reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc
Ciasto gotowe,sałatka tez wiec mozecie wpadasc:-D:-D
Szkoda ze czesc dziewczyn nie moze przyjsc:-(
jstysiak jak była moja siostra u mnie z mezem i corcia,byłam szczesliwa ,czas leciał fajnie,ale po tygodniu obydwie byłysmy juz zmeczone ,Dzieci zaczeły sie kłocic,pogoda nie dopisywała.była u mnie prawie trzy tygodnie

reklama
A to są zdjęcia z usg to pierwsze to z Anglii a następne z Polski:tak:.

Załączniki

• Obraz 132.jpg
    Obraz 132.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 31
  • Obraz 133.jpg
    Obraz 133.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Hejka laski:-) Mam takie pytanie jakie macie firmy jesli chodzi o kosmetyki i odzywki dla Niemowląt w UK?:-p:sorry:

Nie bede sie z wami witala chociaz powinnam....po wejsciu na wasze forum odrazu wpadlo mi w oko zdjecie w avatarze Justy19....to co robisz jest nie zgodne z prawem....ukradlas fote z netu podpisujesz ze to twoja dzidzia a w rzeczywistoci jest to dziecko mojej kumpeli....jesli chcesz sie udzielac na jakim kolwiek forum pokaz swoje dziecko a nie kradniesz foty.Skontaktowalam sie juz z mama dziecka z foty i niestety poniesiesz tego konsekwencje....bo tak sie nie robi....A wy dziewczyny nie wiem czy jestescie tak slepe ale na portalu nasza-klasza zdjecie powtarzalo sie w kazdym podejrzanym i fikcyjnym profilu...wiec albo komus sie nudzi albo ktos robi to perfidnie....mam nadzieje ze jak wejde tu ponownie zdjecie zniknie z profilu Justy19 chociaz i tak juz za pozno!!!!

kasia8118 ja uwazam ze obydwa zdjecia sa super,to pierwsze nawet wyrazniejsze,na mojej siostry zdjeciach z usg w polsce nie mozna zobaczyc kompletnie nic,nawet na tych ktore miala robione w 9m.c:baffled:

Nie bede sie z wami witala chociaz powinnam....po wejsciu na wasze forum odrazu wpadlo mi w oko zdjecie w avatarze Justy19....to co robisz jest nie zgodne z prawem....ukradlas fote z netu podpisujesz ze to twoja dzidzia a w rzeczywistoci jest to dziecko mojej kumpeli....jesli chcesz sie udzielac na jakim kolwiek forum pokaz swoje dziecko a nie kradniesz foty.Skontaktowalam sie juz z mama dziecka z foty i niestety poniesiesz tego konsekwencje....bo tak sie nie robi....A wy dziewczyny nie wiem czy jestescie tak slepe ale na portalu nasza-klasza zdjecie powtarzalo sie w kazdym podejrzanym i fikcyjnym profilu...wiec albo komus sie nudzi albo ktos robi to perfidnie....mam nadzieje ze jak wejde tu ponownie zdjecie zniknie z profilu Justy19 chociaz i tak juz za pozno!!!!

violik81-MY TU NIE JESTEŚMY ŚLEPE!!!!:wściekła/y:nie każdy śledzi portal nasza-klasa!!!!!!!!!!!!!!:confused2:
o co Ci chodzi? weszła jakas dziewczyna i zapytała się o kosmetyki dla dzieci:baffled::baffled::confused2::confused2::confused2:
a na drugi raz się przywitaj a nie jakieś zamieszanie robisz:zawstydzona/y:
MNIE nie obchodzi co ktos ma w avatarze!!!:baffled:

tak wogóle to cześć kobitki!:-)
nie udzielam się ostatnio za często,bo jak tylko mi się uda wejść na neta to jestem zajęta poszukiwaniem nowego domu:tak::tak::tak:ale Was podczytuję:-):-):-)
mojadzidzia-witam i ja Ciebie chociaż się spóźniłam:-):-);-)już ostatnio pisałam,że Cię coś niema długo:sorry:
kasia8118-ale się rozczulilam jak zobaczyłam Twoje zdjęcia!:-):-):-) takie słodkie maleństwo a to dopiero 11 tydzień:happy::tak::tak::tak:

ehhh pozdrówka dla wszystkich nie jestem w stanie Wam wszystkim poodpisywać:eek:
aha i jak spotkanko? :-):-):-)

Aniteczko1981...jestem ciekawa jakbys sie poczula gdyby ktos uzywal foty twojego dziecka i podpisywal sie pod nim....powtarzam to nie jest zgodne z prawem...!!!!
Aha i nie robie zamieszania tylko chce wam otworzyc oczy na niektore sprawy.....wkoncu jest to publiczne forum i nie wiadomo kto tu wchodzi czyta i pisze....wiec troche rozsadku wam sugeruje:)

Aniteczko1981...jestem ciekawa jakbys sie poczula gdyby ktos uzywal foty twojego dziecka i podpisywal sie pod nim....powtarzam to nie jest zgodne z prawem...!!!!
Aha i nie robie zamieszania tylko chce wam otworzyc oczy na niektore sprawy.....wkoncu jest to publiczne forum i nie wiadomo kto tu wchodzi czyta i pisze....wiec troche rozsadku wam sugeruje:)

oki ale powiedz mi gdzie ona się podpisała pod ta fotką???:sorry: ona ma jak dla mnie tylko taki avatar:baffled::happy::happy::happy: ja też sobie mogę wkleić zdjęcie jakiejś nie wiem pięknej brzózki,kwiatka i pszczółki i co do sądu mnie pozwą?:eek::eek::eek:(autor zdjęcia???):eek::eek::eek:

co innego jest umieszczanie zdjęć np.na naszej-klasie z podobizną czyjegoś dziecka i opisem,że potrzebuje domu na przykład:eek:albo opisane w prasie przypadki tworzenia fikcyjnych profili,bo wiem,że takie też miały miejsce.....

