reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześc kobietki!
Korzystam z okazji, że Adam śpi. Ale mamy dzis cudna pogode. Szaro i smutno. Tylko sobie w łeb strzelic. Chyba musze włączy sobie kolęndy co by się wprowadzic w świąteczny nastrój.
AgnieszkaUK- super, że udało się ze zwolnieniem. Życze szczęśliwej i bezpiecznej podróży i oczywiście wesołych świąt i udanej zabawy na weselu. :tak:
Kasia.j- zdrówka dla Macka. Dobrze, że już mu troszke lepiej. No i faktycznie ten laptop to nasz prezent świateczny:tak:
4muchy- oby opone dało się uratowac. Może wpadniesz do mnie i coś mi ugotujesz ;-):-D bo ja mam ostatnio strasznego lenia
Kasia8118- nie ma za co. Wspólczuje nocek.
Sylwia.m- bo R ma zapas tłuszczyku, który go ogrzewa:-D

Lece bo Adam wstał i czuje jakąśniespodzianke w pampersie.
Pa

reklama
Cześć:-) Doris78,ja mieszkam na west bowling,blisko placu zabaw,jeśli masz ochotę i czas możemy się spotkać,tyle że dopiero w przyszłym tyg,będę mogła wyjść z domu ze względu ma małą,ale jeśli chcesz zapraszam do siebie do domu:-)

HEj kochane ja tylko na chwilke jak zwykle teraz mam rece pelne roboty przy:rofl2:childmindingu ;-) wiec nie mam czasu na pisanie ;)
U nas po staremu dziewczynki rosna a ja troche zabiegana jestem.
Chcialam wam wszystkim zyczyc Duzo Bozego Blogoslawienstwa i Wesolych Swiat

_____________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$$
_________$__________$$$$$$$$
_________$$$$$_________$$$$$$
__________$___$$$$$$_____$$$$
_________*$$$_$_$$_$$_____$$$
________$_$_$**_$_$_$$$___$$$
_________$(O)___(O)_$_$$_*$$$
_______$$__________$*$_$__$$$
____$*__$____*___$$$__$__*_$$
___$*_____*$$$*________$___.**
___$*_______*_________.*$__****
____$*_________________*$__***
___$$$$*_____________*$$§§§§
_$$$$$$$$$*_______*$$$$$$§§§§§
$$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$$$§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$$$§§§§§
$$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$$$$§§§§
_$$$$*$$$*******$$$*__$$$$$$§§§§
__$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$$$$§§§
_____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$$$$§§
_____$*$$*******___*$$$$$$$$§
_____$*____________________*$
_____$$*_*__*___*$$_*___*__*$
______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$
_________$_______$________$
_________$*______*_______*$
__________$$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$**$$$$$$$$$
____$$$$$$$$$_______$$$$$$$$
___$$$$$$______________$$$$$$
Prezentów cztery wieże,
Mikołaja na skuterze,
renifera z czerwonym noskiem,
pierwszej gwiazdki lśniącej,
wszystko co Ci tylko trzeba,
a ja składam te życzenia:
WESOŁYCH ŚWIĄT!
A teraz juz przesylam wam te zyczenia bo w sobote jedziemy na 3 tyg do Polski i nie wiem czy znajde chwile na pisanie .
Trzymajcie sie cieplutko Mamuski ;-)!

hej kochane:-)
ostatnio jakos nie mam weny do pisania i czasu bo zabralam sie za porzadki swiateczne bo w niedziele tresciowa juz przyjezdza :wściekła/y:

musze pochwalic moje dzieciatko ostatnio jest bardzo grzeczna i od paru dni bierze slicznie smoczek nareszcie sie udalo :tak::-D jak marudzi daje smoka i spokuj sama sie bawi a ja mam wiecej czasu nawet za cyckiem juz tak nie jest butelke z herbatka ladnie bierze i pije na obiadek daje jej sloiczek i jedno karmienie mi odpada a ona nawet sie nie upomina o cyca :tak::-) ale jestem z niej dumna :-)

dziewczynki a kiedy myslicie o spotkaniu bo mi by tylko piatek pasowal a chcialabym sie z wami zobaczyc bo juz dlugo sie z wami nie widzialam :-(

pozniej nadrobie co napisalyscie bo musze poprasowac teraz troszke a pozniej moj idzie na nocke to bede miala czas na neta :tak:

Czesc:-)
Faktycznie dzisiaj pogoda byla mroczna:-DNo ale spacer zaliczylismy:-)

Co do spotkania to mi tez jest obojetne gdzie bedzie ,bo ja mam auto i sie dostosuje:tak:

AGNIESZKA UK-Ty juz pewnie w drodze:tak:wiec zycze Ci szczesliwej i bezpiecznej drogi:tak:
Wesolych Swiat i Szczesliwego nowego roku:-)Aha i dobrrej zabawy na weselu:tak::-)

