reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczynki!
wczoraj przeczytalam wasze posty ale niestety sily mi nie starczylo aby odpisac :-( ostanio kiepsko sie czuje,niby spie dobrze i Dusia juz sie tak nie budzi w nocy a ja po prostu padam ze zmeczenia Niby biore witaminy od kilku ygodni ale nic mi nie pomagaja :no: chyba potrzebuje weekend w spa...ampar3 masz jakas duza waliche zeby mnie przemycic? :dry:
graziul xxx raz jeszcze 100lat i duzo zdrowka :-):-)
natalka1990 ja tez zaakceptowalam regulamin bez czytania ale przejrzalam ta stronke ktora wkleilas i sie zastanawiam czy dobrze zrobilam :dry::baffled:
zanetabd7 czy ja dobrze rozumiem ze bedziesz miala dzidziusia??? Ja z Dusia w ciazy czulam sie rewelacyjnie,oprocz zgagi nie mialam powazniejszych dolegliwosci no ale wszystko zalezy od organizmu ;-)
pidi ja raczej nie dam rady do ciebie dotrzec,szczegolnie tak wczesnie :baffled:
Marghi witaj na forum,zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiazania Ja jestem zadowolona z opieki w szpitalu podczas porodu,lezalam ponad 12godzin zanim urodzilam,caly czas byla przy mnie pielegniarka,dostalam wszystkie przeciwbolowe specyfiki o jakie prosilam wiec nie moge narzekac Jak ci sie mieszka w Dewsbury?
uciekam polozyc Dusie spac bo juz bardzo marudzi,buziaczki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
czesc kobietki u nas dzionek zlecial szybciutko wlasnie wrocilam ze spotkanka i bylo bardzo sympatycznie zapraszam was serdecznie :tak::tak::tak::tak::tak:
wiki polozylam juz do lozka ciekawe o ktorej usnie:confused::confused::confused::confused:
pidi mnie nie bedzie dla mnie to troszke daleko ale moze innym razem bo my lubimy sobie pospac:tak::tak::tak:
mojadzidzia duzo sily ci zycze

hej:-)

my dzis caly dzien na dworzu i na play grup bylysmy no i mała własnie padła:tak:

grazul wszystkiego naj:-) no prezent od coreczki musial byc :-D

MARGHI witaj ja rodziłam tutaj ale zadowolona nie jestem :sorry2: oby Tobie łatwo poszło powodzenia :tak: i czekamy na wiesci :tak:

zaneta wspólczuje samopoczucia:-( a mialam to szczescie ze czułam sie dobrze:tak: a jak odcyckowywanie idzie ??

pidi mnie nie bedzie:sorry2:

jstysiak nie wazne jakie bd wazne zeby blisko metra i okolica fajna;-)

ide na fajeczke :zawstydzona/y: zajrze pozniiej;-)

PIdi-bo zapomnialam wczesniej powiedziec,mnie chyba jednak nie bedzie:no::-(Mimo szczerych checi,jestem padnieta po calym dzisiejszym dniu,bajzel znow sie zrobil i pewnie tak rano sie nie wygrzebiemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale daleko nie mamy do siebie,wiec napewno sie spotkamy wkrotce;-)

Hej babeczki :-).
Jakaś padnięta dzisiaj jestem więc za bardzo się nie rozpisze :no:.
Graziulxxx jeszcze ra wszystkiego naj naj:tak::-).
Żanetba7 ja myślę że każda ciążę przechodzi się inaczej bez względu na płec.Ja odrobinę gorzej czułam się drugiej ciąży ale tak ogólnie obie znosiłam super :tak:.
pidi ja będę :tak:.Bez wózka:tak:.
MARGHI ja jedno dziecko rodziłam w pl a drugie tutaj.Wydaje mi się ze wszystko zależy na jaki szpital się trafi i na jaki personel bo to w sumie wszystko od nich zależy:tak:.W pl trafiłam na bardzo nie miłą obsługę i mam kiepskie wspomnienia tu niby trochę lepsze.ale z tego co słyszałam to jednak większosc kobiet sobie chwali rodzenie tutaj więc nie przejmuj się na zapas:tak:.
mojadzidzia a ty kochana co tak daleko uciekasz:-(.zle Ci tu z nami w Bradford:-p.
ampar3 i jak tam domek?
ania1812 byłam dzisiaj przelotem w picocsie i nawet wpadły mi w oko dwie pary butów i teraz rozmyślam czy są mi potrzebne:baffled:.
Doris78 akcja była :tak:.A humorek lepszy i nie tylko z tego powodu;-):tak:.

Hej!
Ja tylko na chwilkę:sorry2:

Pidi- ja jutro będę
Żaneta- wspólczuje samopoczucia. Dobrze, że masz teraz mamę przy sobie:tak: W Peacooksie kupiłam sobie sandałki i 3 koszulki dla Adama:-)
Graziul- a kiedy wybieracie się do Pl? Bo może zdąże jeszcze pożyczyć Ci książke. Super, że tak miło spędziłąś urodziny:tak:
Sylwia- pochwal się co kupiłaś

Do zobaczenia i spisania jutro:happy2:

kasia8118,natalka1990 szukamy mieszkania blize pracy S bo strasznie duzo wydaje na paliwo i duzo czasu schodzi mu na dojazdy-czasami nawet godzine w jedna strone :szok:
dziewczyny a ja nie wiem co robic bo Dusia zwymiotowala mi przy sniadaniu ale myslalam ze moze to przez skorke od bulki,w poludnie miala rozwolnienie a teraz przed snem znowu zwymiotowala ale tym razem mega porzadnie,cala posciel w lozeczku do wymiany,moja bluzka,Dusi pizama i 1/4 dywanu do prania bo nie wiedzialam co robic i zamiast cos jej podstawic to nosiłam ja po calym pokoju Obawiam sie ze w nocy sie obudzi glodna bo nic w zoladeczku nie zostalo ani z kolacji ani z obiadu :no::-(

reklama
no dziewczyny ciacho juz chlodzi sie w lodowce a rogaliki stygną:p hihihihi

mojadzidzia- jesli macie ochote wpaść to nie ma problemu, nawet później:)zapraszam

ania1812- ciesze sie że zaitacie z Adasiem:)

kasia8118- w razie drzemki malucha zamiast w wózeczku można położyć go do kojca albo do bujaczka:) a w razie awarii ja mam 2 wózki

MARGHI -ja też jestem nowa na forum, witaj:). Również rodziłam tutaj i naprawde super:) na koniec proponują tościka i kawe hehehehe

Do góry