reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

marzenka1111- ja rozumiem Ciebie jako matkę i Twoje odczucia..ale niemy mamy trochę zamkniętą społeczność i weryfikujemy oblicza naszych dzieci na żywo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no właśnie jak dziewczynki spotkanko wyszło???;-);-);-):-):-):-)

aaaaa i violik81 nie umęczyłam się jakoś wstawianiem emotikonków:eek::-)

reklama
Czesc

Juz po spotkanku, bylo milutko, choc musialam sie szybko zmywac z wiadomych powodow. Jeszcze raz dziekujemy z Kubusiem i bylo milo poznac nowe osoby.

marzena, violik - jaka mamy pewnosc, ze to faktycznie dziecko jednej z Was, a nie probujecie rozpetac tu jakiejs afery, sorka, ale zalatwiajcie to z adminem, bo my tu nic nie zmienimy, i kazda z nas jest swiadoma zagrozen plynacych z internetu, dziewczyna zapytala o kosmetyki i jej odpowiedzialysmy, nie widze tu nic nieodpowiedniego, poza tym kazda pisze tyle ile uwaza za stosowne, a o bardziej prywatnych sprawach rozmawiamy w cztery oczy

wiesz Kasiu akurat na temat tego czy moje dziecko jest rzeczywiście moje polemizować nie muszę...
poza tym przepraszam powinnam ci wkleić akt urodzenia czy też może iść najpierw do sądu żeby zatwierdzili czy to moje dziecko?
a moze wkleić ci tutaj cały album rodzinny?
Niby po co miałabym odwiedzać całkiem obce mi forum i pisać do całkiem obcej dziewczyny ?
Może tobie tak ale mnie się aż tak nie nudzi :)
Była już sprawa na NK a wcześniej na smykach gdzie możesz znaleźć zdjęcia mojej córki mającej obecnie 20 miesięcy...
Justyna kradnąc zdjęcia musiała znaleźć je na moim blogu bo inaczej nie wiedziałaby że akurat w momencie zrobienia tych zdjęć Zuzia miała około 5 miesięcy.
Nie interesuje mnie czy przyszła tu wczoraj pytając o kosmetyki czy też o sklep z warzywami...
Dla mnie liczy się fakt że ktoś podszywa się pod rodzica mojego dziecka i niestety nie pociesza mnie to że używa zdjęć mojej córki tylko w awatarze albo w suwaczku.
tutaj poruszyłyście ten temat więc tutaj wypowiedziałam się ja bo wasza koleżanka nie zareagowała na wiadomośc prywatną wysłaną do niej.

marzenka1111 - w zasadzie to bylo pytanie retoryczne, bo nie jestes w stanie mi tego udowodnic internetowo, ani tego od Ciebie nie wymagam, ale jesli faktycznie ta osoba ciagle wykorzystuje to zdjecie to ja bym zglosila sprawe na policje, sa odpowiednie ku temu osoby, mysle, ze powinni pomoc, a o aferze pisalam,bo ostatnimi czasy pojawiaja sie tu coraz to nowe osoby, ktore pisza rozne rzeczy na temat innych osob, dlatego tak napisalam, jak dla mnie to sprawa dla administratora, jesli udownisz im ze to Twoje dziecko na zdjeciu, mysle ze zablokuja jej konto, my nic nie zdzialamy w tej sprawie

Nie bede sie z wami witala chociaz powinnam....foty.Skontaktowalam sie juz z mama dziecka z foty i niestety poniesiesz tego konsekwencje....bo tak sie nie robi....A wy dziewczyny nie wiem czy jestescie tak slepe ale na portalu nasza-klasza zdjecie powtarzalo sie w kazdym podejrzanym i fikcyjnym profilu...wiec albo komus sie nudzi albo ktos robi to perfidnie....mam nadzieje ze jak wejde tu ponownie zdjecie zniknie z profilu Justy19 chociaz i tak juz za pozno!!!!
No wlasnie najpierw trzeba sie przywitac ladnie:-)tak nakazuje kultura ,a nie wchodzic tu z brudnymi kopytami i masz pretensje:eek:nie ladnie:tak:
Po drugie czemu akurat tutaj roztrzasasz ta sprawe??Ta dziewczyna pisala tez na innych watkach:tak:
My nieznamy tej dziewczyny:no:napisala raz i nie masz prawa nas obrarzac!!!!!!!!!!!!!!!
Ok czuje twoje zbulwersowanie ,ale takie rzeczy zalatwia sie w inny sposob.

