reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

roksanna1ale sie usmialam:-):-):-)z twojego zdenerwowania,ale ja tez nie lepiej sie wpienilam:-D:-D
no moja nikolka dzis wczesniej wykapana bo zrobila mi niespodzinke,a pozatym jadla twixa i byla cala w czekoladzie:-D:-D:-D. ja dzis mam wieczorny relax z gazetka:-):-) maz mi kupil cosmopolitan:tak:wiec mam lekturke:tak:

reklama
ROKSANA- A ty tam idziesz do pracy???
AGNIESZKAUK-oj mi Dawid tez przed chwila taka smierdzaca niespodzianke zrobil:-D:-Dale najgorsze jest ze on ostatnio nie daje mi sie przewijac i niestety we dwojke musimy to robic:szok::szok:
KASIA8118-ja tam nie wiem ,czemu ty nic nie widzisz:-D:-D:-D:-D:-Da imiona macie juz jakies wybrane?/

roksanna1 nie denerwuj sie tak :-) chociarz one chyba wszystkie nas troche wkurzyly ale Ty jak pojechalas :tak::tak::tak: no nie moge z Ciebie :-D

moja dzidzia ja pracuje w takiej fabryce przy pakowaniu no i jeszcze bede do 1 czerwca pracowala wiec jeszcze miesiac ... no ale dobrze ze teraz chociarz stac przy tasmie nie musze bo daja mi krzeselko teraz :tak::tak::tak:

Hej
Ja juz dawno w domu ale spalam z malym 3 godziny:tak:
katin- dziekuje bardzo za spotkanie i ciasto i salatke;-) i milo bylo was poznac z mojadzidzia- ale ci dobrze tak bez krepacji wsuwasz za dwoje:-D:-D
kasia8118- no babeczka ci rosnie jak nic:-D:-D:-D:-p
Doris78- dobrze ze janusz na nocki pracuje co do przewijania:-D:-D:-D A ja tez ta kreske na usg widze:tak:

Co do chorych postow to mi tez szkoda slow:no::eek:

Kasiu jak juz pisalam Mamie tej dziewczynki szukałam w necie zdjecia na avatar i natrafilam na to dalam je bo mi się spodobało Gdybym wiedziala ze będa z tego takie nie przyjemnosci to nie zrobilabym tego:zawstydzona/y: Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie:-);-)Mam nadzieje ze nie gniewacie sie na Mnie???? chociazz macie takie prawo:-(

reklama
roksanna1-super gratulacje.znam to miejsce bo kiedys tam pracowala siostra mojego meza,to jest bodajrze niedaleko albo na tongstreet.a co zrobisz z matylda jak bedziecie oboje pracowac z lukaszem??

Do góry