reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Na wstępie chciałam złożyć życzonka wszystkim obchodzącym urodzinki ostatnio dzieciakom. Doris ostatnio chciałam Cie na Facebooku złapać ale mi uciekłaś i nie wiem czy te życzenia dla Dawidka dostałaś.
Graziul wielkie gratki

A u mnie co? Ano Mati zaczęła przedszkole wreszcie dziś. Właśnie Doris i Tynia jak wasze dzieci pierwsze dni? Przyjechał dziadek, tzn tata Łukasza tzn teść :), teraz Wy możecie pozazdrościć mnie, bo ja zawsze Wam zazdrościłam odwiedzin z rodzinki.
createdbylove ja nie mam pojęcia, ale wydaje mi się że jak nabajerujesz dobrze GP to dostaniesz skierowanie.

reklama
czesc kobietki a mnie zlapal katar nie wiecie co bym mogla sobie wziasc czy najlepiej to isc do lekarza kaszel tez mam troche
roksanna wiki bardzo zadowolona wyszykowala sie wczoraj bardzo wczesnie i nie mogla sie doczekac kiedy juz pojdzie a Doris Dawidek to idzie chyba 14tego

hej mamuśki :-)

u nas nic ciekawego zapiasałam sie do collegu bede chodziła 3 razy w tyg po 2,5 godz w pon zaczynam :tak:

tynia wiem ze tych lekow typowo na przezienie typu gripex i te inne nie mozna ale chyba paracetamol mozna i pij sobie moze herbatke z miodem i cytrynka ;-)

doris spoznione zyczenie dla Dawidka :-) wszystkiego co najlepsze i duzo usmiechu na buzce :tak:

roksanna to masz wesoło w domku dziedek pewnie rozpieszcza Mati :tak:

createdbylove w manchersterze jest chyba tylko polski ginekolog :tak: ale ja chodze normalnie do gp do ginekologa i nie narzekam ;-)

ampar zdrówka:tak:

grazul gratuluje synka :-) ale wam sie udało ;-)

no i to na tyle bo Claduia własnie sie budziła spała całe 16 min :sorry2:

tynia -ja wlasnie wyszlam z przeziebienia :tak:,nie stosowalam zadnych lekow tylko tantum verde (mozna w ciazy),nawet woda morska nie pomogla na zatkany nos :-(ale jakos przezylam :laugh2:.Zdrowka wiec zycze i jeszcze nie zdazylam pogratulowac dzidziusia ,wiec ogromne gratulacje !!
graziul -Tobie tez gratuluje ,macie parke tak jak i my :-):-):-)super!!
doris -ode mnie rowniez spoznione :zawstydzona/y:zyczenia dla Dawidka .

Czesc babki:-)
Ja dzis sie czuje jakos gorzej:-(tzn,cos mnie od rana w boku kluje i czuje poprostu dyskomfort,mialam isc na miasto ale przelozylam to na jutro

Serdecznie dziekujemy za gratki:happy::happy: Oczywiscie cieszymy sie ,ale nam bylo to zupelnie obojetne co bedzie ,najwazniejsze ze jest zdrowe:happy::happy:
Kurcze zazdroszcze wszystkim mamom przedszkolakow :-p My jesz musimy czekac az do stycz 2012! Narazie tylko tyle co ja z nia pojde;-):tak:
NATALKA-a jak tam Twoja druga gwiazdka sie chowa:-D:-D:-D?????;-);-)
TYNIA I WIKI-paracetamol mozesz wziasc ,oczywiscie umiarkowanie:tak:ja bralam jak zab mnie bolala albo krzyz z Nati jak bylam,bo juz nie dawalam rady:tak:
CREATEDBYLOVE-Witaj,raczej nic innego nie doradze niz dziewczyny,poniewaz zawsze chodze w pL,albo tu od Gp i jest oki:tak:powodzenia zycze:happy:
AMPAR-No,no juz sie nie moge doczekac ..co to za zmiane masz na glowce??;-);-)
RENUSKA-a co z Twoja cysta??wchlania sie?
ROKSANNA-nooo jak fajny tesciu...to zazdroszcze:tak::tak::tak:;-):-D:-D:-D
acha AMPAR-bo pisalas ze jestes bez pL tv przez 2 miechy,ja nie mam anteny,bo jest problem z zamontowaniem na budynku,caly czas korzystam z inter tv.super sprawa ,polecam,normalnie tak jak pakiet z polsatu cyfrowego ,£ 13 mies.mam specjala przelaczke do laptopa i podlaczam do tv,wiec obraz duzy i wsz normalnie jak w tv:tak::tak: na poczatek masz 3 dni za darmo na probe;-)Polecam :tak::happy:

hej babeczki
ja dzis bez humoru i sil do zycia, siedze w pizamie i nie zalezy mi dzis, aby sie przeprac w normalne ciuszki:zawstydzona/y:
doris-100 lat dla Davidka:-) duza buzka od Nikolki
graziul-gratuluje synka:-)

Dzieki kobietki za odpowiedz ja bylam dzis w miescie i malo co brakowalo a bym zwymiotowala i musialam wysiasc przystanek wczesniej i sie przejsc bo bym nie dojechala to samo w droge powrotna wsiadlam ale wysiadlysmy zaraz bo poszlysmy jeszcze do morissona i zaraz z powrotem do autobusu normalnie dzis to sie strasznie czuje nigdy tak nie bylo oby przeszlo szybko a brzuch to mam duzy rosnie jak nie wiem jak teraz mam taki to ciekawe co bedzie pozniej:-p:-p;-);-);-);-)

reklama
Hejak mamuski!
Ja od poczatku tygodnia codziennie odwiedzam przychodnie,na szczescie dzisiaj ostatni dzien-mam wizyte u mw
zanetabd7 :-( ja mam scan o 13 tyle ze w szpitalu w Dewsbury-nie mieszkam juz w Bradford,S i Dusia beda ze mna,oboje nie mozemy sie doczekac zeby dowiedziec sie plec dzidzi A twoj malzonek i tak pewnie sie domysli po kolorze ubranek ktore bedziesz kupowala dla dzidzi :rolleyes:
graziulxxx gratki z okazji ptaszeczka,to teraz mozesz juz wyprzedaawac ciuszki po Natce :-D:-D masz racje-najwazniejsze zeby bylo zdrowe :tak:
tynia i wiki zdroweczka dla ciebie-ja do tej pory sporadycznie borykam sie z nudnosciami,dzisiaj mnie dopadly-na szczescie przed sniadaniem :laugh2:
uciekam obiadek szykowac i zaraz na wizyte

Do góry