reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć!
Adam śpi więc mam chwilę żeby naskrobać.

Graziul- w dniu urodzin wszyskiego najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia, miłości, pociechy z córeczki, spokojnie przebiegającej ciąży i zdrowego maleństwa oraz wszystkiego co sobie zamarzysz
342936pe8tmve3tw.jpg
:-)
Marghi- witaj na forum!!! Ja rodziłam w Anglii i bylo ok. Najbardziej mi pasowało, że mogłam wyjśc do domu po 6 godzinach od porodu:tak: No i miałam bardzo sympatyczne położne.
Pidi- ja nie dostałam adresu:-(
Sylwia, Doris- spróbowałybyście mu nie dać tego chipsa to byście zobaczyły Adama w akcji:-D
Sylwia- pewnie, że opowiadałam:-D
Natalka- u mnie też ostatnio "znikło" wielu znajomych z NK:dry:
Kasia8118- widziałaś, że w Morissonie na BD10 otworzyli Peacooksa? Dzisiaj było otwarcie i oczywiście zajrzałam. Są też ciuszki dla dzieciaków. Dziś było dużo przecenionych rzeczy i do tego jeszcze przed sklepem rozdawali ulotki z bonem -10%:-)

Pozdrawiam

reklama
Czesc:-)
Ja juz po playgroup i po placu zabaw:tak:ale kurka slonce grzeje,az mnie glowa boli:baffled:

GRAZIUL-
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!

KASIA8118-i jak ,akcja byla?humorek dzisiaj lepszy??:-D:-D

PIDI-bo wiesz,Ty wczesniej napisalas ze zapraszasz Nas kiedys na kawke,a my potrzebujemy konkretow :-Dkiedy i gdzie i o jakiej godzinie:-D:-D
A i jak mi na nawigacjii pokaze ta ulice co napisalas,,to mnie doprowadzi pod Twoj adres?

MARGHI-Witaj na forum:happy2:ja tutaj rodzilam i bylam zadowolona,mialam cesarke,wiec dluzej lezalam,ale opieka byla super,mialam wlasny pokoj i cisze.Co chwile pielegniarki przychodzily i mi pomagaly jak byla potrzeba:happy2:
Jejku 3 dni Ci zostaly,moze w sumie juz rodzisz:-D:-Da co przyjdzie na swiat??

NATALka-a ja tego regulaminu nie czytalam w ogole:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej dziewczyny:) własnie wróciłam ze spotkania o prace 2 godzinki dziennie:) no ale zobaczymy co wyniknie. Jutro o 10. Tylko jesli byłoby to mozliwe(wiem że to może być kłopot) hmmm chodzi o wózki bo nie bardzo bedzie gdzie zostawić chyba ze jak któras bedzie autem to można wrzucić a jeśli nie to damy rade tylko prosze napiszcie mi wczesniej aha i fajnie by było gdybyście mniej więcej potwierdziły która bedzie to bede mogła sie lepiej przygotować:) zaglądne tu później jeszcze a teraz lece obiadek robic

czesc kobietki:-):-)
o boze mowi wam laski,ze ja chyba jestem na jakims wykonczeniu:-:)-:)-D:-Dprzeciez tak sie nie da zyc,codziennie tak do 14 to ja ledwo oddycham!!mdli mnie okrutnie i tylko leze,jesc sie nie chce,czy wy na dziewczynki tak mialyscie??bo ja na krecika nic,nawet raz!ja sie nie pisze na wyjscie jutro bo si boje ze gdzies padne po drodze.dzisiaj w miescie bylam z mama to ledwo te kulosy wloklam za soba,co chwila pilam i non stop mi niedobrze bylo.
graziul-sto lat!!!!samych pogodnych dni,cierpliwosci bo to bardzo wazna sprawa;-)no i zdrowka i milosci zycze ja z krecikiem i mala fasolką:-D
pidi-3mam kciuki w zwiazku z praca:tak:
marghi-witaj na forum:-)no i oczywiscie szczesliwego rozwiazania zycze:-)
ania1812-zakupilas cos ciekawego??czy tylko okiem rzucilas:-D:-D
natalka-ja od razy zaakceptowalam ten reglamin,nawet nie przeczytalam:szok::szok:ale zara to zrobie bo mnie zaciekawilas:-D
kurde musze isc obiad dokonczyc bo mama wziela krecika na spacer bo od rana nic nie spal,nawet jak w miescie bylycmy to oka nie zmruzyl:szok::szok:

Graziulka Wszystkiego Naj..Najlepszego:-):-):-)
Pidi Ja tez nie mam twojego adresu:-(Ja tez jeszce nie wiem czy do ciebie dotre,bo jak dzisiaj odbiore autko to napewno:tak:tylko bym była tak ok.11.00.Trzymam kciuki za Twoją prace.
Marghi witaj i zycze szybkiego rozwiązania.A jezeli chodzi o poród w Uk myśle ze bedziesz mile zaskoczona;-)
Kasia 1881 Kurcze to zes zadała zagadkę z Olivierkiem.Przyznam ze nigdy wczesniej sie niespotkałam z takim problemem.Moze poprostu zglos to HV moze cos poradzi:baffled:
Natalka Przyzna sie ze ja na NK to bardzo zadko zagladam i tez odruchowo zakceptowałam regulamin:szok:a tak z innej beczki to na jakim bd szukacie mieszkanka?

Cześć dziołchy!!!!

