reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

witam sie i ja
a my przed chwilka wrocilismy ze spacerku:-) pogoda poprostu cudna az nie chcialo sie wracać do domku...ale że wyszłam z sasiadką to nie chcialam by wracała sama i solidarnie wrocilismy razem:tak:;-)
teraz musze sie zabrac za usypianie mlodego :baffled: obiadek trza przygotowac:sorry:

reklama
Hej
Ja juz tez po spacerku i przedszkolu ale zboj byl tak nieznosny ze musialam go zabrac bo jeszcze by komus krzywde zrobil:zawstydzona/y: A niby taki wyspany 13h:szok:
Ale wam zazdroszcze tego pachnacego prania w ogrodku:tak:
Doris78- tylko nie zmieniaj sobie pinu na date urodzenia:-D:-D:-D:-p
Roksanna1- poczekaj poczekaj kiedys i srodkowy palec sie pokaze- moj juz mowi do mnie spadaj mama:laugh2::laugh2::laugh2:
Bozenam- a na ktora farme jedziecie?
Kasiaj- nieraz te wizyty albo podwozenie jest potrzebne- przynajmniej czlowiek porzadki zrobi:-D:-D:-D

A ja wlasnie udka pichce, maly padl i tak czekam na rozmowy w szoku;-)

dziewczyny dzis bylam na tym swoim upragnionym pierwszym i ostatnim usg , naszczescie wszystko jest dobrze tylko pomylka co do terminu malo czulam ruchow bo ja dopiero zaczelam 18 tydz a nie koncze 19 .Ktos kiedys pytal czy mozna z dzieckiem ja bylam z malym i z K .Bylam w szpitalu na bd5 st. lukasa najpierw pani doktor zaprosila mnie pierwsza zrobila dokladne badanie a potem wszedl maz z malym i tez patrzyli na dzidzie .
4 muchy - my mieszkamy na bd 4 na MERCHANTS COURT

Czesc dziewczyny ja tylko wpadlam sie przywitac. Ostatnio nie mam czasu mala ma stan podgoraczkowy chyba zeby bo placze i wpycha wszystko do buzi. Jestem padnieta wiec nie bede przynudzac. Pozdrawiam Was serdecznie;-)

Roksanna1- ja sobie tylko żartowłam, nic sie nie stało.:):-D
Ampar- ja nie jade:/tylko same dzieciaczkie z przedszkola i opiekunki a jada do Cannon Hall farm in Barnsley.TO jest jakas farma do ktorej to przedszkole od ilus tam lat c roku jezdzi z dzeicmi od przedszkola do ktorejs tam kalsy szkoły podstawowej;-)

AMPAR-pytalas ostatnio o to czy ktos idzie na swiecenie:-)tak mi sie tearz przypomnialo:-(ja jak Roksana mam skleroze:-D:-D:-DJa bede napewno szla ale tak wlasnie moze po 1:tak:tak na 1.30 pewnie bede szla ,bo wczesniej mi Dawid spi:tak:
A reszta dziewczyn jak idziecie??to znaczy na ktora godzine:tak:

A ja zaraz jade do sylwii na grilla:-)taka ciepla pogoda i juz kazdy chce sie grilowac:-D

HALINKA666-a wiesz co bedziesz miala???macie juz imiona wybrane?

Doris78- u nas pewnie jak przystało na tradycje "moja", ja pracuje w domciu a mały smiga z tatusiem z jajeczkami:d, jeżeli cos ulegnie zmianie dam znać:):tak:
Uciekam do college na zajecia, możliwe ze nasza teacher ma jakies wiescie o egzaminie anszym:-D:-Doczywiscie nieoficjalne:p;-)

BozenaM my mieszkamy na west bowling ale do asdy mam blisko tylko przez park albo obok
doris78 imion jeszcze nie mamy , chcielismy teraz dziewczynke ale pani powiedziala ze to chlopiec Kuba troszke sie zalamal bo zawsze mazyl o siostrze ale wiecie jak to jest obojetnie co tylko zeby zdrowe a z reszta KUBA do 7 miesiaca mial byc dziewczynka na 100 % a okazalo sie ze to chlopiec wiec teraz ja czekam az sie urodzi sama ocenie jak zobacze

reklama
Doris ja Ci dam sklerozę :-D:-D:-D. Pozdrów siostrę.
Ja się wybieram święcić jajka, ale nie wiem o której. Jak się zapowiecie że będziecie np na godzinę 13 to ja postaram się do Was wszystkich dołączyć.
Halinka666 i BożenaM to ja do Was mam na pieszo 40 minut drogi.
BożenaM czego Ty się uczysz w Tym collegu? Angielskiego czy czegoś innego?

Do góry