reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

uhhh i w domku prawie cały dzionek na dworku z maluszkiem:) z małymi przerwami na zrobienie obiadku:) a teraz czekamy na tatusia bo właśnie z pracy wraca:) kąpanko butla i lulu a wieczór cały Nasz hihihihi:)

reklama
hej

Moj mlody oglada dobranocke- nie moge sie napatrzyc na jego buzke w nowej fryzurce:tak:
Sylwiam- dzieki za udostepnienie chaty do zabiegow fryzjerskich:tak:
Pidi- zazdroszcze meza wieczorkiem:tak: Moj jak zwykle w pracy:-(
Natalka90- i jak? dzwonilas?
Renuska- pogoda wrocila:-D:-D:-D I to ta ladna:tak:
jstysiak- ktoras z dziewczyn mi ostatnio mowila ze ta krew to od slodkiego moze byc:confused: Moze sie najadla jakiegos ciacha dzien przed;-)

Ide zaraz poczytac szkrabowi i dzisiaj znowu chce sam zasypiac- juuuupi:-)
A w piatek znowu ide chatke ogladac- wiecie gdzie................... w menston:tak: 2 minuty drogi od szkoly szymonka:tak:

hi
ja dzis wykonczona,ciezki ,pracowity mialam dzien:tak::-D
PIDI-nie rezygnuj z nas tak szybko-my fajne jestesmy:-D:-D:-D;-);-);-)Ja pamietam jak mi bylo "lyso" na poczatku ,bo wydawalo mi sie ze odstaje z tylu,a laski maja swoje tematy:szok:ale wlasnie tylko czeste pisanie o bzdurkach nawet wdrozy Cie i bedzie oki:tak::tak:
SYLWIA,AMPAR-zrobione na Bostwa:confused::-p:-pAMPAr-KCIUKASY TRZYMAM ZA CHATKE:tak: JEJU ,JUz mi mala majsterkuje przy klawiaturze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A Szume to na krociutko obcielas:confused:
MONIA-wrzuc jakas fote z bebenkiem skoro nie mozemy Cie zobaczyc na zywo:-D:tak:
KASIA-pogratulowac pracowitosci:tak::tak::tak:to teraz chatka pewnie cala lsni,a Ty zadowolona jestes:tak:;-)Wspolczuje kupek meczacych malego:-(ja podawalam malej cieplutki rumianek do picia,a jak juz bylo tragicznie robilam poprostu lewatywke z rumianku i zawsze szybko pomoglo:tak::tak:
NATALKA-TY pracusiu jeden:-p:tak:;-)
REnuska-super ze z baby wsz oki:happy2::happy2:aco beda Ci robic z tA cysta?? co do wzrostu dzidzi to moze poprostu duza bedzie:blink:mi tez z Nati wyszlo na usg tydzien starsze ,a ja wiedzialam na pewno kiedy poczete:szok::tak:
jeju -sorry ,musze konczyc bo mnie ta mala jedza dzis wykonczy nerwowo ,wlazla mi na plecy i szczypie :szok:
do spisania ,pa

Czesc:-)

KASIA8118-ja nie wiem jak Ania,ale mi pasuje juz nawet 17:-pbo Sylwia bedzie niestety pozniej:-(Wpadaj ,wpadaj my tez pewnie nie bedziemy dlugo siedziec,ja mam czas tylko do 9.45:-D
A co dajesz Olivierowi na te kupki?/

GRAZIUL-u mnie tez mimo tego ze sprzatam jest wiecznie balagan:wściekła/y::wściekła/y:juz mam dosyc tego sprzatania:cool2:przydalaby mi sie jakas sprzataczka:tak:

NATALKA-wrocilas do starej pracy,czy znalazlas jakas nowa?

ANIA1812-ale sie wczoraj usmialam ,jak czytalam ta ksiazke:-Djak Ona pracowala w tym szpitalu i mialy uczyc sie cewnikowania u starszego pana:-D:-D:-D

PIDI-ja tez poprosze o adres,moze uda mi sie wpasc:tak:jak mi nic nie wydanie:tak:

Hej:-)

No niestety ja przyjadę na spotkanie trochę później:wściekła/y: R będzie w domu o 18.15 więc ja dołącze do Was pewnie o 18.30:baffled: Alkoholu pić nie będę bo po ostatniej imprezce i grillu w sobotę mam wstręt ale mimo wszystko fajnie będzie wyrwać się z domku i zjeść pysznego chińczyka w miłym towarzystwie;-)

Pidi ja też mogłabyym wybrać się do Ciebie w czwartek, poproszę o adres:tak:

Kasia8118 zapytałam i przyjedzie do Ciebie na samo obcięcie, kasuje za to 10Ł:tak: Z kupkami Olisia nie pomogę bo moje dzieci nigdy nie mialy takich zaparć ale strasznie Wam współczuję:-(

Renuska super, że z maluszkiem wszystko ok:-)

Natalka często się przeprowadzacie;-) Truj truj swojemu żebyście w Bradford zamieszkali:tak:

Spaaaaadam:sorry2:

Cześć!
U nas jak zwykle nudy. Adam rozrabia i zrobił się z niego straszny wymuszacz. Jak coś jest nie po jego myśli to się drze jakby go ze skóry obdzierali i kładzie się na podłogę:wściekła/y: Szybko zaczął:dry:

