Witam kobitki!!!
troche mnie nie bylo bo moj mlodszy braciszek pozyczyl sobie moj komputer i dopiero wczoraj wieczorem mi oddal
no ale czego sie nie robi dla rodzenstwa,zreszta ja i tak mialam troche zajec wiec bardzo z tego powodu nie rozpaczalam
Mojej Dusia wyszedl juz pierwszy zabek,prawa,dolna jedyneczka i lewa tez sie juz przebija
jakos zle tego nie przechodzi,wczoraj tylko nie miala apetytu ale to wszystko-poki co
coraz czesciej tez puszcza sie i wedruje,najczesciej w kuchni takze Agaam lacze sie z toba w radosci bo wiem jakie to super uczucie
;-) gratulacje dla Vikusi
marta84 szkoda ze juz cie z nami tu nie bedzie ale super ze sie mezowi udalo no i powodzenia tobie zycze ;-) i fajnych kolezanek i kolegow dla Majusi!!!
natalka1990 kompaliscie sie na dworze czy tylko w srodku? jak ci sie ten basen podoba? odpowiedni dla maluszkow?
Katarina26 oj ty bidulko nasza,trzymaj sie cieplutko i glowa do gory Slodkie buziolki dla ciebie!!!!!!!
Ania1812 ja tez sprawdzalam pogode i jestem zalamana,znowu bedziemy siedzialy z Dusia w domu :-
wściekła/y:
AgnieszkaUk duzo zdroweczka i poprawy nastroju dla ciebie!!!!
sylwia.m a ty gdzie zniknelas?
AMPAR3 mnie sie mazy dom z superasnym ogrodem i tez chetnie bym przesiadywala calymi dniami