I znowu mam plecy:-p ach...jak ja to kocham,tyle żeście naskrobały że już mam mętlik i zamiast czytać np.porządków to czytam przodków:szok::-D:-D koń by się uśmiał normalnie:-D Ja i tak za wiele nie naskrobie bo biorę się za robienie kopytek,zasmażkę i kapustę mam już redy więc najgorsze przede mną teraz:baffled: no,ale mus to mus;-) Ja dziś jestem po "party" z gruziulem:tak: nogi mi do d...uciekają normalnie,bo dawno nie nosiłam obcasów i to bardzooooo dawno,że teraz mi dokucza ból stóp:baffled: a to był jeszcze malusi koreczek,a co dopiero jak bym miała szpile założyć:szok::szok::szok: tzw.katastrofa by to była:-D:-D:-D Dobra kobietki,ja już zmykam dokończyć co zaczęłam bo już mam pyrki mięciutkie więc się zabiorę za nie,pózniej poodpisuje Wam bo nie mam czasu teraz...

Graziul-tobie życzenia złożyłam osobiście,ale nie zaszkodzi jeszcze raz;-)

ZERO SMUTKÓW
ZERO ŁEZ
TWOJE ŻYCIE JEST
THE BEST!!!

życzenia to może nie są,ale taki wierszyk masz ode mnie na poprawę humorku ponownie;-) Bo Ci szwankuje ostatnimi czasy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
pidi- mnie tez nie bedzie
graziulxxx- jeszcze raz spelnienia marzen i mnostwo szczescia, radosci i milosci- kasa zawsze sie znajdzie;-)
marghi- ja rodzilam w Anglii i jestem bardzo zadowolona:tak:

Czeeeeść:-)

Ja przed chwilą z white rose centre wróciłam, znowu kasy wydałam:baffled::baffled: i strasznie się spieniłam bo znalazłam buty milion razy ładniejsze niż te, które kupiłam sobie ostatnio:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pidi ja przyjadę:tak:
Żaneta współczuję strasznie:-( Ja z Olivią miałam okropne mdłości i wymioty do 9tc ale nie wiem czy to oznacza dziewczynkę bo przy Marcelu też się beznadziejnie czułam:-p
Marghi witaj:-) ja byłam zadowolona z obydwu porodów:tak: Szczęśliwego rozwiązania i koniecznie pochwal nam się maleństwem:-)

No i najważniejsze......
Graziul wsyztskiego naj naj, spokojnej ciąży, szczęśliwego rozwiązania, grzeczniutkiego i zdrowego bobaska, pociechy z Natalki, dużo miłości, uśmiechu i spełnienia wszystkich marzeń, szczególnie tych ukrytych głęboko w serduchu:-)

reklama
Witam i ja:-)
PRZEDEWSZYSTKIM PIEKNIE DZIEKUJE WAM BABOLKI ZA ZYCZENIA-BARDZO MI BYLO MILO:happy2::happy2::happy2::happy2:
ANIA-dzieki za bomboniere;-);-);-)pyszna byla;-):-D:-D:happy2:
mi dzis dzionek minal bardzo milo:tak: Z samego ranka obudzil mnie tel z zyczeniami od szwagierki,potem inni tez pamietali,wiec bylo super milutko;-)
Natalcia zrobila mi tez prezencik zaraz jak tylko wstala,bo obwymiotowala mi cala pizame i sobie tez oraz sofe:szok::szok::szok::szok:chyba jej mleko zaszkodzilo.potem juz bylo oki:tak:
Potem bylysmy z ciotkami klotkami(czyt.Katarina i Wiki;-)) w chinolu na obiedzie i na dluuugim spacerku:tak:KATARINA-jesz raz ogromne dzieki za wszystko:happy2::tak:
Ale ja musze sobie chyba dac na luza z chinolem bo juz mi brzydnie-dzis wcale nic prawie nie zjadlam:szok::baffled:
ZANETA-bardzo Ci wspolczuje,wiem doskonale co masz ,ja dop to samo przechodzilam i jest to okropne !!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale miejmy nadz ze i Tobie szybko sie polepszy ,bo mi juz oki;-)Ja na Natalke czuylam sie bosko i zero mdlosci mialam:tak:
NATALKA-moj przeczytal ten regulamin i niezgodzil sie na ich nowe podpunkty ,to mu napisali ze ma ostat 30 dni na NK i usuwaja mu konto!!!a ja tez mysle zeby zlikwidowac:tak::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powodeznia w szukaniu mieszkanka:happy2:
SYLWIA-to zaszalalas;-);-)co do zalowania -to ja mam tak czesto ,ze cos kupie ,a potem lepsze zobacze i sobie w brode pluje:tak:;-):-D
MARGHI-Witaj na bb! ja tez rodzilam tu ,mialam cc ale bylam bardzo zadowolona:tak:Szpital czysciutki,opieka dobra i bardzo troskliwa,duzo prywatnosci,naprawde czulam sie komfortowo pomimo calej sytuacji:tak::tak: Pochwal sie co bedzie teraz??boy or Girl??:confused:;-)
DORIS-to wtych zielonych drtzwiach takie "sprosnosci"sa:szok::szok::blink::blink::blink::-p:-p:-D:-D:-D
Ja sie czuje ogolnie spoko,tylko jakos mi sie to wsz piekielnie dluzy tym razem i wkurzona jestem czesto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
spadam ,bo musze moja zolze klasc spac;-)

Do góry