reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
dzien doberek wszystkim:-):-):-)
pogoda chyba znow cudna:happy2::happy2::cool::cool::cool:
ZANETA-wspolczuje ,ale nie martw sie moja tez daje czadu od rana,wysypala wszystkie platki i rodzynki na panele a teraz rozgniata:szok::szok:no i kakao wylala na posciel satynowa ktora wczoraj na noc zmienialam:wściekła/y::wściekła/y:
ASINKA-wspolczuje bardzo ,masakra normalnie:szok:
AGAAM-serdeczne gratki dla Vikus:happy2::happy2::happy2:
ANIA-no widzisz nieraz lepiej sie wstrzymac z zakupem:happy2:tez kiedys tak zaszalalam z rozmiarem ,jak kupowalismy zima dla malej nike bo byla okazja i wzielam 6 bo myslalam ze akurat na wiosne beda oki,a tu sie okazalo ze do jesieni poleza:happy2::happy2::-D
DORIS-spacerek zajal mi ok godzinki:happy2:ale ja uwielbiam duzo chodzic jak jest ladna pogoda:happy2::tak:jestem dlugodystansowcem:-D:-Dpoprostu uwazam ze ruch na powietrzu potrzebny ,a dusic sie w busie w taka duchote-a feeee:-:)-:)shocked2::shocked2:pozatym wciaz sie boje o Natke ze znow pawika pusci:shocked2::eek::-Dwiec staram sie ogaraniczyc poruszanie srodkami lokomocji do minimum
SYLWIa-alez my wlasnie o tych ich wszystkich wsapanialych cechach rozmawialysmy:-p:eek::eek::eek:
no nic jakos mi ulecialo co tu jesz naklikac:dry::sorry2:
ide ogarnac balaganik i siebie do porzadku doprowadzic i trzeba gdzies wyjsc:happy2:
Na play group do parku nie poszlam bo stwierdzilam ze to bez sensu jednak.My nawiedzamy park kilka razy w tyg.wiec .....no jakos mi sie poprostu niechcaialo,wole robic cos innego:cool2::cool::cool2:
papa

Ostatnia edycja:
Ania ja tak myslalam zeby umowic sie na 11 bo ja bede miala auto do 13;30 :-(a o 12 na godzinke to troszke malo:-( no ale moze nastepnym razem szybciej zaplanuje:-p

Ania ja tak myslalam zeby umowic sie na 11 bo ja bede miala auto do 13;30 :-(a o 12 na godzinke to troszke malo:-( no ale moze nastepnym razem szybciej zaplanuje:-p

No ja niestety nie wyrobię się do 11 bo nie mam auta a Adam jeszcze śpi i pranie się kręci. Ale spoko umówimy się innym razem.

Witam się w ten piękny upalny dzień:-)

Zapowiada się cool dzionek;-) Z samego rana poszłam do ogrodu,nalałam do kaczki wody,żeby się nagrzała do południa i będzie pluskanko i opalanko;-) Zrobiłam sobie rano test bo już nie wytrzymałam:sorry2: i standardzik:no pregnant:dry: rozregulowane mam wszystko na maxa:wściekła/y: Już nawet przeszło mi przez myśl,że muszę się poddać jakiemuś leczeniu:szok::confused::sorry2:
żaneta.bd7-no to faktycznie zaczęłaś dziś dzień kolorowo:no:
agamm-brawa dla Vikuś:-)
Sylwia.m-hmm..ja nic nie robię:no: wydaje mi się,że to może fuks:-D:-D wystawiam najlepsze terminy:-p szkoda tylko,że w totolotka nie idzie tak trafić:szok::-D

No nic ciotki klotki idę zjeść coś i spadam do ogrodu,zaraz pewnie wparują cioteczki i tak już nic nie zjem do wieczora:tak:

Miłego dnia życzę:-)

czesc mamuski
Ja tylko na chwile. Moj chlop zjezdza w poniedzialek do Polski (dostal fajna prace:)
Wiec mamy do sprzedania pilnie jeszcze pare rzeczy, jedna z nich jest lozko z Ikea z materacem. Normalnie kosztuje L200 a ja chce tak L60 - jak ktos chetny to pisac. A poza tym mam duzo rzeczy do sprzedania po symboliczntym funciku (suszarki na pranie, dddddddddduuuuuuuuuuuuuuzo zabawek) acha jak ktos potrzebuje microfale to oddam za darmo.