tylko nie wiem czemu piszesz nam tu na forum,że jesteśmy ślepe? i się nie przywitasz specjalnie?
coś Ci przeszkadza? o jaki rodzaj rozsądku Ci chodzi?bo ja w poście justy19 nie zauważyłam nic groźnego:baffled::baffled::confused2::confused2::confused2::confused2:
jak mamy coś sobie do przekazania(adresy,telefony) z dziewczynami to piszemy na priva:baffled:

nie wiem o co Ci chodzi? :happy:

oki ale powiedz mi gdzie ona się podpisała pod ta fotką???:sorry: ona ma jak dla mnie tylko taki avatar:baffled::happy::happy::happy: ja też sobie mogę wkleić zdjęcie jakiejś nie wiem pięknej brzózki,kwiatka i pszczółki i co do sądu mnie pozwą?:eek::eek::eek:(autor zdjęcia???):eek::eek::eek:

co innego jest umieszczanie zdjęć np.na naszej-klasie z podobizną czyjegoś dziecka i opisem,że potrzebuje domu na przykład:eek:albo opisane w prasie przypadki tworzenia fikcyjnych profili,bo wiem,że takie też miały miejsce.....

tylko nie wiem czemu piszesz nam tu na forum,że jesteśmy ślepe? i się nie przywitasz specjalnie?
coś Ci przeszkadza? o jaki rodzaj rozsądku Ci chodzi?bo ja w poście justy19 nie zauważyłam nic groźnego:baffled::baffled::confused2::confused2::confused2::confused2:
jak mamy coś sobie do przekazania(adresy,telefony) z dziewczynami to piszemy na priva:baffled:

nie wiem o co Ci chodzi? :happy:

No to najwidoczniej faktycznie nie widzialas....ale w suwaczku jest podpisane....no ale skoro wam to nie przeszkadza to sorry..zapozycze sobie zdjecie twojego dziecka i stworze falszywy profil....czy nie bedzie ci to przeszkadzalo...???
Poza tym to forum niczym nie rozni sie od portalu nasza-klasa poniewaz tu rowniez mozna stworzyc falszywy profil i wklejac foty innych....wypisywac glupoty!!!

Witac sie nie bede poniewaz was nie znam i nie mam zamiaru was poznac....wiec na logike....napisalam tylko aby Justa19 usunela to zdjecie z profilu....i tyle....a nie pisalam tego na privie z wiadomych przyczyn....zeby wlasnie wam otworzyc oczy....z kim gadacie i na jakie tamaty....

Mysle ze dalsza dyskusja nie ma sensu....bo chyba szukasz afery....
I chyba bardzo sie zmeczylas piszac swoja odp klikajac na te buzki:)))

reklama
Więc może wypowiem się ja jako że jestem mamą dziewczynki ze zdjęcia z awataru Justy19
Dziewczynki o imieniu Zuzia, bo nie przypominam sobie abym swoje dziecko przechrzciła na Julię.

Chciałam tę sprawę załatwić po cichu przez admina i samą Justę19 ale widzę że już o tym dyskutujecie wiec wypowiem siębo jestem chyba najbardziej zainteresowaną osobą...

Powiem szczerze, nie wydaje mi się normalnym używanie zdjęcia cudzego dziecka jako swojego własnego... Może dla was nie jest to nic złego ale ciekawa jestem jak czułybyście się gdyby to wasze dziecko było na tym zdjęciu?
Wydawało mi sie ze macierzyństwo otwiera ludziom oczy na pewne sprawy ale jak widać zabawa kosztem innej osoby jest dla was czymś zupełnie naturalnym...
Więc drogie panie mam nadzieję że nie poczujecie sie rozczarowane jeśli okaże się że koleżanka Justa jest np. zwykłą nastolatką nudzącą się w domu i zmyślającą różne historyjki tylko po to żeby wbić się w jakąś społeczność.
Tak jak wy tutaj ja również spędziłam mnóstwo czasu w ciąży i po niej na jednym z forum o macierzyństwie i oprócz wspaniałych wspomnień, wiedzy i rewelacyjnych znajomych wyniosłam stamtąd świadomość że sieć pełna jest dziwnych osób opowiadających bajki na prawo i lewo.

Poza tym tak, zdjęcia mojego dziecka, jak i inne robione przeze mnie są chronione prawami autorskimi, nie zezwalam na używanie ich komukolwiek bez mojej zgody, bez względu na to kto to jest i po co je kradnie...
Tak kradnie, bo używanie czyjejś własności bez wiedzy właściciela jest kradzieżą...
Tym bardziej razi mnie takie zachowanie bo nie chodzi tu tylko o kradzież zdjęcia ale też mojego dziecka i jego tożsamości...
Razi mnie też wasze pobłażanie w tym temacie, albo raczej ignorancja... ciekawe czy tak samo zareagowałybyście gdyby ta sytuacja dotyczyła was...
A może gdyby porwano samo dziecko też powiedziałybyście że koleżance poprostu spodobało się wiec sobie je pożyczyła?

I jeszcze jedno, może przydała by sie wam taka sytuacja żebyście zaczęły uważać na to co mówicie i przekazujecie sobie w sieci ale mimo wszystko nie życzę żadnej z was sytuacji gdy czytacie że wasze dziecko jest opisywanie przez obcą osobę jako własne.
To naprawdę nie jest normalne i nie pozwolę nikomu na to by zabawiał sie kosztem moim i mojej rodziny.

Do góry