reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No to mozemy sie spotkac przy Chinczyku o 17 tej:tak:

GRAZIUL-Ania pozyczyla mi ksiazke Grocholi ,Zielone drzwi.

NATALKA-ja tez uwazam ze jak nie ma parcia finansowego ,to warto siedziec w domu,jeszcze sie w zyciu napracujesz:-D:tak:ja juz nie pracuje prawie 8 lat:szok:z wyjatkiem 1 roku,gdzie pracowalam 2 dni w tyg:tak:i nie zaluje tego ze siedze w domu,raczej mnie przeraza powrot do pracy,a to sie zbliza nieublagalnie:shocked2::shocked2:
I jak zaczelas czytac ksiazke?kiedy jedziecie do Pl?

ANIA1812-jakos nie moge sobie wyobrazic Adasia w akcjii:-Dcaly czas mam przed oczami ,jak prosil grzecznie o czipsa w parku:-D:-D:-D

kasia8118-ja tez myslalm ze twoj Oli ma zatwardzenie i mialam Ci pisac ze sa takie owoce z sliwka i sa dobre na zatwardzenie:dry:

RENUSKA-to fajnie ze z dzidzia ok.A z ta cysta to sie nie martw ,pewnie sie sama wchlonie:blink:

reklama
ampar sylwia ale wy kochane nawet o moim myslicie czy mu za daleko nie bedzie ;-) patrzymy na mieszkania blisko metro wiec bedzie spoko zreszta z nim pracuja jacys kolesie z bradford wiec podejrzewam ze z nimi sie bedzie zabieral nie bedzie tak zle:tak::tak: ;-)

doris no pewnie masz racje z ta praca ale ja lubie miec jakies zajecie a D mowi to samo ze sie jeszcze napracuje:-D a Ty kiedy chcesz to pracy wrocic ?? ksiazke czytamy razem z D :-D Juz biedak sie załamał bo jest napisane ze czekolady nie moze jesc :-D i mowi ze on tyle czekolady je ze chyba same dziewczynki bedzie mial:-D:-D a do pl jedziemy 24 lipca ale nie che mi sie za bardzo ale musimy bo malej jeszcze nie zarejstrowalismy :zawstydzona/y:

Natalka bo wiesz....jak w tej piosence....wszyscy mężowie nasi są:-D:-D
Tak sobie pomyślałam, że może warto żebyś pobujała się kilka miesięcy do pracy to przynajmniej jak zajdziesz w ciążę to macierzyński dostaniesz:tak:

Ania1812
no ja też pamiętam tą słodką minkę Adaśka jak chciał chipsa:-D:-D A opowiadałaś J że mały podszedł do murzyna i mowił tata:-D:-D:-D

Graziul z Natką wybieracie się na kolację?? Gdzie idziecie wogóle? czy może to niespodzianka??

Kasia8118
dam Ci numer w czwartek ok?? Teraz tel leży na komodzie czyli jakieś 3km ode mnie:-D

Ale jestem zła jak pisałam do was ostatniego posta to w międzyczasie robiłam obiad na jutro i go spaliłam nic z niego nie zostało :no::-(.
ampa3 a o jakim mieszkaniu mowa dla Natalki:confused:?U ciebie w bloku?
sylwia.m oki nie spieszy mi się tak bardzo wytrzymam do czwartku:tak::-D.
A ja czekam na mojego bo w planach dzisiaj wielka akcja:tak:;-):-D.

kasia8118 tak bo ostatnio jak przejezdzalismy przez manson to moj stwierdzil ze chcial by tam mieszkac i teraz truje ze chce na wioske :-D no ale zobaczymy ja to bym w bradford wolala:sorry2: wspolczuje spalonego obiadu:-( to czekaj czekaj na swojego zeby sie odstersowac:-D

sylwia tez własnie tak myslałam zeby popracowac i zajsc w ciaze ale my chcemy sie strac po nowym roku pozniej jeszcze w ciazy musiała bym pracowac to by rok wychodzil za dlugo bo z D bedziemy sie mijac i nawet nie bylo by jak dzidzi zrobic:-D

a zapomialam napisac ze jak poszlam do malej to ona spala:szok:

dziewczynki czytalyscie ten nowy regulamin na nk ?? tam cos jest ze oni maja prawa do zdjec i cos tam jeszczze i zauwazylam ze duzo moich znajomych usunelo konta:szok:

http://tech.wp.pl/kat,1009785,title...auci-sie-wycofuja,wid,12420071,wiadomosc.html

Ostatnia edycja:
Cześc wszystkie Mamuśki :)
Jestem pierwszy raz na Waszym forum.Kiedyś mieszkałam w Bradford,ale obecnie moim miejscem zamieszkania jest Dewsbury.Mam dwie przeurocze córeczki: Natalia 10 lat i Lena 2,5.Obecnie czekam na narodziny trzeciego dziecka,w sumie termin mamy na 02 lipiec 2010,czyli za 3 dni :) I chociaż jest to moja trzecia ciąża,to jestem strasznie podekscytowana,ponieważ jest to mój pierwszy poród w UK (z drugą córcią uciekłam do Polski na porodówkę).Trochę zżera mnie trema ale mam nadzieję,że dam radę :)
Czy mogłybyście podzielic się ze mną przeżyciami z porodów w UK? Za wszystkie cenne rady będę bardzo wdzięczna :)
Pozdrawiam :)

dziendobry :) ale dziewczyny normalnie no no no fajnie że wpadniecie:) jesli jeszcze którejś nie wysłałam adresu to dajcie znać. Aha i gdyby był problem z dotarciem to dzwonic :) Jeśli któras zabiera dzipika hheheh:p to po wpisaniu postkodu pewnie pojawi sie inna nazwa ulicy REDBURN. No ale mam nadzieje ze nie bedzie problemów większych.

reklama
natalka szok z ta nasza klasa teraz to ja sie zastanawiam nad usunieciem zdjec
graziul 100 lat
marghi witaj i gratulacje 3 dzieciatka ja niestety nie rodzilam w anglii ale dziewczyny napewno ci napisza swoje wrazenia

Do góry