reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Dziewczyny było bardzo miał,super było Was poznac
Roksanna i co,brak zdjec:-(
Tynia iWiki jak mała??
Afera,ale o co??Ktos pyta,to odpowiadasz:tak:nikt nikogo o reke nie prosił.:-D
Ale jaja tak błach sprawa a tyle słow podło,chyba jestesmy juz na to za stare,dzieciniada:-D

reklama
hej dziewczyneczki!!! Ja rowniez dziekuje za spotkanie,bylo mi milo poznac nowe kolezanki i dzieciaczki:tak:
katin to prawda ze salatka i ciasto pyszne,ale chyba nie musze ci tego mowic bo zjadlam najwiecej ze wszystkich :-p no w koncu my jestesmy dwie :-D:-D:-D
natalka90 gdzie pracujesz? i jak dlugo jeszcze zamierzasz? Ja od lutego siedze w domu i raczej w obecnym stanie nie chcialabym ruszac tylka do pracy,szczegolnie o 6 rano-wiem straszny leniuch ze mnie :-p
doris78 ty to chyba masz jakis super nowoczesny program w komputerze do wypatrywania kreseczek :-D:-D:-D:-D:-D

odnosnie tej smiesznej afery-tak naprawde nie wiem kto o co i do kogo ma pretensje,ale jak juz ktoras z was napisala my tworzymy raczej zamknieta grupe i znamy sie osobiscie,chyba normalne ze odpowiedzialysmy na tak blahe pytanie bo przeciez nikt nie prosil nas o pieniadze czy pomoc... a poza tym nie mamy wplywu na to ze ktos wykorzystuje czyjes zdjecia i powinne sobie to wyjasnic na privie Zreszta szkoda gadac,mam nadzieje ze zadna z tych pan nie zajrzy tu wiecej :confused2:

violik81 spierpapier oki?? Jak masz jakiś problem to nie mieszaj u nas tylko zajmij się sprawą tak jak powinnaś, a nie wpadłaś do nas i nas obrażasz. Nie podoba Ci się to nie czytaj i nie zaglądaj.
Sama jesteś ślepa i w dodatku masz nierówno pod sufitem.

Tak się zdenerwowałam że teraz nie mogę aż czytać. Jutro nadrobię i z wami pogadam. Przepraszam że mnie nie było. Ważne sprawy. A teraz mam Brzydule. Pa

Jednak jestem.
Mojadzidzia znowu Cie nie poznałam. Jeszcze trochę to będę jedyną, która Cie nie zna.
Katin poprawie się następnym razem i narobię podwójnie.

Dziewczyny jak ktoś szuka pracy. Są przyjęcia do nexta na BD4. Tylko że jest to agencja w Leeds albo w Halifaxie. Namiar na agencję w Leeds mam a na Halifax nie. Telefon do agencji 08448482424

Natalka90 trochę przesadzili z tą godziną i czasem jaki dostałaś na przygotowanie się do pracy :angry::angry:. Ja wiem że człowiekowi zależy, ale ...

Acha dodam jeszcze że Marzenka1111 moim zdaniem też ma nierówno pod sufitem. I że to moim zdaniem jakaś chora prowokacja.

reklama
Do góry