reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc:-)

Ja tez chetnie wybiore sie na kulki:tak:
Ale jakby to bylo jutro to ja moge dopiero o 13:tak:no i moge kogos zabrac oczywiscie:tak:

KATARINA-powtarzam sie znowu,ale macie wesolo z Wiki:-D:-Dudana Ona jest:-D:-D

KASIULECZKA-ja tez podlacze sie do dziewczyn an temat Bradford.Brzydkie miasto ,ale tanie:tak:

MOJADZIDZIA-gratulacje dla Zebatki:tak:

NATALKA-fajnie ,ze macie z kim zostawic Claudie ,jak nie z mama to z ciocia:confused:

ANIA1812-u nas tez leniwy dzien,Kubus to caly dzien z pizamie chodzil:-D

A ja przyjechalam dzisiaj z zakupow a w domu balagan straszny.David spal z J ,a Kubus w pizamie chodzil bez sniadania,ale za to po obiedzie:-D:-D
Dobra ide Davidka polozyc,ciekawe czy zasnie:shocked2:

reklama
I ja się przywitam;)

U mnie weekend super - humorek dopisuje. W sobotę wybrałam się na zakupy sama -ale był błogi spokój obkupiłam się za wszystkie czasy. Zadowolona jestem. KUpiłam dwie sukienki z new look promocja była z 25 na i 6 funciaków. PEłno bluzek letnich sandałki nowe i mnóstwo innych bardzo mi potrzebnych rzeczy. Ale mężuś zadowolony że ja happy jestem. Nie wiele mi do szczęścia trzeba. I w dodatku dostałam zwrot podatku i już kompletnie mi się humor poprawił bo zwykle czekam 3 miesiące a tu 3 tyg i kaska jest.
I dzisiaj też byłam w mieście na zakupach bo sobie przypomniałam że jak przylecimy do PL to teściowa moja robi u siebie zlot całej najbliższej rodziny mojego P żebyśmy nie musieli jeździć. I dzieciakom muszę kupić prezenty. I tak mi zleciało kolejne 3 godz.
Dzisiaj Ola głupawki dostawała cały dzień przez ten deszcz. I wymyśliłam malowanie buzi specjalnymi farbkami śmiechu było co nie miara. Ola była tygrysem, Mój P coś podobnego do królika, Milenka motylkiem a mnie wymalowali sama nie wiem co to było- chyba mi to na prostytutkę pasuje. Śmiechu było tyle że szok. Farbki szybko schodzą przynajmniej nie ma kłopotu a dzieciaki zadowolone.
Oki zmykam się kąpać bo jeszcze dzisiaj chcę obejrzeć film. Do spisania jutro

Witam sie i ja dzis:-)
ja dopiero teraz pare slow bo jakos tak caly dzien zajeta bylam:tak:
Rano mielismy pobudke wczesnie jak na niedziele bo wstalismy juz przed 8 choc mala jeszcze spala:tak: milo sobie zaczelismy dzien od kulukulu:-D:-Da wiec humorki potem dopisywaly.A pojechal do Sainsburego po swiezutkie buleczki,wiec i sniadanko dzis bylo wyjatkowo smaczne;-)
potem bylismy w Shipley na plywalni,mala sie wyszalala,ale ja zmarzlam:szok::szok:a woda byla cieplusia jak zawsze,tylko mi cos tak zimno bylo:shocked2:
Na obiadek Pizza ktora podal maz;-):szok:-stara sie ,stara ostatnio musze go pochwalic:happy2::happy2:
Pogoda taka ze z checia sie drzemie popoludniu ,no i ja z mala dzrzemalaysmy az do 19.30:szok::szok::szok::szok:Ponoc A nas budzil kilka razy ale my nic,wiec teraz bedzie bal do polnocy:-D:-D:-D
MOJADZIDZIA-gratki zebulkow,no i tego ze mala juz sie "puszcza"powoli:blink::blink::-D:-D
KASIULECZKA-ja powiem to samo co kolezanki-miasto okropne,co nas tu trzyma to dobra praca mojego meza,lepsze mozliwosci finansowe ,no i jak dla nas nasze fajne mieszkanie...pozatym kompletnie nic!!a pogoda tez do bani:wściekła/y:
SYLWIA-fajnie ze zakupy sie udaly,milego depilowania:happy2::happy2:
AGAAM-ja jestem chetna na kawke jesli nic mi oczywiscie niewypadnie
SYLWIA-do Ciebie oczywiscie tez!!:happy2:
Co do kulek to z checia ale jutro odpada bo mam juz sasiadki na kawke zaproszone;-)
no nic ,uciekam narzie ....do spisania,appapapaa

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Dzieki dobre Kobitki za Wasze opinie o Bratford.Pozyjemy zobaczymy jak to bedzie bo jesli mój M sie uprze to pewnie stanie na tym ze tam wyládujemy, pozatym jego kuzyn tam mieszka i on pewnie tez tam koniecznie bedzie chcia,l wiec kto wie moze jeszcze troche i do Waszego grona doláczé.
Katarino26 z Twojej córy mala agentka rosnie ( ciekawe po kim to ma po mamie czy tacie??:-D:-D) ja bym na Twoim miejscu w tej szatni zawalu dostala- moja nunka jeszcze nie ma takich pomyslów za to strasznie mi pyskuje gdy jej czegos nie pozwalam:dry::shocked2::shocked2:
Apropo moja urodzila sie o 5.35 rano:eek:
Nioooooo to teraz juz wiem jak Ty z Obornik, to nawet z sasiednich bloków na AK:cool2:.
Chodzilam nawet z Twojá siorká do szkoly:happy2:(fajne ma te swoje dziewczyny i bardzo do niej sa podobne widzialam na NK:-))

czesc wszystkim ja wczoraj sie nie odzywalam bo nocowalismy w keighley z soboty na niedziele bo Dawidek mial goraczke i nie chceili go brac wiec przyjechali po nas a wczoraj t opojechalam z kaska kupic buty dla wiki ale dla siebie tez kupilam niby nic bo tylko majtki i staniki ale to juz cos
mojadzidzia gratki dla Dusi za zabka :tak::tak::tak::tak:
natalka to widze ze sie relaksowaliscie super:tak::tak::tak:
graziul to ci mezus dogadza:tak::tak::tak::-D:-D;-);-);-)
katarina niezly weekend mialas ale sie usmialam najbardziej to z tego pudelka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Laseczki:-)

My juz nie spimy od 4;50:wściekła/y: Ale jakos dziwnie sie wyspalam:-p ale mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk mojej gwizdy:tak:

Sylwiam ja bardzo chetnie na kulki tez pasuje mi caly dzien wiec dostosuje sie:tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Ja sie tylko przywitam ,bo cos dzis zupelny brak natchnienia do wszystkiego mam:-(wiec nie bede klecic jakichs bzdur 3 po 3:szok:
jak sie polepszy -to zaraz jestem:blink::blink:
milego dnia dla wszystkich mamusiek i dzieciaczkow:happy2:
ciao ,ciao;-)

Do góry