Acha mam jeszcze 3 bilety z Krakowa do Liverpoolu na lipiec moze ktos tez bedzie zainteresowany odsprzedam tanio

No nic u nas znowu powodzie, ale jeszcze nas nie pozalewalo na szczescie. Lece wlasnie na wal zobaczyc jak sytuacja

sciskam Was mocno calusy dla dzieciaczkow

wpadlam tylko na momenci/pozniej odpisze wam babeczki/ bo nerwa mam strasznego- zakupy mi is enie udaly-nie zaszalalam:-( i mam potworny bol glowy, do tego nikola od rana marudzi jak potluczona.:-(

czesc wszystkim
marta to swietne nowiny a o twojej wyprzedazy poinformuje znajome moze ktoras sie skusi
mam pytanko czy ma moze ktoras na oddanie malego kotka to nie dla mnie tylko dla szwagierki:confused::confused::confused::confused::confused:
agnieszka jutro nowy dzien bedzie lepiej :tak::tak::tak::tak:
oki spadam trzeba obiad skonczyc gotowac

Czesc:-)
Ale ulewa za oknem :szok:u Was tez??
A taki ladny dzien byl:confused:

MARTA84-fajnie ze udalo sie M z praca:tak:jeszcze tylko Tobie z tym interesem wypali i bedzie idealnie:-):-D

ASINKA-oj wspolczuje wszy:wściekła/y:moj Kuba juz nie raz dostal kartke zeby sprawdzic wlosy,ale jeszcze nie mial nigdy na szczescie.Za to David ktory nie chodzi jeszcze do przedszkola mial:szok::szok:jejku ile ja sie nasiedzialam przy Jego glowie,bo ON ma takie piorka cienkie ze niestety ale ten specjalny grzebyk ,wogole mi sie nie przydal,tylko recznie.

ANIA -to masz problem z bucikami z glowy:tak:

ZANETA- wow Ty normalnie pochlaniasz te ksiazki:-Dmam jeszcze fajna ksiazke SZELMOSTWA NIEGRZECZNEJ DZIEWCZYNKI ale na razie jest w posiadaniu Sylwii.Jak ja pogonisz zeby szybciej czytala ,to moze na nastepne spotkanie Ci ja przyniesie:-D

AGAAM-gratuluje pierwszych kroczkow:tak:ale jest radosc i duma ,ja te dzieci sie rozwijaja,nie?/

NATALKA-ja tez budzilam chlopakow po 30 minutach,jak mi czasem pozno zasneli:-)

AMPAR -jeszcze 3 dni mi zostalo:-)

reklama
hej

Ja akurat szymona usypialam jak sie rozpadalo:szok: Dzwonilam do artura bo mi przedluzacz zalalo a ja to nie dosc ze blondynka jestem to jeszcze sie boje takich rzeczy i balam sie laptopa wlaczyc:tak: A tak poza tym to fajny dzien spedzilam- pod domem na dworze- wywalilam sie z calym sprzetem o 9.45 i wrocilismy dopiero na obiad:tak:

Marta84- gratulacje dla was:tak: Szkoda tylko ze na imprezke nie zajechaliscie:-D:-D:-D
Doris78- a to nastepne procenty na pewno zaliczysz;-)
Agnieszkauk- to pewnie tylko gorszy dzien- glowa do gory;-)
tyniaiwiki- widzialam ogloszenie o kotkach na ktoryms forum chyba na bradford24
Oddam kotka:tak:
graziulxxx- wylane cos na swieza posciel:wściekła/y: Nie nawidze tego:wściekła/y:
Ania1812- ja tez nie lubie butow kupowac przez internet:no: Mysle ze akurat z tym nielatwo trafic:tak:
Agaam- gratulacje dla malutkiej- zdolna bestia;-)
Katarina26- ty slazaczka jestes? Bardzo lubie taka otwartosc i bezposredniosc:-)

U mnie znowu leje a ja ide prasowac- co prawda nie 3 godziny ale mysle ze 1.5 mi zejdzie- ale american pie bedzie i sie nada;-)

Do góry