Czesc mamuski:-)
Widze ze na poczatku nie bylo chetnych na spotkanie a z dnia na dzien jest nas coraz wiecej
milo milo:-)
Natalka probowalam tez tak ale poki co nic nie jest jej w stanie przekonac do smoka ale skoro mowisz ze Twoja Claudia sie nauczyla to ja tez bede probowala bo tak jak mowisz ja tez non stop jak cos marudzi czy cos jej dolega zawsze musze dawac jej cycka i niedlugo ona bedzi eszersza niz wyzsza
w prawdzie mowi sie ze piersia nie przekarmisz ale co innego jak ja tez juz jej daje zupki i deserki
ona potrafi zjesc pol sloiczka zupki i za 10 min domaga sie cycka i jak jej nie dam to jest tragedia ehhhh nie wiem juz sama co mam robic
mojadzidzia ja tez Uwielbiam takie dni faakt faktem ze nie zdaza sie to zbyt c\zesto ale jak juz nadchodzi ten dzien to sobie wtedy odpoczywam do bolu tylko wtedy jak moj maz przychodzi z pracy to zaraz sie pyta: " a co Tobie cos sie stalo chora jestes zle sie czujesz no powiedz bo sie martwie"
a ja na to tak jestem chora na lenia dzisiaj:-)
sylwiam to wychodzi na to ze to ja jestem taka wyrodna zona
bardzo milo z Twojej str ze moglabys mnie zabrac ale mi jakos tak glupio juz tyle razy mnie gdzies zabieralas a ja nawet nie wiem jak Ci sie odwdzieczyc:-( no autem raczej nigdzie Cie nie podwioze
chyba ze gdzies zabalujesz to daj znac to Cie obiore ktoregos dnia
Dzieki sliczne:-) a co do spotkania to ja sie zgadzam na wszystko to co Ty
Dobra czas sie ruszyc troche bo wstalysmy z mala dopiero o 10:40
wiec juz duzo dnia nam nie zostalo a jak sie zaraz nie podniose do roboty to znowu bedzie dzien pizamowy
Pozdrawiam serdecznie