witam z rana:-)
dziękuje na wstępie za gratki... mam nadzieje że dzisiaj D podpisze kontrakt i już wszystko zacznie sie układać... czekam niecierpliwie na powrót D z pracy
ja dzisiaj chyba zwariuje...
najpierw Alex wylał pół litrowy kuban herbaty na siebie i caluśka podłoga zachlapana,
powyciągał mi wszystkie szczotki i suszarke do włosów- bawił sie w fryzjera więc już jestem w połowie łysa,
rozwalił całe świeżo poskładane pranie, które miałam poukładać już w szafie,
a ja co? nie mam siły sie dzisiaj na niego złościć... tym bardziej że po swojemu teraz próbuje wszystko poukładać
może jestem dziwna
ale ciesze sie że pada hehe odpada mi latanie z wiadrami żeby kwiatki i trawe podlewać... mam nadzieje że szybko coś wyrośnie
Renuska moge jutro wieczorkiem podjechać po voucherek?
sylwia.m mogła byś mi podesłać tą książke o zasypianiu? jakby co to mój adres
sikorka101@poczta.fm
ja też rzadko pisze żeby was nie zanudzać
hehehe
jeśli chodzi o robienie zdjęć to z Alexem też jest ciężko bo jak zobaczy aparat to chce go z ręki wyrwać... najlepsze zabawki dla mojego syna to np. komputer, telefon (już raz na policje zadzwonił i nam zjechali na chate), aparat, kamera itp itd
DOMINISIA jeżeli chodzi o tatoo to ja akurat jestem z mojego zadowolona, poprawka pewnie by sie przydała ale mnie to na szczęście nie razi bo mam go na dupie heheheehe
Marta84 gratulacje 2 etapu i mocno trzymamy kciuki aby wam sie udało. no to ładuj dupsko do samolotu to sie troche pożegnamy hehehe
Graziul xxx moj D też chce do Kanady wyemigrować ale mi sie to nie uśmiecha. teraz widuje sie z moją rodzinką i przyjaciółkami raz do roku, a jak byśmy wyjechali tam to była by wogóle masakra:-(
co do obiadków to ja z Alexem ide na łatwizne kupuje gotowe mrożone paluszki rybne czy kawałki kurczaka itp wkładam na 15minut do piekarnika do tego ogórek czy pomidor i obiad gotowy.
Ania1812 gratulacje dla małego chodziaża
:-)
AgnieszkaUk szybkiego powrotu do zdrowia dla Nicolki
ampar3 no w koncu D zacznie prace to będe miała na paliwo żeby do Ciebie pojechać... bo jakoś ostatnio nie daliśmy rady zalać baku
:-(
czasami lepiej jak tata zaprowadzi Szymonka do przedszkola bo pewnie od mamy trudniej sie odkleić
natalka1990 babcie są od tego żeby wnuki rozpieszczać i kupować prezenty, a rodzice od wychowania:-)
jesli chodzi o szkołe to wejdz na strone councilu i tam powinny być sprawozdania ze wszystkich szkół w bradford, jest punktacja więc warto przejżeć i sprawdzić która szkoła ile punktów dostała. ja wczoraj cos takiego znalazłam u siebie wiec pewnie wy też bedziecie mieli
kasia.j podobno na odparzenia jest też mąka ziemniaczana... ja tego sposobu nie sprawdzałam bo nie miałam takiej potrzeby ale pare razy od roznych osób o tym słyszałam, więc może...
oki musze lecieć bo Alex wybrał sobie ciuszki i każe mi je na siebie założyć
tzn idziemy na spacerek
pozniej zajrzę;-)