Doris- ja też mogę być o 17. Cieszę się, że książka się podoba. A ten moment faktycznie jest dobry- wyobrażam sobie wyraz twarzy tego gościa:zawstydzona/y::-D
Kasia8118- biedny Oliverek. Mam nadzieję, że nie męczył się długo
Graziul- Ty się nie przemęczaj tylko korzystaj z uroków bycia w ciąży;-) Bałagan nie zając nie ucieknie:-D
Pidi- może i ja wpadnę bo akurat w czwartek mam auto:-) Poprosze o adres
Ampar- życzę powodzenia z chatką
jstysiak- zdrówka dla maleńkiej
Natalka- no właśnie ostatnio myślałam, że mniej się udzielasz na BB i juz teraz wiem czemu:sorry2:
Renuska- super, że z maleństwem wszystko dobrze:tak:

To byłoby tyle. Pozdrawiam

Hej laseczki ta tylko przelotem bo żelazko mnie wzywa:tak:.
Co do kupek Oliviera to dziwna troche sprawa bo on robi kupki nawet kilka dziennie tylko ze strasznie płacze przy tym:-(.A one wcale nie są jakoś szczególnie duże i twarde :confused:.Więc sama nie wiem czemu on tak przerażliwie płacze.Moze boli go brzuch:confused::-(.
sylwia.m super ze się spytałaś :tak:.Jeśli możesz to wyślij mi jej numer na pw:tak:.Ja już umówiłam się z tą fryzjerką koło piknika na sobotę ale jeszcze przed wyjazdem chętnie spotkam się z tą twoją fryzjerką:tak:.I cena super.Połowa tego co tera płace:tak:.
ania1812 no to zaczyna ci mały figlowac:tak::-D.
Natalka przeprowadzka do Bradford to świetny pomysł:tak:;-).
Graziul niby przejaśniało w domku :tak:.ale czy na długo:baffled:.Wiesz jak to z dziecmi:sorry2:.
Nic uciekam bo robota wzywa a nie wiem czy mi się Krystian jeszcze dzisiaj obudzi zasnął o 17 i nie wiadomo co to jeszcze dzisiaj będzie:baffled:.

PIDI-moze i ja sie do Ciebie wybiore mjak bede sie czula oki:happy2:wiec tez prosze o adresik na Pw;-)
KASIA-aha..to faktycznie dziwna sprawa z Olim:baffled:ja myslalam ze placze bo zatwardzenia ma:tak:to moze i tak jak mowisz bolesci go mecza bidulka:sorry2::sorry2:
co do porzadkow to wiem,wiem dokladnie o czym mowisz:tak:;-)
ANIA-ja sie nie przemeczam,wiec odwrotnie powiem-len sie ze mnie zrobil:zawstydzona/y::zawstydzona/y:juz musialam dzis troche porobic bo wstyd:-:)zawstydzona/y:a o jakiej ksiazce mowicie z Doris???:confused:
Ja niestety z sobotniego wypadu odpadne tym razem ,bo mam jutro urodziny ale A mnie zabiera na kolacje w sobote:tak:takze ogromnie zaluje...:sorry2::sorry2:nastepnym razem;-)
ide lezec ,bo znow sie pierogow najadlam i pekam:-p:-p:tak:;-):-D

hej:-)

zaraz mnie cos trafi:wściekła/y: któras chetna przyjsc i uspic moje dziecko:sorry2::wściekła/y: okropna jest z tym spaniem:dry:

kasia8118 biedny Oli nie mam pojecia dlaczego On tak placze moze do gp warto sie przejsc tylko czy oni cos wymysla:confused:

ania łooo no to Adas zaczoł rzadzic w domu:szok:

sylwia no jakos nie mozemy trafic na fajna chatke:wściekła/y: ta jest za mała no i ja chce ogrodek no i mala musi mniec swoj pokój i wogole:tak:

ampar jeszcze nie dzwonilismy bo stwierdzilismy ze po powrocie z pl sie tym zajmiemy bo przed wyjazdem nie chcemy sie wyprowadzac chyba ze oni tam by mogli poczekac co myslisz ??

doris znalazłam nowa tylko ze D nie podoba sie ze pracuje mowi ze nie musze i takie tam i ze chce weekendy spedzac ze mna a nie ze do pracy chodze i sie mijamy wiec nie wiem czy pojde tam jeszcze zastanawiam sie;-)

ide zobaczyc co mala robi bo zostawilam ja w lozeczku i wyszlam z pokoju bo juz mnie z rownowagi wyprowadzala ale juz mi jest jej zal:-(

reklama
jednak musialam z synkiem posiedziec- dzisiaj mnie nie puscil:no: Obrocilam sie wiec od niego i czytalam ksiazke:tak:
Kasia8118- ja tez nigdy nie mialam zaparc u szymcia:confused:
graziulxxx, Ania1812- dzieki za kciukasy ale jakos tak sie nie nastawiam:-( Tzn chcialabym bardzo ale ida jeszcze 3 osoby ogladac:wściekła/y:
Natalka90- ja tam moge spytac. Tylko ze u Sylwii dzisiaj gadalysmy i czy twojemu nie byloby za daleko do pracy? Ja tam sie cieszylam juz tylko czy wam bedzie wygodnie;-)

Ja tez moge w sobote zladowac nawet na 20 chyba ze cud sie zdazy ( tzn nie zadzwonia do mojego meza) i bede wczesniej :tak: A moge tez wcale:-( Kurcze praca przez agencje jest super, co?:-D:-D:-D:-D

Do góry