4MYCHY-wczorajszy dzien jakis taki pechowy byl chyba dla wszystkich:-(
Az mi sie pisac wczoraj nie chcialo:no:

KATARINA-moja mama mieszka tez kolo tego parku:tak:jak jestesmy zawsze u mamy i jest ladna pogoda to chodzimy na ten plac zabaw:tak:
To sie spiszemy w nastepnym tygodniu i mozemy sie spotkac,mam nadzieje ze sie nam uda bo juz w czwratek wigilia jest:tak:

NATALKA-gartuluje postepow:tak:widzisz jak Ci teraz odplaca ladnie Claudia:tak:Buziaki dla Claudii:-)

kASIA J-Zdrowka dla Macka:tak:

Jejku Wy juz macie jakies potarwy swiateczne porobione a ja nic:no:no ale my sie dzielimy na 3 ,wiec w sumie mam malo do roboty:shocked2:

Ostatnia edycja:
doris78,ok nie ma sprawy,a co do miejsca zamieszkania to chyba się nie zgadałyśmy za dobrze,ja nie mieszkam przy parku,mam jakieś 10min.drogi do niego,a chodziło mi o plac zabaw ten malutki,przy ulicy na spring mill street. nie ten w tym parku,pozdrawiam :-)

Czesc dziewczynki udalo mi sie przezyc:-D:-p wiec sie odzywam co byscie sie nie martwily o mnie:-p

U nas dzis dzien byl straszny to chyba przez ta pogode i mialam dzien pizamowy nawet do teraz jestem w pizamie i tak juz zostanie do jutra rana:-p

Natalka gratulacje dla Claudii chyba dorasta hihi a tak na powaznie to super ze daje Ci troche czasu dla siebie i ciagnie smoka tez bym chciala zeby moja sie nauczyla ale chyba nic z tego ona jest zbyt uparta tylko ciekawe po kim bo napewno nie po mnie:-p

Oleska Tobie rowniez spokojnych i wesloych swiat a przede wszystkim bezpiecznej podrozy:tak:

Agnieszkauk dla Ciebie rowniez spokojnych i wesolych swiat super zabawy na weselu i bezpiecznej podrozy:tak:

Kasiaj zdrowka dla Maciusia;-)

Jesli komus nie odp to przepraszam:-pNastepnym razem sie poprawie;-)

Co do ewentualnego spotkanie to jesli moge sie wypowiedziec wolalabym bardziej popoludniu bo wtedy bede miala auto do dyspozycji (chyba:-p) a jesli w godzinach wczesniejszych to moze byc maly problem:-(

Oki uciekam do mojego malenstwa pozdrawiam wszystkie mamuski

witam,bardzo chętnie bym skorzystała z tej przyjemności,ale trochę mi daleko do lister parku;(chociaż nie powiem warto by było...kuszące tj.chętnie poznam nowe towarzystwo dla siebie i mojej niunki;)pozdrawiam

hej
Ja dzisiaj tez dzien pizamowy mam- malutkiego tylko wykapalam okolo 17 i padl:-( nic nie chce jesc i pije tylko ciepla herbate:-( Juz mu gotuje wszystko co zechce a on jak juz to zobaczy na talerzu to mu sie odechciewa:-(
Agnieszkauk- gratuluje zwolnienia i milego pobytu ci zycze:tak:
4muchy- witaj po dluzszej przerwie;-)
Kasia8118- dasz rade;-) Od kiedy krystian startuje z przedszkolem? Wiesz juz cos?
mojadzidzia- pewnie ci nadia doradzala i dlatego takie udane zakupy;-)

mi tez przydaloby sie pakowac ale jakos wena mi odeszla:szok:

reklama
Hej:-)

Moja młodsza już śpi, starszy się zamula na kanapie więc już niedługo będę miała dzieciarnię z głowy:tak:
Dzień znów tak szybko zleciał:szok:

4 muchy mój Rafał nigdy nie miał żywej choinki na święta dlatego teraz my też kupujemy żywą:tak:

Agaam
popołudniami to wszystkie z mężami się integrują:-D Oprócz mnie bo mój w tym czasie integruje się z kursantkami hehehe:-D:rofl2: Jakby co to ja Cię zabiorę;-)

Natalka mi piątek też pasi:tak: Super, że Claudia się tak poprawiła:tak: Byłam wczoraj w pikniku i dostałam te kaszki, bananowe i brzoskwiniowe po 4 miesiącu:tak:

Katarina to jeszcze nie jest powiedziane że spotkanie będzie w lister parku, pogoda raczej nie sprzyja ku temu:sorry:

No właśnie gdzie się spotkamy?????????????

Do góry