Dzieki dziewczyny za spotkanie:-)
KATIN-salatka byla super,ciasto tez:-)
TYNIA I WIKI-jak tam Wiki po szczepieniu??
KASIA8118-oj super ta twoja dzidzia:-)I nie wiem jak Ty ,ale ja tam widzialam kreske:-D:-D:-D:-D
ANITECZKA-a macie jakis juz upatrzony domek??

wiecie co i ja sie wypowiem,bo przed wyjsciem na zakupy przeczytalam posta violik81 i sie we mnie zagotowalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo po pierwsz nie bylo ani czesc ani pocaluj mnie w dupe:wściekła/y:nic tylko od razu pretensja i jeszcze,ze jestesmy slepe.to juz szczyt.dziewczyno troche kultury, bo nie zauwazylam,zeby ktos napisal na twoj temat cos nie milego-a ja poczulam sie dotknieta. pozatym wydaje mi sie troche dziwna cala ta sytuacja,bo momencie napisania postu przez justyne violik81 zareagowala od razu,a na swoim koncie ilosc postow w danym momencie wynosila 1.czyli co? sliedzisz nasze forum od tak?? dziwne.
powiem tak: gdyscie dziewczyny violik81 i marzenka1111 napisaly post bardziej kulturalnie i przedstawily nam to sprawe łagodnie napewno rzadna z nas nie czula by sie dotknieta i nie bylo by takich tekstow na forum. takie sprawy zalatwia sie inaczej.a co do naszej klasy nie wszyscy sledza ten portal bo nie maja zbytnio czasu. ja jestem zbulwerowana i wydaje mi sie ze najlepiej bedzie zakonczyc ta bezsensowna i malo kulturalna nagonke

kasia8118-dzieki kochana, ze pytasz o moja sytuacje.niestety moj maz nie znalazl jeszcze pracy,ale wierze ze niedlugo ja znajdzie.musze byc pozytywnie nastawiaona:-)
doris78 ty to masz oko do kresek:-D:-D:-D ale sie usmialam:-D:-D

Oj dziewczyny co to za afery aż się czytac nie chce:no:.A myśle że ta sprawa nas kompletnie nie dotyczy bo nie znamy żadnej z tych trzech pań i co my możemy wiedziec na ten temat:baffled:.Co innego gdyby któraś udzielała się dłużej ale co można wiedziec o człowieku który napisał jeden lub dwa posty:confused:.Myśle że żadna z nas nie może pomóc w tej sprawie takie rzeczy zgłasza się do odpowiednich władz a nie kręci afery na publicznym forum.Marzenka111 Rozumiem twoje oburzenie tylko pytanie co my mozemy zrobic w tej sprawie???Czemu to do nas masz pretensje???

witam kochane ;-)

ja na temat marzeny i violik wypowiadac sie nie bede bo szkoda slow :eek: nie wiem skad sie wziely i dziwne bo tamta justa napisala wczoraj pierwszy raz i zapytala tylko o kosmetyki a one weszly dzisiaj i dopiero pierwszego posta napisaly na naszym forum :baffled:

a ja dzis rano o 5 zostalam obudzona dzwonili z pracy za na 6 mam przyjsc i robilam jednak od 6 do 14 :baffled: wkurza mnie juz ta praca jak nie wiem:wściekła/y:

KASIA8118 sliczne dzidzka jak na 11 tyg to ladniutka juz :tak: ja w polsce mialam skan w 9 tygodniu to jeszcze fasolke mam :-p

doris78 to jak Ty masz takie oko to moze jak Ci pokaze moja fotke z 16 tygodnia moze cos tam wypatrzysz jakos kreseczke albo cos innego :-p:-p

reklama
Do góry