu w Dewsbury-nie mieszkam juz w Bradford,S i Dusia beda ze mna,oboje nie mozemy sie doczekac zeby dowiedziec sie plec dzidzi A twoj malzonek i tak pewnie sie domysli po kolorze ubranek ktore bedziesz kupowala dla dzidzi :rolleyes:
graziulxxx gratki z okazji ptaszeczka,to teraz mozesz juz wyprzedaawac ciuszki po Natce :-D:-D masz racje-najwazniejsze zeby bylo zdrowe :tak:
tynia i wiki zdroweczka dla ciebie-ja do tej pory sporadycznie borykam sie z nudnosciami,dzisiaj mnie dopadly-na szczescie przed sniadaniem :laugh2:
uciekam obiadek szykowac i zaraz na wizyte

Do góry